|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Priče prepune akcije, avanture, čarolije i nezaboravnih likova!

Uredništvo Ringeraje, 2.12.2015
DISNEY NA LEDU PREDSTAVLJA – 25 GODINA ČAROBNIH PUSTOLOVINA!

image
Frozen
/71


Iako nas još nije zameo snijeg, svi razmišljaju o predstavi na ledu i hrle po svoje ulaznice za Disney on ice – 25 godina čarobnih pustolovina!

 

Zbog velike potražnje u prodaju je službeno puštena dodatna predstava u četvrtak, 10.12. u 19:00 sati.

 

Kako bi što većem broju obožavatelja omogućili uživanje u ledenom spektaklu, puštene su u prodaju i dodatne količine ulaznica od 90,00 kuna za sljedeće predstave:


11.12. u 19:00 sati, 12.12. u 11:00 sati i 15:00 sati, te 13.12. u 19:00 sati.

 

Očaravajuća revija donosi vam četiri fantastične priče u kojima će zasigurno uživati i maleni i veliki. Uživajte u najboljoj animiranoj priči svih vremena uz Elsu i Anu u Snježnom kraljevstvu, otputujte u uzbudljiv svijet Kralja lavova, istražite podvodni svijet Male sirene, i “odletite” na sretnim mislima uz Petra Pana.

 

Pridružite nam se na srebrnoj obljetnici vrhunske obiteljske zabave. Arena će biti ispunjena glazbom i čarolijom u svakoj sceni, a prostorom će odzvanjati pjesma i ples. Stvorite nezaboravne uspomene za cijelu obitelj i uživajte u očaravajućem putovanju, bez napuštanja svojih sjedala! 

 

Ulaznice za revije u Areni Zagreb mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putem www.eventim.hr te određenim Algoritam Profil Mozaik knjižarama.

 

Cijene ulaznica: 90, 120, 150, 190, 220, 290, 295 kuna. 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da vam djeca zavole čitanje
Želite potaknuti dijete da čita I njeguje tu aktivnost? To je vrijedan cilj koji će mu pomoći u profesionalnom i privatn...
6
Kreativnim igrama do pisanja
Ako vaš prvašić muku muči s pisanjem, znajte da nije jedini, a i da to nije kraj svijeta. Razne vježbe i igre će mu pomo...
4
Dozvolite djetetu da bude dijete!
Normalno je da roditelji žele svojoj djeci sve najbolje i da se trude da ih odgoje što bolje mogu. Međutim, ponekad rodi...
4
Pustite dijete da se isplače
Plakanjem se vaše dijete oslobađa potisnutih emocija i to je dobro za njega. Ne osuđujte ga odmah.
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!