|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trudna da ili ne?
13.8.2008 17:04:48   
Jako zabrinuta
Ja sam se cure tek sada učlanila jer sam malo listala po internetu pošto imam problem i naišla na vas vi ste prvi kojima se obraćam a i jedini.Molim vas za savjet ili mišljenje.Zadnji menzis sam imala 02.07. menzis mi dođe nakon 30 dana a znao mi je prije dolaziti i nakon 37. Sada ga svaki dan očekujem a njega nigdje.Radim na bebi već imam jednu curicu od 6 god koju sam isto dobila jako teško i od kada se ona rodila ja i moj suprug se ne čuvamo.Da sada ne pišem puno uglavnom sada mi kasni više od 10 dana non stop mokrim imam bolove u trbuhu kao da ću ga dobiti svaki čas grudi su mi natečene i bolne a testirala sam se na kućnom testu 3 puta i ne pokazuje trudnoću.Koliko je pouzdan sa prvom malom mi je pokazao trudnoću a sada imam sve simptome trudoće a on negativan.Strah me jer menzis ne dolazi on negativan a ja u srcu već trudna i radosna.Jel tko imao takvi iskustvo ili ima li tko kakav savjet.U ginekologa jel rano još za otići mislila sam otići u petak .Pozdrav i unaprijed hvala na odgovoru

< Poruku je uredio tikica_69 -- 3.7.2009 10:44:59 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Trudna da ili ne????
13.8.2008 17:16:02   
troubled
dobrodošla user posted image
nije rano, pođi u ginekologa....
nadam se da ćemo se zajedno radovati user posted image

(Odgovor članu Jako zabrinuta)
Neposredna veza do poruke: 2
13.8.2008 17:21:48   
Elena
dobrodosla jako zabrinuta,bas sam trazila vec smo pisali u veze s ovakvim situacijama,ali nisam mogla prtonaci,ali koliko sam procitala jedna nasa frendica uradila je tri puta test on negativan,kad kod ginekologa ona trudnauser posted image user posted image user posted image i jos jedan slucaj mi je ostao onak u sjecanju djevojka dobije menzis svaki mjesec,kasni joj jedan mjesec ide na dr,kad ona 7mjesec vec trudna,zamisli draga,zato moguce je,moguceuser posted image user posted image user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 3
13.8.2008 20:47:06   
anne
Dobrodošla nam. I ja bi se složila da pođeš doktoru, ipak će on moći vidjeti razvija li se tko u tebi. Ako ne i tu će moći pomoći. Sretno!user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 4
13.8.2008 23:19:20   
njanja
Mojoj prijateljici se isto desilo, test ne pokazuje, urin pokazuje pa su je poslali na pregled kod gin da se utvrdi što je zapravo...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 5
13.8.2008 23:19:45   
njanja
E da, i dobrodošla, sve najbolje ti želim, sretno!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 23:34:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 7
14.8.2008 9:50:42   
Dora04
Dobro došla i nemoj biti tako jako zabrinuta.user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
14.8.2008 15:23:55   
Jako zabrinuta
Hvala na dobrodošlici stvarno ste me iznenadili ali ništa od mog posjeta ginekologu danas mi je došao menzis.Ja već imam curicu ali bi htjela još bebica pored sebe ali nikako ne ide pokušavam već 5 godina i sa malom sam pokušavalam 3 god i kad sam napokon digla ruke od svega i taj mjesec se odlučila na detaljnije pretrage ostala sam trudna mislim da je sve u glavi iako sam ovaj put zabrinuta jer sam bila opuštena ove 4 god ako dođe bebać dobro došao itd...ali sada već sam na rubu živaca i ovaj ponedeljak muža šaljem na spermogram ja sam napravila papu bakterijološki pregled i ultrazvuk i ginekolog mi je rekao da nećemo ništa raditi dok ne vidimo mužev spermogram.I da vadila sam hormone i to je sve ok.Dali mi netko može reći šta ako je suprug u redu kakve ja pretrage još moram proći.Dali netko ima iskustva sa tim ili da mi kažete ako ima na forumu gdje mogu naći bila bi vam zahvalna a ja idem malo istraživati po RR možda nađem šta a vama puno pozdrava i sve najbolje do sljedećeg puta.E baš sam napisala puno toga valjda ćete šta uspjeti mi odgovoriti.

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 9
14.8.2008 15:32:58   
koka
Žao mi je jako zabrinuta. Glavu gore i sigurna sam da će user posted image stići. Naša Tikica zna nešto više, ona isto pokušava pa bi ti ona znala reći šta dalje.A na forumu su već o tim stvarima pričali. Odi na zatrudnjivanje i tamo nešto mora biti. Idem i ja potražiti.

Neposredna veza do poruke: 10
14.8.2008 15:40:11   
Jako zabrinuta
Sada sam bila ništa konkretno nisam našla valjda hoću naći željela bi znati dali ima tih pretraga puno kako to ide ...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 11
14.8.2008 15:43:27   
koka
Ja ne mogu otvoriti gornje teme, valjda mi kompić nešto štekauser posted image . Znam da su cure  o tome pričale i sad mi je žao što ti ne mogu više pomoći. Al sigurna sam da će ti se već javiti netko. 

