|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   trogodišnjak i pelena
21.5.2013 9:20:12   
malena 35
Bok svima,user posted image
moj mlađi sin ima 3g. ali ne želi ni čuti za tutu ili za wc.
nedavno kad sam mu presvlačila pelenu vidila sam da će piškit i stavila ga na tutu da bi se on sam usta otrča onako gologuz u sobu po pelenu i kad mu je ja nisam htjela stavit objašnjavajući kako je pelena kaka i kako treba tutu on ju je lipo raširio popiškio se u nju i bacio u smeće a meni donio novu čistu za presvuć user posted image .
uspjela sam ga samo jednom nagovorit da se popiški u tutu i to zato jer mu nisam htjela dati igračku koju je on htio. ali to je bilo samo 1 više ni to ne pomaže.
znam da sam se raspisala ali stvarno ne znam kako da pravilno postupim ne želim ga tjerat ili vikat na njega jer mu to može stvoriti samo strah a to je zadnje što želim.
i inače je jako mudar, jako malo priča iako zna, najdraže mu je samo nešto mrmljat a sve razumije i opet neće.
ako je netko imao slično iskustvo ili ima neki savjet neka ga slobodno podijeli jer je svaki dobro došao.

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: trogodišnjak i pelena
21.5.2013 9:33:43   
seraphyme
ja nemam savjet, ali sl situacija. micek ni pod razno neće piškiti u tutu niti wc, ne govori uopće kad je budan, zato u snu izgovara čitave rečenice(valjda nema primjedbi), nemam pojma kako će kod nas bitiuser posted image

od prijateljice malac je piškio u tutu, ali nije htio kakati do skoro 4 god i onda mu došlo.

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 2
21.5.2013 9:42:21   
malena 35
hahahaha seraphyme zbilja si me nasmijala s ovim da nije ima primjedbi, moj ne priča u snu ali ni kad je budan, tj. priča ali ne razumnljivo. jako rijetko priča baš lijepo razumljivo.

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 3
21.5.2013 10:06:06   
Anoniman
joj, ja sam svoju treći curu jedva jedvice izvukla iz pelena, a piškila je po noći u krevet do skoro 5 godina... i ponekad, kad se zaigra i zaboravi se, zna joj se još uvijek desiti da joj pobjegne par kapi na gaćice i to ne možeš oprrat - po 2-3 puta na 95° to perem da gaće budu bijele!

Neposredna veza do poruke: 4
21.5.2013 10:14:00   
pincirotvajler
ak ste probali sve kaj vam pada na pamet onda pustite,,doć će njemu iz guzice u glavuuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
21.5.2013 11:00:25   
malena 35
Mariachi ako sam dobro izbrojila vi čekate 6 dijete ?
divim vam se, svaka vam čast.

pincirotvajler slažem se da će mu doći iz guzice u glavu ali stižu vrućine a on se već počeo osipati od pelena, i zato mu moram mijenjati pelene ka i maloj bebi sve 2-3 ure i opet mu je osip koma. čak mu ni more ne pomaže ako nije bez pelena par dana a to spit je ka nać iglu u plastu sijena...i dr. je rekla pod hitno pelene skidat jer ne možemo ničim osip suzbit.
a on neće pa neće. user posted image user posted image user posted image
ponekad imam osjećaj kao da iskušava moje strpljenje user posted image user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
21.5.2013 11:01:42   
komarac1
Joj mi smo cijelo ljeto paradirali s tim odvikavanjem i ništa i onda početkom 10.-og mjeseca samo mu je došlo i počeo se tražit i za jedno i za drugo!

