|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 16:37:50
|
|
|
|
danery
|
buca bok,ti si nova? kad ti je termin? i mene čeka ova odluka,pa me baš zanima...
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 16:46:51
|
|
|
|
Buca
|
pozz danery , ponosni sam član od 28.8.2008. ali od kada iščekujemo našu malu djevojčicu aktivnije sam uz ringeraju jer ovdje stvarno uvijek nađem sve što tražim. termin nam je 1.8. a tebi? baš smo jučer bili u potrazi za as za novorođenče i stvarno mi izgledaju praktično i sigurno ali puno bi mi značilo kad bi ostale mame podijelile svoje iskustvo s nama.
|
|
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 16:49:08
|
|
|
|
danery
|
o pa blizu smo si...meni je 26.8. znači čekam tebe da smisliš što ćeš za izlazak iz bolnice,pa mi javiš kako si to riješila i koji ti je izbor bio
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 16:50:37
|
|
|
|
koka24
|
hey,ja sam svoju malu nosila u autosjedalici koja se da namontirat i na kolica.Druga opcija mi nije dolazila u obzir jer košara mi se neda pričvrstit u auto pa nisam htjela,a za auto sjedalicu imam bazu ,pa mi je bolje i lakše.
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.5.2010 16:51:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 16:53:43
|
|
|
|
danery
|
i ja imam sličnu košaru i sve razmišljam o njoj...samo moram vidjeti kak se da skopčati u autu...
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 17:03:03
|
|
|
|
Buca
|
deal mi razmišljamo o toj as koja ide i na kolica, ma jooooj više nisam pametna. znam da piše od 0-13kg ali imamo i onu čvrstu košaru pa više niš ne znam. iako ova as ima onu postavu za glavicu ( da ne ide lijevo/desno). sva sreća pa smo 10 min od rodilišta
|
|
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 17:34:29
|
|
|
|
adryosijek
|
ja sam u autosjedalici ona ko nosiljka i ljuljacka mala za manje bebe
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 18:16:57
|
|
|
|
lidac0605
|
moja košara za bebe je već spremna
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 18:19:59
|
|
|
|
danery
|
pa lidač,još malo pa če košara biti puna
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 18:27:57
|
|
|
|
ZVRK
|
zvrkić je izašao u ''toj košari'' ali AS mi je praktičnija za 2 jer će jedino ta konbinacija biti izvediva jer će zvrkić sjediti uz ''novu''bebu odozada
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 18:36:11
|
|
|
|
Anoniman
|
ako imate par koraka do kuće i mislite ići s kolicima, uzmite košaru koja se na njih namontira. ako ćete ići autom, obavezno u AS! Dijete preko lagano pokrijte i to je to.
|
|
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 18:58:28
|
|
|
|
Buca
|
autom svakako - 10ak min vožnje.
|
|
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 21:13:48
|
|
|
|
malica
|
Iako se autosjedalica čini nespretnom za novorođenče to je jedini pravi izbor za prijevoz automobilom. Nemojte zaboraviti da košare NISU autosjedalice. Pitajte stručnjake iz HAK-a, surfajte netom i gledajte crash testove. Auto sjedalice uvijek i u svakoj prilici od 0 kg ili 0 dana starosti svejedno do .......
|
|
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 21:53:26
|
|
|
|
dikac
|
prvo dijete u košar od kolica, a drugo u as koja se mogla namjestiti skoro u ravan položaj.
|
|
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 21:59:33
|
|
|
|
mariola
|
potpisujem cvrleta
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 21:59:39
|
|
|
|
Gogule
|
moji su oboje izašli u košari. pa ima i košara (bar moja) za zavezati dijete i isto tako tu košaru zavežeš sa pojasem.
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.5.2010 22:21:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 23.5.2010 22:26:06
|
|
|
|
cuba
|
Mi smo R stavili u autosjedalicu
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 24.5.2010 21:11:52
|
|
|
|
malica
|
Znam da se košare fiksiraju, ali i dalje ne znači da su autosjedalice. Zna se dobro kako se ponašaju košare kod sudara, a kako sjedalice koje se postavljaju suprotno od smjera vožnje. A ionako, svatko odluči onako kako se njemu čini najlogičnije i najbolje.
|
|
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 18.8.2010 0:35:09
|
|
|
|
beba1710
|
kad sam vidjela ovu temu morala sam je otvoriti..baš sam prošli tjedan dobila po nosu na jednom drugom forumu što nisam vozila dijete u as.... al mi je drago da tu nema napada i osuđivanja! as je najsigurnija,da. i stavi ju u suprotnom smjeru od vožnje i najsigurnije mjesto je sredina na stražnjem sjedištu
|
|
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 18.8.2010 5:28:22
|
|
|
|
nemammaste
|
Kažu AS obavezno (45 °), jedino za nedonošćad auto-košare (ležeći položaj,ali dobro fiksirane).Čak i kažnjavaju zbog nepridržavanja,a da ne kažem da je onda valjda stvarno sigurnije za bebu
|
|
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 18.8.2010 5:31:05
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: beba1710 kad sam vidjela ovu temu morala sam je otvoriti..baš sam prošli tjedan dobila po nosu na jednom drugom forumu što nisam vozila dijete u as.... al mi je drago da tu nema napada i osuđivanja! as je najsigurnija,da. i stavi ju u suprotnom smjeru od vožnje i najsigurnije mjesto je sredina na stražnjem sjedištu Sorry što te ispravljam ali mislim da ne sredina nego mjesto iza suvozača,a na sredinu samo auto-košara
|
|
|
|
|
RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta? 18.8.2010 9:51:08
|
|
|
|
maja
|
Mi smo i jedno i drugo vozili u košari, u AS sam Nou stavljala tek od 2 mjeseca, a Petru za sada još nisam. Mada piše od 0 pa na dalje meni se baš ne sviđa jer imam osjećaj da tako malo dijete sjedi u njoj i svo je savinuto
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!