Neposredna veza do poruke: 12
14.8.2008 16:03:15   
Jako zabrinuta
Nisam ni ja mogla otvoriti išla sam tamo preko foruma na teme od a do ž našla sam neke odgovore ništa konkretno interesira me jel tko koristio ovulacijske trakice znam dosta o njima samo nisam ih koristila prošli mjesec sam koristila maybe baby neznam još šta bi o tom mikroskopu rekla još ću probati ovaj mjesec sa njime ali idem u ginekologa pa ću vidjeti kako dalje više mi se neda svaki mjesec puno iščekivanja puno razočarenja.Hvala na trudu ako tko ima više informacija neka napiše.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 13
15.8.2008 9:15:44   
FIONA
Jako zabrinuta dobro došla i kao i sve druge želim ti sreću!
Možda je stiglauser posted image ali ti ne gubi nadu i uskoro bi mogla dobiti prekrasnouser posted image !!!
Mnoge od nas smo prošle to i znamo kako se osječaš,  user posted image i user posted image . Glavu gore i ne posustaju svom user posted image user posted image user posted image .... Pusa....

Neposredna veza do poruke: 14
20.8.2008 21:13:46   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: Jako zabrinuta

Nisam ni ja mogla otvoriti išla sam tamo preko foruma na teme od a do ž našla sam neke odgovore ništa konkretno interesira me jel tko koristio ovulacijske trakice znam dosta o njima samo nisam ih koristila prošli mjesec sam koristila maybe baby neznam još šta bi o tom mikroskopu rekla još ću probati ovaj mjesec sa njime ali idem u ginekologa pa ću vidjeti kako dalje više mi se neda svaki mjesec puno iščekivanja puno razočarenja.Hvala na trudu ako tko ima više informacija neka napiše.
 Ovako, prvo treba vidjeti kakav je spermiogram tvog muza. Nazalost u vecini slucajeva kad par ne moze imatibebu, problem je kod loseg spermiograma.U bilo kojem slucaju, bilo bi dobro da on jos ode izvaditi bris uretre, a ti izvadis krv za spolne hormone (prolaktin, estrogen, testosteron, progesteron i dr.), obavezno papa-test i isto tako briseve cerviksa. Onda pred sobom imas sve cime mozes otici bilo kojem lijecniku koji se bavi humanom reprodukcijom i koji ce ti odmah znati reci sto bi za vas kao par bilo najbolje. Vidim da vec imas dijete pa si sad zbunjena kako sada ne ide. Na nasu zalost, nase jajnice stanice se sa vremenom potrose a muski danas zbog svakakvog ritma zivota isto tako brzo ostaju bez kvalitetnih spermica. No, neka te to ne brine...dok je i jedan ziv, sanse ima user posted image  Nadalje, ako zelis pratiti svoju ovulaciju, kod nas su ti te trakice katastrofa skupe. Najpametnije ti ih je naruciti preko http://www.accuratepregnancytests.com/ovulation_kit.html  tamo su ti cca 70kn 15 komada. (ispricavam se moderatoru ako nisam smjela zalijepiti link pa ako nisam, nek pobrise a ja cu joj poslati na PP).Maybe baby je navodno dosta nepouzdan, ali ne govorim iz vlastitog iskustva, vec sam citala. Isto tako ako sumnjas da nemas ovulacije (ili ako ti to podvrde traice ili lijecnik), ovulacija se moze pospjesiti cajem od Macine trave i Vrkutom, a spermiogram popraviti E vitaminom, maticnom mlijeci i neesencijalnom aminoliselinom L-Arginin (Twin Lab je ima). Ako imas jos kakva pitanja - udri misko user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 15
20.8.2008 21:31:03   
noemi
evo cure nakon dugo vremena čitanja vaših pričica i ja se odlučila učlaniti i pridružiti vam se ! pozdrav svima

Neposredna veza do poruke: 16
20.8.2008 21:34:19   
tiha
dobrodosla noemi

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 17
20.8.2008 21:39:24   
noemi
hvala, i nadam se da ću se i ja uskoro pohvaliti VELIKIM plusićem  user posted image  

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 18
20.8.2008 21:45:51   
tiha
i mi se nadamo

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 19
20.8.2008 21:46:52   
tikica_69
noemi - dobrodosla i da nam sto prije ugledas svoj plusicuser posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 20
20.8.2008 22:02:30   
noemi
zna li netko koliko rano vađenjem krvi se možeutvrditi trudnoća ? jednom sam s nekim razgovarala ali ssam zaboravila

Neposredna veza do poruke: 21
20.8.2008 22:08:19   
tikica_69
Dva dana prije ocekivanje menstruacije

U iscekivanju.......

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 22
20.8.2008 22:21:25   
noemi
hvala tikice user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 23
20.8.2008 22:51:54   
Candy
Dobrodošla Noemi i od srca ti želim da ugledaš plusić čim prije...
user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 24
20.8.2008 23:08:45   
noemi
i ja se nadam, jer 6 mjeseci ništa od user posted image , sad već postajem luda ali i dalje imam nadu

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!