|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
3.3.2013 22:09:22   
Tiana Weber
Drage buduće mame i koje već to jeste, čuvajte svoje bebe koje nosite pod srcima.

Odlučila sam ovdje doći na nagovor prijateljice da podijelim svoju pregolemu bol i tugu sa Vama, iako sam prvu trudnoću prije punih 6 godina iznijela bez ikakvih problema, bolova i savjeta. Čitala sam cijeli dan postove na raznim forumima ovdje i shvatila koliko mi je žao šta nisam ranije došla ovdje i družila se sa Vama, možda bi mi bilo lakše nakon tragičnog gubitka mojeg malog i nerodjenog user posted image kojeg sam nosila samo 4 mjeseca pod svojim srcem, svakodnevno ga mazila, čuvala i pazila, mojeg malog Ivana koji nije imao prilike ugledati svijetlo dana, a ipak ga na žalost izgubila. I ovom prilikom dok pišem svoju bolnu ispovijest, ne mogu prestati plakati. Suza suzu stiže moje tugom izmučeno lice, ali ipak me jedna mala duša bodri, moje zlato (Tara) koje je navršilo prije točno mjesec dana punih 6 godinica. Moje zlato koje je razlog za život i koje me gura naprijed unatoč mojoj boli, moje svijetlo i moje sunce, moje svitanje zore i moj zalazak sunca nakon teškog dana, MOJE ZLATO.


Punih smo 5 godina bili zajedno kada me je na najromantičniji mogući način zaprosio, a ja sam sa suzama radosnicama u ocima rekla DA, želim biti tvoja pratilja dok nas dragi Bog ne rastavi, (IPAK NAS JE RASTAVILO NEŠTO PRIJE NJEGA). Naš je život bio isplaniran kao u nekoj bajci i osjećala sam se uz njega poput princeze jer se tako i ponašao prema meni. Ubrzo smo se i vijenčali, a vjenčanje je bilo poput vjenčanja iz snova o kakvom sam samo mogla sanjati iako sam takvo oduvijek željela. Iako smo oboje imučni, (što nije ni bitno) imali smo skromno vjenčanje i skromnu popratnu ceremoniju od svega 150 ljudi, a dan nakon te predivne noći otišli smo na medeni mjesec na Bali na 10 dana gdje sam i ostala u drugom stanju sa svojom princezom Taricom. (Mojoj sreći nije bilo kraja nakon šta je test na trudnoću pokazao da je pozitivan, kao ni mom sada bivšem suprugu koji se nije mogao prestati hvaliti da će postati otac.)
Odmicali su dani, tjedni i mjeseci, a ja sam sve bila okruglija i zahvalna sam dragom Bogu šta me je čuvao cijele trudnoće i šta sam rodila zdravu i bez ikakvih komplikacija predivnu curicu. Suprug me je njegovao, pazio, čuvao i sa mnom išao na svaki pregled, ali kada je došao trenutak da rodim, nisam ga puštala sa sobom (što mi danas nije ni malo žao, zbog toga što mi je kasnije priredio) već je čekao u nestrpljenju pred vratima za završi porod i da u ruke uzme svoju malu, a opet ogromnu ljubav.

Godinica je za godinicom prolazila, Tara je rasla kao gljiva nakon jesenje kiše, a naša je ljubav bivala sve jača, čvršča i veća (a ja nisam ništa primjećivala, bila sam zasljepljena i očarana svom tom ljubavlju svoga supruga), i nisam ni pomišljala da će mi život jednoga dana okrenuti svoje drugo lice, te da će se bajka i idila preokrenuti kroz noć i postati najgora noćna mora i da ću ovoliko patiti...

Sa ljubavlju, čežnjom i željom za još jednim andjelkom, planirali smo još jednu bebu, možda i dvije, ako Bog da sreće i zdravlja.
Tari za četvrti rodjendan, uz sve silne poklone šta smo joj kupili i šta je ddobila od familije i prijatelja, poklonili smo joj jedan najljepši, a to je vijest da će dobiti seku ili bracu. Od sreće nakon šta su se gosti razišli, nije mogla zaspati i stalno je pjevušila kako će joj mama roditi bebu i kako će se imati sa kime igrati i imat će na koga paziti. Sjećam se kada sam ju ranije pitala da šta bi željela za rodjendan od tate i mame, a ona se nasmijala i sva onako razdragana rekla je da zeli bebu i da će joj to biti najljepši poklon jer ne želi biti sama sa nama. (Ljubav moja, ne mogu prestati plakati kada se sjetim tih riječi)

