|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   vitamini
26.8.2010 20:03:46   
anastasija0702
evo nadam s eda ćete mi oko ovoga moći pomoći - htjela bi kupiti sve vitamine za muža koje se preporuča za plodnost pa da pokušamo s time. koji su najpovoljniji - ja sam vidila da je l-arginin sam 150 kn. nije mi jasno kako mi se onda isplati kupovati ih pojedinačno a ne kao gotov proizvod tipa max sperm?
please dajte preporuke..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: vitamini
26.8.2010 20:11:36   
mamicaa
Žao mi je draga ne znam ti ništa o tome, ali želim ti sreću....

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 2
26.8.2010 20:18:49   
ribica1
Ja sam mom mm kupila neke multivitamine, selen a kasnije i matičnu mliječ.
Iskreno ne znam jel mu se spermiogram šta popravio po svemu tome al naš prvi i jedini IVF je uspio od prveuser posted image
Mislim da je logičnije da kupiš nešto šta sadržava sve!!

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 3
26.8.2010 20:29:14   
sina
ne znam,i ja sam gledala da nešto uzmem i raspitala sam se za onaj proxeed koji sam vidla na portalu,ali koštalo bi 700 kn za mjesec dana što mi je stvarno previše.sad se spremam u apoteku i ja pitati što da uzmem.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 4
26.8.2010 23:13:01   
anastasija0702
ej, evo da ti kažem imaš kad upišeš u google : "za kvalitetniji spermiogram"
temu sa trudnoće.net di ti pišu količine vitamina koje bi trebao uzimati ali problem je što je tu puno tableta dnevno tako da i mi radimo selekciju.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 5
27.8.2010 8:29:36   
veda2
IZVORNA PORUKA: anastasija0702

evo nadam s eda ćete mi oko ovoga moći pomoći - htjela bi kupiti sve vitamine za muža koje se preporuča za plodnost pa da pokušamo s time. koji su najpovoljniji - ja sam vidila da je l-arginin sam 150 kn. nije mi jasno kako mi se onda isplati kupovati ih pojedinačno a ne kao gotov proizvod tipa max sperm?
please dajte preporuke..

Ja nisam mogla razumjeti dali ti trazis samo vitamine za muza,cisto onako,ili trazis vitamine,odnosno preparat za poboljsanje spermograma?user posted image
Ako trazis nesto za poboljsanje spermograma ja koliko znam, tada dr. nece reci kupite neke vitamine,vec tocno preporuce posebno nesto za to kao recimo-proxeed.
Takodjer kada u ljekarni trazis vitamine za muskarce tada ti teta vjerovatno nece ponuditi proxeed. Dakle,postoji razlika.

Spermogram kod mm je dobar.Tako da on nije trebao uzimati nista.Ali on je 3 mjeseca cisto radi opceg stanja organizma uzimao kapsule for men.
Proxeed je skup,ali sam citala da je dosta pomogao muskarcima koji su ga trosili.Moje osobno misljenje je da je bolje uzeti provjereni preparar  iako je skuplji,koji ce dati neki rezultat,nego kupovati jeftine stvari,i tako navodno ustedjeti,a rezultata- nigdje.
Kao sto sam napisala neznam zasto tm treba.

Strpljenje je oruzje mudrih!
1-IVF negativan

Neposredna veza do poruke: 6
27.8.2010 15:26:01   
Leptir5
moj ti je pio folacin i matičnu mliječ u kombinaciji sa visokom količinom vitamina C i jako mu se poboljšao spermiogram

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 7
27.8.2010 17:12:30   
anastasija0702
pozz
mome se je bio poboljšao spermiogram kad je pio samo vit e 200 mg i čaj crvenizdravac, onda je prestao i spermiogram opet gori. sad smo kupili zato psyllum (sjeme indijskog trputca) jer sam čitala da pomaže za varikocelu.
a od vitamina  je počeo uzimati opet vit e, prenatale moje di je miks svih vitamina, vit c šumeći, l-karnitin po jednu jer sma čitala da ubrzava rad srca a on već ima ubrzani pa ćemo probati viditi oće li mu škoditi. tako da neću acetyl-l-karnitin ni kupovati pošto on isto djeluje na srce. a l-arginin smo umjesto tab uzeli po 60 g sjemenki suncokreta dnevno.
ja ću piti cink i multivitamine.
neznam ali ne prostaje nam nego probati još i ovo.

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 8
28.8.2010 7:59:24   
nemammaste
Kažu za Bioastin da je dobar ali za poboljšanje spermiograma da treba piti veću količinu od preporučene,ne znam koliko pa bi se trebalo raspitati u nekoj biljnoj ljekarni gdje ih prodaju ili malo progooglaj...Postoji i Bioastin supreme,on je malo jači.Vidjela sam da ih ima u Bio&Bio i ne znam gdje još...