N je isto slabo pričao s 3. god. pa sam pitala doktoricu, ona je rekla da ima vremena do 4. god. iako od kad smo krenuli na vježbe za senzoriku u roku par tjedana je skroz na skroz propričao!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 7
21.5.2013 11:05:04   
malena 35
i meni je moja pedijatrica rekla isto ako bolje ne propriča do kraja ljeta da će nas poslat u logopeda i defektologa pa ćemo vidit. ali imam osjećaj da on ne da ne zna nego neće na tutu ili se to meni samo čini ... ne znam više ni ja user posted image user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 8
21.5.2013 11:31:00   
komarac1
Za wc jednostavno moraju bit spremni! Ja sam se prestala uzrujavat na kraju. Sama sebi sam rekla:"Pa u školu neće sigurno krenut i nosit peleneuser posted image "

Kod kasnijeg govora uvijek je pitanje da li je nešto drugo problem ili sam govor! Jer kako su nama rekli govor je zadnji u piramidi razvoja! Mi smo s 3. god shvatili da N ima problem sa senzorikom i evo nakon tri mjeseca drugo dijete tako da logopet neće trebat!

Neposredna veza do poruke: 9
21.5.2013 11:39:51   
Anoniman
peto, jedno je u nebu user posted image

(Odgovor članu komarac1)
  Neposredna veza do poruke: 10
21.5.2013 20:00:13   
malena 35
Mariachi draga oprosti molim te nisam uopće ni pomislila na takvo što.

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
21.5.2013 20:40:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena 35

Mariachi draga oprosti molim te nisam uopće ni pomislila na takvo što.

sve ok, on je moje blago user posted image
imam osobnog anđela user posted image

ovo ljeto mislim Brigitu početi odvikavati, ionako skida hlače i čarape i pelenu i tak hoda okolo user posted image

< Poruku je uredio Mariachi -- 21.5.2013 20:43:14 >

Neposredna veza do poruke: 12
21.5.2013 21:05:58   
malena 35
a moj mali neće ništa, čak sam počela sakrivati pelene i govorit kako smo zaboravili kupit pa onda poludi i počne plakat user posted image user posted image zbilja mi je potreban neki savjet jer zbilja ne znam što s njim a taj osip je već počeo a vrućine još nisu uhvatile maha, šta će biti kanije ako ne skine pelene neću ni da mislim....zato ako netko ima iskustva ili bilo kakav prijedlog, savjet slobodno pišite sve je dobro došlo.

da, to je istina Mariachi imaš svog osobnog čuvarauser posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13
21.5.2013 21:23:35   
mišica 666
ja sam svojoj jednostavno skinula pelene i tri mjeseca čistila za njo bar jednom dnevno i nakon toga nadošlo samo od sebe. tako sad namjeravam s L u 6 mj.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 14
21.5.2013 21:51:33   
malena 35
tako nešto i ja planiram probati ali tek kad bude baš vruće još mi je nekako hladno za to

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 15
5.6.2013 12:42:26   
ribicatt
Oh,evo da se i ja pohvalim tj moju curicu, napokon je sama shvatila da treba i kakati u wc,do sad je bilo borbe oko piskenja i skrivanje pod stol od kakanja,al evo napokon je i to u wc-u obavila. I mi imamo 3ipo god i vec smo se sramili pelena i ratovale al ipak smo prije kupaceg uspjele izdrzati 3 dana sa suhim gacicama...mislim da zasluzujemo VEELIKU COKOLADUUU...

Anci 05.02.2010.

Neposredna veza do poruke: 16
5.6.2013 13:41:22   
Masha Zg
hej! ja sam svog malog odvkla s cca 2ipol godine, tijekom ljeta. S dečkima ide sporije. Curica još nema 1ipol a već želi na tutu. Evo par dana već u doba kada joj se kaka odvedem ju na tutu i ona cijela sretna, pokaka se. Obožava tutu i čim ju pitam hoće li na tutu oduševi se. To su počeci i ja sam oduševljena...Sad kad zatopli, mislim ju svaki dan tako, ali po cijeli dan. Zato, da ti rečem 2 stvari:
1. mislim da će vam biti lakše kad dođu vrućine, smetat će mu pelena, pomalo će to ić, bez vikanja i prisile....
2. ja maloj koristim platnene pelene i vidim da su i one zaslužne za ranije odvikavanje jer su upravo- VLAŽNE! to joj smeta i ugodno joj je bez njih! možda da kupiš koju? smetat će mu, pogotovo kad vidi da nisu pampersice pa će ih skidat....?

Sretno! strpljenje, bez nervoze i obavezno- nagrada!

(Odgovor članu ribicatt)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!