Od sve te ljubavi (lažne sa njegove strane), idile i bajke od braka kakvog sam sanjala kako djevojčica, a dobila ga kao žena, nisam primjećivala da se sa TADA voljenim i cijenjenim suprugom nešto dogadja i da se je počeo mijenjati iako je bio topao prepun ljubavi spram mene kao i prvoga dana.
Nije odlazio sa mnom na svaku kontrolu kao u prvoj trudnoći, propustio je čak i najvažniji UVZ pod izlikom da ima puno posla i da ga pritićću sa svih strana, UVZ na kojem smo trebali saznati spol nase bebe.
Trudnoća mi je bila kao i prva, bez ikakvih komplikacija i smetnji te bojazni za bebu tako da nisam morala prekidati svoje svakodnevne aktivnosti šta mi je bilo jako drago.
Stigao je dan kada smo trebali na UVZ na kojem smo trebali saznati spol bebe za koju je On priželjkivao da bude dečkić, ali opet sam sama morala ići na pregled. Pomalo ljutita zato što ne idemo zajedno, digla sam se to jutro iz kreveta, ali je ipak nekako uspio ublažiti moju ljutnju sa doruckom koji me je čekao serviran u blagovaoni. Pomislila sam, ajde stvarno ima ma puno posla pa ću to obaviti sama i neću ga tlačiti. Nazvat ću ga čim sve saznam, ali mi je ipak bilo žao šta ne ide i on jer je to ipak veliki dan za oboje. Imala sam vremena jer je pregled bio zakazan u 11 h te sam nakon odlaska od kuće obavila sa veseljem i manji shoping za buduću bebu jer želim da mi je sve tip-top i na vrijeme iako je to bilo kudikamo daleko od termina.
Napokon pregled u zakazano vrijeme, a smoje je srce lupalo od uzbudjenja... Po izrazu lica svog ginekologa, vidjela sam da je sve u redu, okrenuo mi je monitor i vidjela sam kako srćeko kuca na veliko, pokazao mi je sve i potvrdio da je beba u redu, a riječi koje mi je uputio, NIKADA neću zaboraviti. Rekao mi je; "mama Tiana, Vi nosite predivnog dječaka i možete biti bezbrižni jer se dobro razvija i napreduje baš kao i Vaša curica dok ste ju nosili" Poprilično sam emotivna osoba i nisam mogla prestati plakati baš kao ni sada (zato Vas molim drage moje nemojte mi zamjeriti na silnim greškama u pisanju)

NAKON PREGLEDA SLIJEDI ŠOK, NEVJERICA, TUGA I TRAGEDIJA...

Čim sam izašla iz ordinacije, nazvala sam supruga na mobitel nekoliko puta, ali nije se javljao. Pomislila sam; "Jadan, ima puno posla pa se ne stigne niti javiti" U medjuvremenu nazvala me prijateljica i odgodila je kavu na kojoj smo se trebale naći nakon pregleda, pa sam se tako zaputila ravno doma da iznenadim svojeg voljenog i da mu priopčim da će dobiti nasljednika te da proslavimo vijest svo troje.
Po dolasku kući, vidjela sam da Tara nije doma, zasigurno se kod prijateljice u susjedstvu igra. Otišla sam u ured misleć da je tamo i da mu kažem predivnu vijest, a kad ono ured je prazan, a na stolu otvorena boca šampanjca, dvije čaše te je jedna bila zaprljana ružem sa usana (mučno mi je sve ovo pisati). Pomislih bez sumnje ikakve, da se radi o nekoj stranci ili poslovnoj partnerici te kako joj je otišao pokazati naše proizvode.
Otišla sam uza stube do spavaće sobe da se raskomotim i presvučem pa ču mu onda reči najljepšu vijest toga dana, a stuba i onako ima previše te na moju i na Ivanovu žalost zapamtila sam svaku i pamtit ću je do kraja svoga života. Vrata spavaće sobe bila su odškrinuta, a iz sobe je dopirao glas moga supruga i nepoznati ženski glas nepoznate žene. Banula sam u sobu i zatekla ih oboje gole na našem krevetu, krevetu gdje je Ivano bio začet. To nije bila ni poslovna partnerica niti strenka, bila je to ljubavnica njegova. Nije mi se nadao tako brzo pošto sam trebala nakon pregleda na kavu pa je iskoristio priliku.
Sva u nevjerici i šoku istrčala sam iz sobe prema stepenicama vičuči na njega, spotakla se i pala niz stepenice. Od prve stepenice pa sve do dvadeset_ i pete koliko ih ima niz koje sam pala, pamtim svaki udarac, svaku bol, svaki tresak o njih i sve se to urezalo duboko u meni. Ostala sam bez svijesti, sa slomljenom rukom, slomljenim kukom i težom frakturom lubanje, te sam bila mjesec dana u komi... Ni jedan me jedini udarac o ni jednu stepenicu nije zabolio, ni to šta sam bila sva polomljena, ni šta mi je život ovisio o koncu, nije me zaboljela niti njegova prevara u svoj toj TADA idili i bajci od braka jer od tog trena osjećala sam samo mržnju prema njemu (i rastali smo se nakon šta sam se oporavila), kao šta me zabolilo to šta nije preživio moj mali andjeo Ivano koji nije imao priliku ugledati svjetlo dana, koji je izgubio svoj zivot kojeg nije ni počeo živjeti, a nije bio ni kriv ni dužan ni za šta i to šta ja više NIKADA neću moći svojoj princezi pokloniti seku ili bracu za rodjendan...

