sina
|
NE! Ne,ne smiješ tako razmišljati jer onda stvarno bebice neće ni biti.i ja sam 5 god. pokušavala i nisam mogla,onda se dogodilo,ali sreća nije dugo trajala....pobačaj u 7-8 tj.. ,sada sam u 3.mj. ove godine opet zatrudnila nakon 14 mj. pokušavanja i,evo cure sa raje znaju,prije 10-ak dana sam izgubila bebu u 20-om tj. trudnoće.dakle,ovo nije bilo malo kao prije,ovo je već bila beba i puno,puno je teže nego prvi put. Za sebe sam uvijek smatrala da sam slabić,no ipak vidim da nisam,ne znam ni sama od kuda mi snaga,ali ja sam sva u pripremama za iduću trudnoću,mislim samo na to. pod pripremama smatram to da se sad oporavim i fizički i psihički,prođem pretrage koje moram,inače navodno kod mene je i prvi i drugi put presudna bila bakterija ureaplazma koju imam. Dakle,moramo se i ja i mm očistiti od nje,napravit ću još i neke pretrage poput kariograma,hormona,spermiograma i idem u bitku. ja znam da iduće godine želim biti zdrava trudnica. sa ovakvim stavom,vjerujem da ću i uspjeti. i ja imam masu prijateljica oko sebe koje bez problema ostaju trudne,imaju djecu......momentalno imam i šogoricu koja je trudna točno koliko sam i ja bila ,dakle kad se ona porodi,tih dana rodila bih i ja.bit će užasno bolno i teško kad do toga dođe,bez obzira što će to biti moja nečakinja,ali doći će i mojih 5 min. DAKLE DRAGA,GLAVU GORE,KRENI KOD DOKTORA,A NE DA SJEDIŠ DOMA I NE IDEŠ NIKUDA I BACAŠ SE U BED JER OD TOGA MOŽEŠ STVARNO JOŠ SE VIŠE RAZBOLJETI.Znam da ti nije lako,ali ja sam naučila jednu stvar:kroz trnje se dolazi do ruža...... javi se kad god ti je potreban razgovor.