|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   u čemu donjeti bebu iz rodilišta?
23.5.2010 16:26:55   
Buca
drage moje, molim vas savjete, prijedloge iskustva...u čemu je najbolje iznjeti bebicu iz rodilišta? u klasičnim nosiljkama ili u onim malenim autosjedalicama koje imaju postavu za glavicu? još uvijek sam u dilemi...ražmišljamo o maxi cosi cabriofix as. što vi mislite? unaprijed hvala svima na odgovorima
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: u čemu donjeti bebu iz rodilišta?
23.5.2010 16:37:50   
danery
buca bok,ti si nova? user posted image

kad ti je termin? i mene čeka ova odluka,pa me baš zanima...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Buca)
Neposredna veza do poruke: 2
23.5.2010 16:46:51   
Buca
pozz daneryuser posted image , ponosni sam član od 28.8.2008.user posted image  ali od kada iščekujemo našu malu djevojčicu aktivnije sam uz ringeraju jer ovdje stvarno uvijek nađem sve što tražim.  termin nam je 1.8. a tebi? baš smo jučer bili u potrazi za as za novorođenče i stvarno mi izgledaju praktično i sigurno ali puno bi mi značilo kad bi ostale mame podijelile svoje iskustvo s nama.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 3
23.5.2010 16:49:08   
danery
o pa blizu smo si...meni je 26.8.

znači čekam tebe da smisliš što ćeš za izlazak iz bolnice,pa mi javiš kako si to riješila i koji ti je izbor bio user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Buca)
Neposredna veza do poruke: 4
23.5.2010 16:50:37   
koka24
hey,ja sam svoju malu nosila u autosjedalici koja se da namontirat i na kolica.Druga opcija mi nije dolazila u obzir jer košara mi se neda pričvrstit u auto pa nisam htjela,a za auto sjedalicu imam bazu ,pa mi je bolje i lakše.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
23.5.2010 16:51:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 6
23.5.2010 16:53:43   
danery
i ja imam sličnu košaru i sve razmišljam o njoj...samo moram vidjeti kak se da skopčati u autu...

....mini gospa....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
23.5.2010 17:03:03   
Buca
dealuser posted image

mi razmišljamo o toj as koja ide i na kolica, ma jooooj više nisam pametna. znam da piše od 0-13kg ali imamo i onu čvrstu košaru pa više niš ne znam. iako ova as ima onu postavu za glavicu ( da ne ide lijevo/desno). sva sreća pa smo 10 min od rodilištauser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 8
23.5.2010 17:34:29   
adryosijek
ja sam u autosjedalici ona ko nosiljka i ljuljacka mala za manje bebe

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Buca)
Neposredna veza do poruke: 9
23.5.2010 18:16:57   
lidac0605
moja košara za bebe je već spremna user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 10
23.5.2010 18:19:59   
danery
pa lidač,još malo pa če košara biti puna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 11
23.5.2010 18:27:57   
ZVRK
zvrkić je izašao u ''toj košari'' ali AS mi je praktičnija za 2 user posted image  jer će jedino ta konbinacija biti izvediva jer će zvrkić sjediti uz ''novu''bebu odozada

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 12
23.5.2010 18:36:11   
Anoniman
ako imate par koraka do kuće i mislite ići s kolicima, uzmite košaru koja se na njih namontira.
ako ćete ići autom, obavezno u AS! Dijete preko lagano pokrijte i to je to.

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 13
23.5.2010 18:58:28   
Buca
autom svakako - 10ak  min vožnje. user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14
23.5.2010 21:13:48   
malica
Iako se autosjedalica čini nespretnom za novorođenče to je jedini pravi izbor za prijevoz automobilom. Nemojte zaboraviti da košare NISU autosjedalice. Pitajte stručnjake iz HAK-a, surfajte netom i gledajte crash testove. Auto sjedalice uvijek i u svakoj prilici od 0 kg ili 0 dana starosti svejedno do .......

(Odgovor članu Buca)
Neposredna veza do poruke: 15
23.5.2010 21:53:26   
dikac
prvo dijete u košar od kolica, a drugo u as koja se mogla namjestiti skoro u ravan položaj.

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 16
23.5.2010 21:59:33   
mariola
potpisujem cvrletauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 17
23.5.2010 21:59:39   
Gogule
moji su oboje izašli u košari. pa ima i košara (bar moja) za zavezati dijete i isto tako tu košaru zavežeš sa pojasem.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 18
   [Obrisani korisnik]
23.5.2010 22:21:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu malica)
  Neposredna veza do poruke: 19
23.5.2010 22:26:06   
cuba
Mi smo R stavili u autosjedalicu

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 20
24.5.2010 21:11:52   
malica
Znam da se košare fiksiraju, ali i dalje ne znači da su autosjedalice. Zna se dobro kako se ponašaju košare kod sudara, a kako sjedalice koje se postavljaju suprotno od smjera vožnje. A ionako, svatko odluči onako kako se njemu čini najlogičnije i najbolje.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 21
18.8.2010 0:35:09   
beba1710
kad sam vidjela ovu temu morala sam je otvoriti..baš sam prošli tjedan dobila po nosu na jednom drugom forumu što nisam vozila dijete u as.... al mi je drago da tu nema napada i osuđivanja!
as je najsigurnija,da. i stavi ju u suprotnom smjeru od vožnje i najsigurnije mjesto je sredina na stražnjem sjedištu

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 22
18.8.2010 5:28:22   
nemammaste
Kažu AS obavezno (45 °), jedino za nedonošćad auto-košare (ležeći položaj,ali dobro fiksirane).Čak i kažnjavaju zbog nepridržavanja,a da ne kažem da je onda valjda stvarno sigurnije za bebu

(Odgovor članu beba1710)
Neposredna veza do poruke: 23
18.8.2010 5:31:05   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: beba1710

kad sam vidjela ovu temu morala sam je otvoriti..baš sam prošli tjedan dobila po nosu na jednom drugom forumu što nisam vozila dijete u as.... al mi je drago da tu nema napada i osuđivanja!
as je najsigurnija,da. i stavi ju u suprotnom smjeru od vožnje i najsigurnije mjesto je sredina na stražnjem sjedištu

Sorry što te ispravljam ali mislim da ne sredina nego mjesto iza suvozača,a na sredinu samo auto-košara user posted image

(Odgovor članu beba1710)
Neposredna veza do poruke: 24
18.8.2010 9:51:08   
maja
Mi smo i jedno i drugo vozili u košari, u AS sam Nou stavljala tek od 2 mjeseca, a Petru za sada još nisam. Mada piše od 0 pa na dalje meni se baš ne sviđa jer imam osjećaj da tako malo dijete sjedi u njoj i svo je savinuto

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!