Jedino svjetlo šta me gura naprijed je moja Tara i maleni andjeo koji nas gleda i čuva sa neba...


ANDJELE MOJ, NEKA TI JE LAKA ZEMLJICA I NEKA TI JE VJEČNA SLAVA I HVALA TI ŠTA SI ŽIVIO POD MOJIM SRCEM, VOLI TE TVOJA MAMA I TVOJA SEKA TARA

< Poruku je uredio anaxx -- 6.3.2013 16:02:55 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
3.3.2013 22:41:59   
Kony
Draga ovo kao iz nekog filma. Rasplakala si me. Ne znam sta bi ti napisala osim toga da se drzis zbog svoje curice koja vidim po tvom razmisljanju ne moze imati bolju mamu. Voli ju i dalje tako i vas dvije cete biti sretne i bez njega.

< Poruku je uredio anaxx -- 6.3.2013 16:04:49 >


_____________________________

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
3.3.2013 22:44:32   
Kazimira
i ja sam bez teksta......živi za svoje dijete i uživaj u njoj........vaš anđeo vas sigurno gleda i čuva i bez brige ništa ti ne zamjera user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 6.3.2013 16:05:22 >


_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
3.3.2013 23:32:47   
Tiana Weber
Drage moje, hvala Vam mnogo. Pisala bi jos na tu temu ali mi dusa u srce ne dozvoljavaju.
znajte da mi je jako dugo bilo potrebno da ovo izbacim iz sebe i predocim ovako virtualnim putem osobama koje ne poznajem. ali sve smo mi majke i od krvi i mesa smo stvorene, sa dusom koja boli nakon takvog neceg. iako imam predivnu djevojcicu koja je brizna spram mene, osjecam se kao da mi je srce iz grudi izcupano onog dana kada sam ostala bez Ivana. malena shvaca moju bol zbog gubitka, ali nastojim ne kazati to pred njome. Eto, nadam se da ce mi druzenje ovdje sa Vama drage moje kolko tolko pomoci. Od Srca Vam hvala, a sad idem malo odspavati. laka noc Vama i Vasim busama. P.S. Moram Vam priznati da sam ljubomorna na Vase buse zato sto zbog medicinskih problema nakon pada niz stepenice i svega sta se dogodilo nakon pada ne mogu vise zatrudnijeti. Pusa Vam

< Poruku je uredio anaxx -- 6.3.2013 16:05:44 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
4.3.2013 7:25:51   
anne
Žao mi je... kako preživjeti uopće tako nešto?
Velika je sreća što imaš Taru - tvoje svjetlo i motivaror za dignuti se ujutro.

< Poruku je uredio anaxx -- 6.3.2013 16:06:18 >


_____________________________

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
4.3.2013 8:04:01   
newmum
Draga Tiana, riječi utjehe nisu dovoljne. No čvrsto vjerujem da Gospe draga pazi na tvoga anđela, ali da pazi i na tebe. Imaš zlateko pokraj sebe i okreni se i posveti se njoj, neka ti ona bude utjeha i lijek za ranjeno srce i dušu.


< Poruku je uredio anaxx -- 6.3.2013 16:06:47 >


_____________________________

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
4.3.2013 10:17:17   
BUMBI
Ajme,ja čitam i nevjerujem šta čitamuser posted image user posted image
Neznam šta bi ti rekla,nadam se da češ uspjeti to preboliti i da će biti sve ok...drži seuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 6.3.2013 16:07:06 >


_____________________________

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
4.3.2013 12:43:22   
Tiana Weber
Hvala ti draga Bumbi i sve ostale... Ide dan za danom i po neki je puta jedan gori od drugog, a po neki puta sam vedra i nasmijana sa svojom Taricom. Bolje bih se osjecala da je taj sud koji jos uvijek traje, gotov. ali neka, i to ce se zavrsiti jednog dana...
idem nam prirediti rucak pa cemo se cuti kasnije. Ljubim Vas puno drage moje i cuvajte svoje andjele...

