|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
perlica55
 (12.3.)




Klikni ovdje i napiši prvi zapis u svom dnevniku!
Jedinstveno razdoblje života, nezaboravna sjećanja! Sve prekretnice i važne događaje upiši u svoj dnevnik. Podijeli ih s Ringerajinom zajednicom ili zaključaj samo za sebe.
Ako želiš da objaviš komentar moraš sePrijaviti ili postaneti član portala.








13.1.2016
draga perlice, nemam riječi koliko sam užasnuta i koliko mi je žao, teško. znam da te ništa ne može utješiti... možda tek jednog dana novo srce i nova mala ljubav.
do onda, isplači se, osjećaj, u tebi će tvoja curica uvijek živjeti...
nepravedno, okrutno....

saučešće tebi i tvom mužu....
Draga Perlice, neopisivo mi je žao. :'( Strašno je koliko život može biti okrutan. Ovako nešto nitko nije zavrijedio, a pogotovo netko tko tako dugo čeka na svoju malu srećicu. Sad tuguj i pokušaj što više tih negativnih osjećaja izbaciti iz sebe, a kad se budeš osjećala spremnom javi nam se. Mislim na te i grlim te puno!

13.1.2016
Ima li te,Bože?!?!
Perlice,ne postoje riječi koje bih ti mogla napisat u ovom trenutku da ti pomognu da se nosiš s takvim gubitkom.
Znaj da smo tu za tebe ako išta zatrebaš,to je sve šta mogu napisati.
Ne znam,evo gledam u ekran i suza suzu tjera.
Ne mogu.

13.1.2016
Sva sam se najezila od uzasa i nepravde. Pa grozno!

Htjela bi te utjesiti ii reci nesto lijepo da ti bude lakse, al mislim da nema ni rijeci ni geste koje ti mogu dati utjehu.
Nek vas vaš mali andjeo cuva!
Draga, ne znam što se kaže u ovakvoj situaciji, ne znam stvarno. Ništa što te može utješiti.. jedino da suosjećam s tobom. Što drugo? Evo, srce me boli i molim za tebe i muža da imate snage za preživjeti i ići dalje... Ne znam kako se osjećaš, onako kako se nitko ne bi trebao osjećati, ponajmanje ti... Pružam ti podršku na ovaj način i to je sve što mogu napraviti. Grlim te!

14.1.2016
<3
14.1.2016
Perlice,zao mi je,znam da ti to nista ne znaci,al srce mi se slama,ajme kako nas zivot ne mazi.moras naci snage za dalje...

14.1.2016
Draga perlice...kako je tesko citati :( ne mogu ni zamisliti tu bol i cijepanje srca. Tvoj mali anđelčić ce zauvijek biti u tvom srcu. A ono je kao slagalica. U tvom srcu bilo je jedno srceko i ono ce ti pomoci da ga sastavis. I kad jednom dođe novo srceko bit ce to tri srca koja kucaju kao jedno. Draga, ljubim te, drzi se!

15.1.2016
Draga Perlice...zao mi je jako!!! Imate malog andela cuvara koji ce vam donijeti novu bebicu... pronadi snagu u vasoj ljubavi, oporavite se i tjesite jedno drugo...doci ce vase vrijeme...

15.1.2016
Draga Perlice ...znam da ti ove rijeci nece nista znaciti...zao mi je...srce mi se slama citajuci ovo...i znam da nema rijeci utjehe za vasu bol.. Sad imate avog malenog Andela cuvara koji ce vas cuvati...Molim se za vas da imate snage da ovo prezivite i krenete dalje...Grlim te puno???

15.1.2016
Draga perlice!
Prestala sam na tren disati kad sam ovo pročitala!!!!!
Nema riječi koje te mogu utješiti. Samo tuga, tuga golema.
Budi hrabra i drži se, mislim na tebe i pomoliti ću se za vas.
Neka nađeš u sebi snage da ides dalje.

15.1.2016
Nemam rijeci samo tuga i suze i molitva. I pitanje Zasto? Zasto Boze? Ti draga zeno, zelim....ma nemam pojma sto da pisem...jedino zelim da jednom procitam i treci dio, gdje je sve onako kako trebalo biti..da zaplacem od srece
16.1.2016
Draga Perlice...moja iskrena sucut.
Ne mogu ni zamisliti kako se osjecate.
Tako bih te voljela sada zagrliti...Boga molim da vam da snage.
Ostala sam bez rijeci :(
16.1.2016
Draga Perlice,znam da te ne može ništa utješiti ali jednostavno želim da znaš da jedna Papučica misli na tebe i da joj je MNOGO žao , Bez obzira što se neznamo ali na neki način opet znamo jako sam tužna. Danas sam došla na posao i odmah idem da vidim šta ima novo na raji i onda sam ostal bez teksta. Nisam imala pojma. Dva dana sam bila odsutna, imala sam puno obaveze i jedva čekala da danas sjednem i sve iščitam. Znam da te ništa ne može utješiti, i nemam riječi koje bih ti uputila da ti kažem.Samo želim da se što prije oporaviš, da ti Bog da snagu i da ti se ispuni što želiš.

16.1.2016
Zao mi je draga Perlice ... nemam rijeci :-( ... milion "zašto" ... ti si tako dobra osoba, uvijek spremna pomoci, odgovoriti, udijeliti savjet ... zasluzujes samo srecu ...
16.1.2016
Perlice moja draga, sad sam vidila, nemogu virovati, u soku sam, jako mi je tesko zbog tebe, koja nepravda, znaj da sam uz tebe, jako jako mi je zao, o Boze dragi zasto se ovo mora dogadjati, nemam vise rijeci od tuge, grozno. Veliki zagrljaj ti saljem
17.1.2016
Nemam rjeci ,neopisivo mi je žao i znam da sad za vas nema riječi utjehe...

18.1.2016
ne mogu vjerovati da ovo čitam, suza suzu goni... draga, ne znam što napisati osim da mi je žao, žao, žao...život doista nije fer

21.1.2016
Nemam riječi mila moja. Tako mi je žao. U našim si mislima i srcima. <3

23.1.2016
ajme Boze :((((((((
ja ne vjerujem ovome sto vidim.... nemam rijeci....placem i srce mi se slama... ne mogu ni zamisliti kroz sto prolazis mila moja perlice....
ja se nakon dugo vremena prijavila ovdje (upravo radi tebe, da vidim novosti) i paf.... draga moja isplaci se, nitko ti sad ne moze pomoci... neka vrijeme barem mrvicu ucini svoje... ne znam sto reci uopce.... uzasno mi je zao, uzasno.. Mislim na tebe!
1.2.2016
Evo tek sad sad vidila... Perlice nema rijeci kojima te mozemo utjesiti..
Budite utjeha jedno drugom..mislim na tebe

13.10.2016
Perlice moja nije me dugo bilo i stvarno sam u velikom šoku i ne vjerujem što čita.... znam da je kasno ali prim moje iskrenu sućut...evo plačem i ne vjerujem što čitam.... znam da ti je tuga velika, ogromna i da je to veliki i teški gubitak. Znam da ne postoje riječi utjehe i ne mogu zamisliti kako vam je... oprosti što ti se tek sad javljam ali nisam bila u mogućnosti prije... mislim na tebe... šaljem ti veliki zagrljaj..
Ako želiš da objaviš komentar moraš sePrijaviti ili postaneti član portala.

Dnevnik -perlica55

  2016
  2013



Klikni ovdje i pogledaj druge javne dnevnike!
Zajedno se radujemo, plačemo, rastemo ...