|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prenašanje strahova
4.6.2008 11:20:47   
anne
Mamice bojite li se da na svoju djecu prenesete svoje strahove?
Neki dan smo pričale u bircu da se bojimo zmija, a tu su još i kukci i strah od visine, duboke vode ... Jučer je u Zagrebu bilo grozno nevrjeme i to je moja fobija - grmljavina. Možda vam je to djetinjasto, ali jako se prestrašim kad jako opali grom. MM to zna pa uzme Petru da je ne ulovi panika.
Kakva su vaša iskustva s fobijama?

_____________________________

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Prenašanje strahova
4.6.2008 11:28:07   
koka
Ja imam fobiju od pauka. Al moram reći da pokušavam to skriti od Roka. Nedavno mi je bio na ruci i usrauser posted image sam se od straha, spontano sam se trznula i maknula , da bi on meni :šta je bilo? A ja smireno ništa ljubavi pauk se htio igratiuser posted image . Uzela sam metlicu i odgurnula vaniuser posted image . Čim se okrenuo zgazila sam ga jer ih stvarno ne podnosimuser posted image . I tako je i s grmljavinom, pokušavam ne reagirat i objasnit mu da je to zato što je ružno vrijeme. On sad ima neki strah bubauser posted image , muhe , komarci, pčele.... Kad se sretne s njima onda pokušavam ga smirit i sada samo to crtamo. Rekli su nam da to pomaže. Morat ću ja početi crtati paukoveuser posted image .

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!