< Poruku je uredio anaxx -- 6.3.2013 16:09:02 >

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
4.3.2013 13:31:31   
angel@
Draga Tiana čitala sam tvoj post sa suzama u očima,a istovremeno u šoku i nevjerici.... divim se tvojoj hrabrosti i snazi da kreneš dalje,hvala Bogu imaš najbolju motivaciju za to,svoju kčerkicu Taru.... vjerujem da nikad nećeš prežaliti zbog gubitka svoga nerođenog sina (iskreno ja to ne bi uspjela preboliti),ali vjeruj da tvog malog anđela Bog čuva i da je on sretan i da vas čuva i gleda sa neba!!!! Nikada nećeš zaboraviti,a ni preboljeti taj nemili događaj,ali neka ti tvoja Tara bude najveći oslonac i utjeha u životu.... i ne zaboravite nikada da oni koji nisu sa nama nisu umrli sve dok žive u srcima svojih najmilijih.... šaljem ti bezbroj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i molim Boga da ti i dalje daje snage da ti sutra bude što bolje.... pusa do neba!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 6.3.2013 16:09:19 >


_____________________________

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))


Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
4.3.2013 20:33:50   
zvijezd@
jojjj draga moja, citam tvoju priču i plačem, ne virujem sebi da to čitam ka da gledam film, ne znam sta bi ti rekla, koju rijec utjehe, jer misllim da je nema, mozda samo vrime... evo ja bas cekam jos malo da na svijet donesem bebu po imenu ivano zato mi je ovaj naslov upa u oko... drži se i viruj u boga jer on najvise snage daje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  u prvi mj 2012 izgubila sam bebu i mislila ko zna ocu ikad vise bit trudna, 6 mj nakon toga plus na testu i evo sad jos mj dana i moj sin ce ako bog da doc na ovaj svit...

< Poruku je uredio anaxx -- 6.3.2013 16:09:39 >

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
4.3.2013 22:22:00   
mamacita
Znas sta se kaze, sve se vraca - sve se placa, pa ce tako i to doci na naplatu jednog dana tvom licemjernom bivsem suprugu. Budi hrabra i jaka.

< Poruku je uredio anaxx -- 6.3.2013 16:09:57 >

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: ANDJEO Ivano NAS GLEDA I ČUVA SA NEBA
4.3.2013 23:45:20   
Tiana Weber
Zvijezdo draga, iskreno vjeruj mi da mi je zao zbog gubitka, ali ocito je tako dragi Bog odlucio zacrtati da tako mora biti. vjeruj mi da znam da je to ostavilo posljedice na tebi jer sta majku moze vise pogoditi do gubitka djeteta. Zato ces sad roditi zdravog i prekrasnog malisana koji ti je Bogom dan. vjeruj da cu moliti za tebe i Ivana. ljubim Vas i jedva cekam cuti najljepsu vijest.

mamacita, ocevjeruj mi da oce doc na naplatu. Nisam osvetoljubiva jer nisam na taj nacin odgajana, ali oduzeo mi je nesto najsvetije sta je mogao, zbog njega sam izgubila bebu kojoj sam se veselila najvise zbog svoje kcerkice, a sad joj to vise ne mogu pruziti. Ne zelim mu ostati duzna i udarat cu gdje god mogu. Uz zabranu prilaska i vidjanja djeteta i mene koju je dobio, uzet cu mu i maximalno koliko cu moci. Nije da mi treba njegovo jer i svojeg imam dovoljno, ali zbog tog sam covijeka izgubila bebu i umalo izgubila i svoj zivot i necu to samo tako pustiti. Samo neka mi dragi Bog da snage jer svaki je poziv na sud noci sok i stres za mene...

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: ANDJEO Ivano NAS GLEDA I ČUVA SA NEBA
4.3.2013 23:47:29   
Tiana Weber
I hvala Vam cure drage na rijecima utjehe i ohrabrenja, mnogo mi to znaci. ljubim Vas, a sad i ja brisem spavati. laka vam noc