Ovo su te tablete:
http://www.makrovita.hr/content/view/37/57/

Neposredna veza do poruke: 9
28.8.2010 11:29:47   
anastasija0702
pozz
hvala na savijetu ali to mu nije pomoglo. probali smo 3 mj je pio i ništa.
valjda će mu pomoći ovo što smo uzeli. 

Neposredna veza do poruke: 10
29.8.2010 23:39:49   
mamacita
Zaista o tim vitaminma ne znam apsolutno nista, no samo jedna preporuka, ako jos ne nosi donji ves "bokserice" neka ih obavezno nabavi, jer obicni donj ves "briefs" (ne znam hrvatski naziv tih gacica) previse zagrijava testise, a pretjerana toplina nije bas preporucljiva na tom mjestu. Eto, u svakom slucaju, sretno vam.

Neposredna veza do poruke: 11
30.8.2010 0:17:34   
anastasija0702
hvala na savjetu to već odavna pazimo da nosi šire gaćice ali očito ne pomaže baš nešto.
hvala svejedno

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 12
30.8.2010 0:29:55   
Imra
a da probate sa revitom, super je proizvod, na bazi maticne mlijeci plus vitamini, jednom sam pisala o tome pa da se ne ponavljam, poznajem par zena koje su ubijedjene da su uz pomoc revite zatrudnile

Neposredna veza do poruke: 13
30.8.2010 14:47:57   
anastasija0702
trenutno neznam nikog tkoje prodaje, bila sam i ja član toga ali nije išlo. rađe bi mu onda uzela matičnu mliječ jer je to glavni sastojak te revite.
neznam, voljela bi nekoga tko ima iskustva sa poboljšanjem spermiograma pomoću vitamina.

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 14
30.8.2010 20:52:39   
Leptir5
pa anastazija revita je onaj napitak u poruci privatnoj šta sam ti pisala,jesi je primila? oćeš broj gdje je kupit? sve sam objasnila u poruci,muž je pio revitu(matična mliječ+vitaminC) i spermiogram super,sad je i ja pijem

4xAIH
1.IVF.... beta 0

Neposredna veza do poruke: 15
31.8.2010 14:18:00   
anastasija0702
ej leptir, ne nisam dobila nikakvu privatnu poruku. znam što je revita jer sam je i sama prodavala. da li s emože naručiti poštom ili moram preko nekoga?

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 16
31.8.2010 14:19:34   
anastasija0702
ej i molim te napiši mi koji je nalaz imao tvoj muž i koji ima sad??
da li ima varikocelu ili ne? koliko se trudite?

Neposredna veza do poruke: 17
31.8.2010 18:11:35   
anastasija0702
može li mi netko reći da li je dovoljno piti 400 i. u. vit e ili treba više za bolji spermiogram?

Neposredna veza do poruke: 18
1.9.2010 14:37:16   
Leptir5
joj koliku sam poruku ispisala a ti nisi dobila...uglavnom muž imao oligoasthenospermiju i nekih 5% ukupno usmjereno pokretnih,a mrtvih preko 65%,sad ne znam napamet...3mj nakon toga i pijenja revite je pri inseminaciji bila normosperia,doktori su se čudili,gin. i biolog...koliko s etrudimo 2god i 8mj točno,stalno redovne menstrac. imam,i ovulacije,čak ciklusi traju prosjek 25dana,znači još više šansi imam u god dana nego netko sa ciklusom 30dana...
revitu nazovi na broj (Ivan, 099 233 8273). i odeš na split 3 pored pazara i kupiš,objasnit će ti tip,koliko sam skužila ti si iz Splita?

4xAIH
1.IVF.... beta 0

Neposredna veza do poruke: 19
1.9.2010 14:40:04   
Leptir5
da na anlazu mu je pisalo od urologa varikocela 1.stupnja i poželjna operacija,al nije išao operirat kad je normospermia bila

4xAIH
1.IVF.... beta 0

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 20
1.9.2010 19:40:57   
sina
evo,i ja naručila revitu za sebe i mm,stiže prekosutrauser posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 21
1.9.2010 19:43:28   
anastasija0702
hej
ja nisam iz splita nego iz zadra, mogu li isto tako naručiti ili? uzmeš li običnu onu veliku revitu i koliko dođe?

Neposredna veza do poruke: 22
1.9.2010 21:03:02   
Leptir5
velika od 1kg košta 250kn i uz to dobiješ 330grama gratis,kad se učlaniš svaki put dobijaš to gratis,to od 250kn traje 25 dana ako oboje pijete po 2-3 čaše dnevno, ne znam nazovi pa pitaj za narudžbu,sigurno i u Zadru netko to prodaje

4xAIH
1.IVF.... beta 0

Neposredna veza do poruke: 23
1.9.2010 21:51:32   
anastasija0702
ok hvala.

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 24
3.9.2010 21:32:11   
anastasija0702
je li tko zna valja li ona matična mliječ u dm-a? ima par vrsta.

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!