|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sve manje mlijeka
3.6.2009 22:26:52   
Ninaa
Evo već par dana mi se čini da puno češće siše i da je nervoznija, mada ne plače. Jučer navečer prije spavanja nije imala dovoljno mlijeka pa sam joj dala bočicu. Ovih dana sam bila u žurbi, imali smo krstitke,pa neznam jel to utjecalo na to ili jednostavno će se još smanjiti. Katarina će sad 3 mjeseca,bila sam tak nesretna jučer. Danas sam u sebe natrpala brdo hrane, popila neznam ni sama koliko tekućine i čaja i sisala je normalno i nije bilo plača. Bojim se da mi ne bi bila gladna. Kaj vi mislite o tome? jel to neka kriza ili milijeko polako odlazi?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sve manje mlijeka
3.6.2009 22:28:58   
koka
ako ju dojiš redovito ne vidim zašto bi nestajalo, malo se opusti i uživaj, pij puno tekučine i probaj ju češće stavit na sisu.

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2
3.6.2009 22:31:39   
novamama
češće na sisu neko vrijeme, probaj joj mjeriti težinu i ako je sve ok, ne brini.

meni je bilo tako, ali uz sve napore nije dobivao na težini, čak je gubio...tako da smo uveli bočicu, ali u trajanju od mjesec ipo dana...

sada je na dohrani i mom mlijeku i ok je sve....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 3
3.6.2009 22:35:50   
Ninaa
Ah nadam se da je to od stresa oko krštenja, sad ćemo laganini još malo pa na more. strah me jel kod pedijatrice idemo tek u 7 mj. da m nebi gubila na težini.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 4
3.6.2009 22:37:06   
Ruža
Možda je skok u razvoju pa traži više? I mi smo imali periode kad sam imala osjećaj da je stalno na sisi, ali hvala Bogu dođu i prođu. Nemoj odustajati ni nuditi još ništa drugo, pusti par dana pa ćeš vidjeti dali će se srediti.
Sretno!

< Poruku je uredio Ruža -- 3.6.2009 22:38:09 >

Samo luda mama...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 5
3.6.2009 22:37:11   
lema
ja ti nemogu puno pmoći jer moj klinac je imao 5 kg kad se rodio i njemu jednostavno nije bilo dovoljno što ga ja dojim ja bi ga cijele dane dojila .... onda više nisam mogla i uvela sam boćicu kao zamijenu za 2 obroka sa 3 mj. ali on je meni već sa 2mj imao 8 kg. onda moš mislit da je cijelo vrijeme sisao ali jednostavno nije mu bilo dovoljno. on sada ima 2 god. i 18 kg. tako da ti nastavi ako vidiš da plaće zamijeni jedan obrok ,ja sam njega i dalje dojila do 7 mj. ali je sve to funkcioniralo bolje i bez plaća...user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 6
3.6.2009 22:37:27   
novamama
samo je prati, pij puno, kako ti je koka rekla, češće doji i nema problema, sve je to u redu...

da je meni netko dao podršku, ne bih mu dala bočicu, ostao bi na sisi...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 7
3.6.2009 22:38:10   
koka
vidjet češ po njoj draga, nadam se da nije ništa strašno, kao što sam gore napisala stavljaj ju češće na sisu pa možda bude sve ok..pusa draga.

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 8
3.6.2009 22:38:56   
ivanaa
mislim da mozes jos malo pricekati sa bocicom,nek ti cesce cica,vise tekucine i pokusaj cajeve za dojenje.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 9
3.6.2009 22:39:07   
Thea
Meni je tako bila s Klaudio nakon dva mjeseca .Dijete je bilo non-stop na sisi,po noći se budila svakih pola sata,plakala po danu,nervozna sve dok nisam dala flašicu i onda je tek bila mirna i spavala preko dana po 3 sata i po cijelu noć...Probaj još dojiti ali ako i dalje vidiš da je nervozna dodaj i flašicu.Zašto da dijete bude gladno.

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 10
3.6.2009 22:42:23   
anne
Misli na sebe. Moraš dovoljno jesti i puno piti.
Bez obzira na obaveze pokušaj održati ritam hranjenja. I opusti se.
A možda je i skok u razvoju.
Ako potraje još par dana razmisli hoćeš li poovremeno uvesti bočicu.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 11
3.6.2009 22:42:14   
Ninaa
Hvala na podršći, pijem stalno čaj za dojenje, i puno vode jel mi sok nikak nejde. Za sad je super dobivala 800 g svaki mjesec, sad ima ravno 5 kg. Nadam se da ćemo uspijeti, jučer sam bila tak nesretna kad je plakala i kad smo pili na bočicu. osjećala sam se tak nesposobno.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 12
3.6.2009 22:43:24   
lema
sa ovim zadnjim se potpuno slažem ako vidiš da nejde zašto ne olakšati i sebi i dijetetu ono će spavat a ti ćeš biti odmornija. meni je isto tako klinac poslje spavao po 3-4 sata kroz dan a noć cijelu pošto sam te obroke zamijenila znači u 12 i u 22 h i meni se dokle mljeko napunilo tako da je bio sit sa podojem...user posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 13
3.6.2009 22:46:16   
novamama
beba najmanje mora dobivati oko 450 grama mjesečno....moj mali je dobivao i manje, i sve je bilo u redu, sve do jednom kada sam vidjela da je izgubio na težini...imam vagu doma pa sam ga svako malo vagala i to me zezlo....

nemoj odmah davati bočicu, pričekaj par dana, neka više doji, neka ti do kraja posiše svaku dojku, jer je najhranjivije mlijeko na kraju...obavezno do kraja....

ne daj joj da spava na dojci...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 14
3.6.2009 22:48:03   
lema
nek ti je do kraja posiše da visi do poda     ha ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 15
3.6.2009 22:50:15   
Ninaa
jooj već sad vise, sad sam se bar nasmijala, ma svašta radi, nekad siše ko da ni jela 5 dana, nekad je gotova za 5 min, a nekad bi spavala na sisi to joj nedam.Idem sad na spavanac javim kaj bu dalje.
Hvala na podršci

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 16
3.6.2009 22:53:33   
anne
IZVORNA PORUKA: novamama

beba najmanje mora dobivati oko 450 grama mjesečno....moj mali je dobivao i manje, i sve je bilo u redu, sve do jednom kada sam vidjela da je izgubio na težini...imam vagu doma pa sam ga svako malo vagala i to me zezlo....

nemoj odmah davati bočicu, pričekaj par dana, neka više doji, neka ti do kraja posiše svaku dojku, jer je najhranjivije mlijeko na kraju...obavezno do kraja....

ne daj joj da spava na dojci...

To vrijedi samo u početku.
Sami je sad dovio 700g u 3 mjeseca i to je ok.
Probaj još masirati prsa pri kraju podoja da pomogneš da svo mlijeko izađe.
U principu stvara se koliko se troši.
Šteti jako stres i loš položaj na prsima pa i to pokušaj ukloniti.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 17
3.6.2009 23:23:19   
MILLA
lema ,imaš pp

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!