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: ANDJEO Ivano NAS GLEDA I ČUVA SA NEBA
5.3.2013 12:25:47   
maminangel
Draga Tiana,ponekad život stvarno nije fer i pokaže svoje lice na najgori mogući način,tvoja priča je zbilja pretužna i nemogu zamisliti kako je sigurno teško crpiti snagu za krenuti dalje,ali vjeruj draga,vjeruj da tamo negdje možda diše netko baš za tebe a tvoj anđeo Tara i onaj maleni koji vas čuva gore će ti pomoći da nastaviš dalje.Znam da je teško to reći ali nemoj trovati dušu i srce mržnjom spram svog muža,odvratno je to što vam je učinio ali njemu najveća kazna će biti kad shvati šta je izgubio,pogotovo kad ti sretna kreneš dalje.Ljubim i tebe i tvoju curicu puno,puno,puno....user posted image user posted image

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: ANDJEO Ivano NAS GLEDA I ČUVA SA NEBA
5.3.2013 12:46:52   
zvijezd@
draga tiana niko nije vridan nasih zivota, imas svoju kcerku koja ti je najvece bogatstvo a takvi ka sta je on nikad se nisu usrecili jer su svoju sricu gradili na tudoj nesrici... Bog je na tvojoj strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
5.3.2013 14:32:01   
perlica55
...život stvarno piše romane....

Bog nek ti da snage, da prebrodiš sve!!
Čuvaj svoje veliko zlato, nadam se
da ćeš uskoro prebrodit ružne stvari koje
ti je život servirao bez upozorenja user posted image  user posted image  user posted image
Šaljem ti od srca veeeliki user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 6.3.2013 16:08:28 >


_____________________________

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
6.3.2013 10:28:21   
Tiana Weber
U svakoj od Vas bdije jedan andjeo i rijec "hvala" je p remalo da Vam uzvratim na ovim silnim podrskama. dovolja mi je podrska sta netko samo i procita moj post, a kamoli ako i ispusti koje slovo na ovaj virtualni papir.
zao mi je samo sta nisam ranije dosla ovdje i izbacils taj gorak teret iz sebe ovako javno. volim Vas i puno mi znacite cure moje drage

< Poruku je uredio anaxx -- 6.3.2013 16:08:08 >

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
6.3.2013 12:52:56   
perlica55
Uz tebe smo sve, budi hrabara mila.
Vrijeme liječi sve rane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 6.3.2013 16:07:49 >


_____________________________

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
6.3.2013 15:55:38   
LorVer
Draga Tiana,
žao mi je što ste ti i tvoja curica prošle kroz sve to. user posted image
Neka vam Bog podari snagu, zdravlje i ljubav u životu dalje. I nikad više takve boli. user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 6.3.2013 16:07:31 >


_____________________________

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
7.3.2013 17:24:40   
Mmaestral
Tiana, svaka čast na snazi. Ja bi bila ispunjena mržnjom, iako znam da je to najgore. Ali to što ti se dogodilo je stvarno grozno i ne mogu si zamisliti kakav čovjek to mora biti da u svojoj kući vara ženu s kojom ima dijete i još drugo na putu.
Drago mi je da si sve preživjela najbolje moguće i da dalje normalno živiš i uživaš u sreći koju imaš jer ipak uvijek ti ostaje puno toga za radovati se i biti sretan. user posted image user posted image

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
7.3.2013 23:41:20   
maryann01
cure su ti već sve rekle samo ti mogu ponoviti drži se i ne daj se imaš podršku od svih nas,živi za svoju kćer,želim ti svu sreću user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
8.3.2013 0:23:16   
Tiana Weber
Ja nemam zaista rijeci. nakon sta mi se sve izdogadjalo u tako kratkom vremenu ikako mi se zivot okrenuo za 360 stupnjeva, mislila sam da je sav muski i zenski rod isti. vidim da ima i dobrih i toplih ljudi i to bas ovdje i nije mi zao sta sam dosla ovdje. hvala vam puno na toplim rijecima i znajte kada bi vas mogla sve od jednom zagrliti vise vas nebi pustala iz zagrljaja. hvala jos jednom i puno mi to znaci

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
12.3.2013 12:08:54   
kisica
Pretužno koliko nas ti naši muški potporci mogu iznevjeriti. Ali ti si bila i ostala prava majka. Žao mi je zbog gubitka, ali budi sigurna da je za cijelo vrijeme trudnoće tvoj sin imao predivnu majku. Takvu bol nemože zamjeniti ništa, ali imaš djevojčicu koja te voli strašno i kojoj trebaš. Držite se

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
22.3.2013 11:38:35   
Tiana Weber
Hvala ti kisica i hvala vam svima još jednom. Mnogo mi ti znači...

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Anđeo Ivano nas gleda i čuva s neba
22.3.2013 13:57:16   
pepeljuga

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ajme,ja čitam i nevjerujem šta čitamuser posted image user posted image
Neznam šta bi ti rekla,nadam se da češ uspjeti to preboliti i da će biti sve ok...drži seuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))


(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!