|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: u čemu spapa novorođenče 19.1.2010 21:32:59
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja sam samo u piđamicu ga obukla i pokrila. A imaš neku sličnu temu otvorenu!
|
|
|
RE: u čemu spapa novorođenče 19.1.2010 21:37:58
|
|
|
|
joszde
|
i mislila sam si da ima negdje otvorena ta tema ali ja kada god nešto tražim nemogu naći a daj mi reci neki su mi rekli da obuku piđamicu i dijete im spava u onom jastuku,i još sam čula da ju ne pokrivam jorganom nego samo dekicom a pošto ću ja roditi krajem 4mj.već če biti i malo toplo pa neznam što mi je činiti
|
|
|
|
|
RE: u čemu spapa novorođenče 19.1.2010 21:42:16
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja ga nikad nisam stavljala ni u jastuk ni u vreće za spavanje.Neznam zašto nebi pokrivala jorganom? Ali ako bude toplom,onda možeš samo dekicom
|
|
|
RE: u čemu spapa novorođenče 19.1.2010 21:46:51
|
|
|
|
Ninaa
|
Moja se rodila 14.03. prvih nekoliko dana je bila u jastuku, ali kak je bilo već toplo više je nismo stavljali. Ja sam imala pamučnu piđamicu i pokrila sam je dekicom ne predebelom.
|
|
|
RE: u čemu spapa novorođenče 19.1.2010 21:51:56
|
|
|
|
joszde
|
ma čuješ razne stvari i onda više neznaš što da radiš a pošto nam je to prva bebica neznamo neke stvari možda su nekima smješne ali ja se volim o svemu raspitati hvala puno.
|
|
|
|
|
RE: u čemu spapa novorođenče 19.1.2010 21:52:32
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Zato smo mi tu,ti slobodno pitaj šta god te zanima
|
|
|
RE: u čemu spapa novorođenče 19.1.2010 21:54:10
|
|
|
|
lee
|
moj alex spava u pidjamici.obožava ih..
|
|
|
RE: u čemu spapa novorođenče 19.1.2010 21:59:09
|
|
|
|
joszde
|
eto vidiš svako ima drukčije iskustvo i savjet hvala još jednom
|
|
|
|
|
RE: u čemu spapa novorođenče 19.1.2010 22:02:05
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Nika je spavala samo u piđamici dok se nije počela otkrivati,a onda smo ju stavili u vreću,u njoj je bila do negdje 2.godine.
|
|
|
RE: u čemu spapa novorođenče 19.1.2010 23:10:32
|
|
|
|
ninolina
|
imam one kombinizone s rukavima i to su im bile piđamice dok su bili bebe, a sad curka spava u dvodjelnoj piđamici ko velika
|
|
|
RE: u čemu spapa novorođenče 20.1.2010 8:00:30
|
|
|
|
troubled
|
jednodijelna pidžamica - kombinezon...pamučni tanji ili plišani, zavisno od temperature...preko jorgančić, dekica ili plahta tako đer zavisi od godišnjeg doba... kad se paula rodila bilo je jako vruće pa je spavala u bodiju bez rukava pokrivena samo plahticom...
|
|
|
RE: u čemu spapa novorođenče 20.1.2010 11:20:30
|
|
|
|
lidac0605
|
Ja sam svoje prvih mjesec dana držala u jastuku jer mi ih je tak bilo nekak zgodnije uzimat,čvršće...Kasnije pamučni kombinezon,dekica-dok se nisu počeli raskrivat...e,onda je vreća za spavanje zakon...
|
|
|
RE: u čemu spava novorođenče 20.1.2010 11:53:03
|
|
|
|
Bebys
|
prvih mjesec dana sam ju stavljala u robici tj. stramplice i body i kapica i dobro pokrila kad je bilo ladnije i robicu sam obukla jer je bila mala za vrecu cim je prosla prvi mjesec odmah samo u body i vrecu za spavanje i dan danas u njoj spava po noci..po danu u robici u kojoj je nista ne skidam...
|
|
|
|
|
RE: u čemu spava novorođenče 30.3.2010 1:24:31
|
|
|
|
tina0310
|
tema je super ija ću biti nova mama za nekih misec dana tako da me baš zanimalo mišljenje ostalih mama,pozz svima
|
|
|
|
|
RE: u čemu spava novorođenče 30.3.2010 9:34:59
|
|
|
|
sig
|
Normalno zavisi u kojem mj. rodiš... nećeš dijete koje se rodi 1.08 stavljati u piđamu... i u jastuk!!!! Staviti ćeš mu bodiš ili benkicu i pokriti ga plahticom... a dijete koje se rodi 01.12. ćeš obući u piđamu i utopliti... a sada dali će to biti jastuk i preko dekica dali će to biti vreća za spavanje, dali poplun... to je vlastiti izbor... po meni sve zavisi u koje god. doba se dijete rodi.
|
|
|
RE: u čemu spava novorođenče 30.3.2010 9:57:30
|
|
|
|
Tsmee
|
Od početka u vreći. Po zimi smo bili u bodiću, jednodjelnoj pidžami i debeloj vreći, a po ljeti u bodiću i tankoj vreći. Postoje one frotirne, zakon su Sad ima 15 mjeseci i još uvijek je u vreći. Ne znam koliko ću je tako držati, ali ovo sad mi je super.
|
|
|
RE: u čemu spava novorođenče 30.3.2010 9:57:44
|
|
|
|
mariola
|
U tutici-kombinezonu plišanom, a sad smo počeli s pamučnim piđamicama jer mu bude vruće i svaki dan skidam jedan sloj pokrivača
|
|
|
RE: u čemu spava novorođenče 30.3.2010 10:05:25
|
|
|
|
ZVRK
|
m,ariola probaj toniju pustiti bose noge. zvrkić je bolje spavao od kada je bio u dvodjelnoj piđami bosih nogu
|
|
|
RE: u čemu spapa novorođenče 30.3.2010 11:28:59
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Nika je spavala samo u piđamici dok se nije počela otkrivati,a onda smo ju stavili u vreću, i pokrivala bih ga jorganom al nekim tanjim.kad je jos malo zatoplilo samo dekicom.nikad mi nije bio u jastuku
|
|
|
RE: u čemu spapa novorođenče 30.3.2010 11:30:43
|
|
|
|
keka25
|
moja beba spava u pamucnoj tutici s dekicom pokrivena
|
|
|
|
|
RE: u čemu spava novorođenče 26.6.2010 15:17:37
|
|
|
|
Marina Č
|
prva 2 mjeseca ga nisam stavljala u piđemu, spavao je u onome što je nosio i po danu. kada je izašao iz jastučića, nakon par tjedana, stavljala sam ga u vreču za spavanje. to je super stvar.pogotovo kada se poslije počinju micati i biti nemirni s nogama!
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!