|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   trudnoca i trcanje
8.2.2010 23:41:01   
dinda
pozdrav svima....

kako sam trcala prije trudnoce, nastavila bih s tim i sada ( trudna sam 12 tjedana). jedna mi dr kaze da je ok, samo da se ne forsiram, druga mi to ne savjetuje. inace, nemam problema. citala sam na americkim forumima i trudnice kazu da to rade..
a sta da radim ja?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: trudnoca i trcanje
8.2.2010 23:42:44   
novamama
i ja sam čula da je to ok, ako si prije trčala...

vidi kako se osjećaš, nemoj ništa forsirati....možda su ipak šetnje bolji izboruser posted image

čestitam na trudnoćiuser posted image

(ja nema šanse da trčim, nikako to ne volim user posted image )

< Poruku je uredio novamama -- 8.2.2010 23:43:04 >

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu dinda)
Neposredna veza do poruke: 2
8.2.2010 23:43:31   
ninolina
dobrodošla dinda. Ako si se i do sada bavil tim mislim da je dobro i za tebe i tjelo da nastaviš iako naravno umjerenije. Sigurna sam da si trčala i dok nisi znala da si trudna. Svakako iskoristi još ovo malo vremena dok bušica ne naraste, sretno i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu dinda)
Neposredna veza do poruke: 3
9.2.2010 9:25:25   
mišica 666
mm rodica je trčala negdje do sredine trudnoće jer je to radila i prije i nije joj smetalo mislim samo d se malo prilagodila novom stanju. probaj pa vidi sama kako se osjećaš i da li ti paše. sretno

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
9.2.2010 9:27:21   
novamama

IZVORNA PORUKA: mišica 666

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

mišica, morala sam ovo kopirati, tako mi je super tvoj potpisuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 5
9.2.2010 9:38:09   
ivana801
I mene zanima odgovor na tvoje pitanje. I ja sam znala trčati prije trudnoće i baš mi sad to fali. Ma bilo kakva fizička aktivnost. Čak sam pomislila početi ići na odbojku (organizira se rekreativno kod mene na poslu, to je više zezancija-druženje) ali sam ipak odustala. Da me nebi slučajno lopta pogodila u trbuh ili sl. Ali baš mi jako fali nekakva rekreacija. Hodanje mi niš ne znači. Ja bi trčala... ali bojim se. Tak da sad ne radim ništa. Jučer sam doma s Lucijom plesala user posted image U biti, jedva čekam toplije dane... onda ću na bicikl. Čitala sam da ako je žena prije trudnoće vježbala da može nastaviti samo slabijim intezitetom - ne pregrijavati organizam i ne se mučiti. Čim ti je malo teško, prestati... ne se iscrpljivati.

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 6
9.2.2010 9:44:32   
mirna
Smijes nastaviti trcati, pogledaj npr. ovdje: http://www.ringeraja.hr/trudnoca/sto-se-ne-smije-u-trudnoci_453.html

"Sport

Trudnice trebaju izjegavati sportske aktivnosti gdje je veća mogućnost ozlijeda kao što su rolanje, skijanje ili jahanje. Također nisu primjereni sportovi s puno skakanja kao što su tenis, rukomet, nogomet i slični sportovi s loptom. Dozvoljeni u trudnoći su šetanje, jogging (ako ste trčali i prije trudnoće) i plivanje."

Slusaj samo tvoje tijelo da skuzis kada je dosta...

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 7
9.2.2010 16:12:43   
mišica 666
IZVORNA PORUKA: novamama

IZVORNA PORUKA: mišica 666

mišica, morala sam ovo kopirati, tako mi je super tvoj potpisuser posted image

hvala user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!