Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tko planira bebu u 2013 god.? 13.10.2013 20:13:58
|
|
|
|
nadamse
|
Pozdrav svima, mamama i onima koje će to tek postati Nova sam ovdje, prvi puta pišem ali sam puno vaših komentara i savjeta pročitala. Jako mi se sviđa atmosfera koja vlada ovdje, sve ste optimistične i pune podrške, tako treba, bravo cure. E pa da sa vama podjelim moje želje... Nije da planiramo ali smo se dogovorili da ćemo prestati pazit. I tako to traje već 5,5 mjeseci, iako ja pratim O i nadam se svaki mjesec da se ulovilo...ali još uvijek ništa... Dva puta test, oba puta - ... razočaranje i prvi i drugi put... Sada mi je plodno razdoblje, i nadam se da će se ovaj mjesec uloviti malo čudo Uglavnom, želim vam svima ostvarenje vaših želja i nadam se da se tipkamo
|
|
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2013 god.? 14.10.2013 14:33:29
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dobrodošla nadamse i nadam se da ćeš već ovaj ciklus postati ponosna ! Pridruži nam se na odbrojavanju.
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2013 god.? 12.11.2013 12:46:09
|
|
|
|
mekica
|
U iščekivanju smo!!
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!