|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   sudbina
30.8.2010 15:49:26   
nesretna
zdravo svima ja sam nova na forumu. citam vase komentare i placem. inace ovako glasi moja prica
tri godine sam pokusavala ostati trudna i napokon sam uspjela prije 6 mjeseci kada sam na testu vidjela dvije crtice nije bilo sretnije osobe od mene ali sreca nije trajalo dugo jer sam ubrzo izgubila plod i sad sam opet na pocetku sad iznova svakog mjeseca razocarenje i bol. moja mama i sestre mi kazu da sad barem znam da mogu ostati u drugom stanju ali to mi nije nikakva utjeha. suprug mi je pun razumijevanja al vjerujte da mi je sve vise dotuzilo da sam na kraju snage da se borim. prestala sam da idem kod doktora jer ne mogu vise prolazit kroz sve to. oko mene sve moje prijateljice bez problema zatrudne samo kod mene naopako. nisam ljubomorna ni zla ali jednostavno ne mogu vise gledat sretne mame dok se ja toliko mucim. cao i hvala vam na toplim rijecima i podrsci koju pruzate jedna drugoj
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: sudbina
30.8.2010 15:54:45   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žao mi je user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu nesretna)
Neposredna veza do poruke: 2
30.8.2010 15:58:06   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja se nadam da ćeš ti ipak jednog dana biti mama!

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 3
30.8.2010 16:02:46   
bembo
nesretna, na žalost mnoge od nas ovdje dijele tvoju sudbinu. Pročitaj malo naše priče, možda nađeš zrno utjehe u njima. Budi hrabra i dalje, a za podršku imaš nas.

mama dječaka plavih očiju

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
30.8.2010 16:05:15   
Imra
bas mi je zao, samo nemoj gubiti nadu, vjerujem da ces uskoro ugledati plusic i u skorijoj buducnosti maziti se sa svojom bebicom.....svu srecu svijeta ti zelim

(Odgovor članu bembo)
Neposredna veza do poruke: 5
30.8.2010 16:09:04   
Anoniman
Draga znam da ti je teško, i da te malo što sad može utješiti. Zato ću ti ispričati ovo.
Imala sam kolegicu kojoj je bilo slično kao sad tebi.
Tri godine nije mogla zatrudnjeti, a onda je ostala trudna. Nažalost beba je otišla nakon 2mj. Par mj. nakon toga bila je na operaciji i slijedeći mjesec je ostala trudna. Eto sad je ta beba dijete od godinu i nešto dana.
Žao mi je što ti je teško, ali nemoj odustajati. Budi hrabra i strpljiva..user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nesretna)
  Neposredna veza do poruke: 6
30.8.2010 16:12:33   
sina
user posted image user posted image user posted image NE! Ne,ne smiješ tako razmišljati jer onda stvarno bebice neće ni biti.i ja sam 5 god. pokušavala i nisam mogla,onda se dogodilo,ali sreća nije dugo trajala....pobačaj u 7-8 tj.. ,sada sam u 3.mj. ove godine opet zatrudnila nakon 14 mj. pokušavanja i,evo cure sa raje znaju,prije 10-ak dana sam izgubila bebu u 20-om tj. trudnoće.dakle,ovo nije bilo malo kao prije,ovo je već bila beba i puno,puno je teže nego prvi put. Za sebe sam uvijek smatrala da sam slabić,no ipak vidim da nisam,ne znam ni sama od kuda mi snaga,ali ja sam sva u pripremama za iduću trudnoću,mislim samo na to. pod pripremama smatram to da se sad oporavim i fizički i psihički,prođem pretrage koje moram,inače navodno kod mene je i prvi i drugi put presudna bila bakterija ureaplazma koju imam. Dakle,moramo se i ja i mm očistiti od nje,napravit ću još i neke pretrage poput kariograma,hormona,spermiograma i idem u bitku. ja znam da iduće godine želim biti zdrava trudnica.  sa ovakvim stavom,vjerujem da ću i uspjeti. i ja imam masu prijateljica oko sebe koje bez problema ostaju trudne,imaju djecu......momentalno imam i šogoricu koja je trudna točno koliko sam i ja bila ,dakle kad se ona porodi,tih dana rodila bih i ja.bit će užasno bolno i teško kad do toga dođe,bez obzira što će to biti moja nečakinja,ali doći će i mojih 5 min. DAKLE DRAGA,GLAVU GORE,KRENI KOD DOKTORA,A NE DA SJEDIŠ DOMA I NE IDEŠ NIKUDA I BACAŠ SE U BED JER OD TOGA MOŽEŠ STVARNO JOŠ SE VIŠE RAZBOLJETI.Znam da ti nije lako,ali ja sam naučila jednu stvar:kroz trnje se dolazi do ruža...... javi se kad god ti je potreban razgovor.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu nesretna)
Neposredna veza do poruke: 7
30.8.2010 16:13:12   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Mariachi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja se nadam da ćeš ti ipak jednog dana biti mama!

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
30.8.2010 16:19:04   
njanja
ne mogu zamisliti kako se osijećaš i vjerujem da ti je dosta savijeta i svega što čuješ, ali ovako realno sa svoje strane ti preporučam da si nađeš neku "slobodnu aktivnost" tipo učenje jezika, šetanje, aerobic ili nešto slično i što bi ti zaokupilo pažnju i u čemu biš se pronašla...usporedo sa time, nemoj gubiti nadu i odustati...sretno...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu nesretna)
Neposredna veza do poruke: 9
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 16:41:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 10
30.8.2010 16:45:50   
uspavana
nemoj biti tužna, kao što ti i druge cure vele..
nemoj se obeshrabriti - sve zajedno smo tu da budemo pomoć jedna drugoj... i da čekamo naše bebice!!

budi jaka, možeš ti to prebroditi...
imaš muža, majku, sestru... u njima nađi utočište, i možeš krenuti dalje!
ja vjerujem da će idući put biti sve ok!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu nesretna)
Neposredna veza do poruke: 11
30.8.2010 16:51:00   
nesretna
hvala vam puno na lijepim rijecima i zeljama sad sam trenutno pala u depresiju ali nadam se da cu uskoro opet biti dobro. jos uvijek imam nadu i ma koliko ja sama sebi govorila da ne mogu vise u meni postoji tracak nade da ce sljedeci mjesec biti uspjesan. od srca zelim da sve uskoro postanemo sretne i ponosne mame.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 12
30.8.2010 16:57:57   
maja
drži se draga i sretno user posted image
i vjerujem da ćeš uskoro mjenjati nickuser posted image

< Poruku je uredio maja -- 30.8.2010 16:58:22 >

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu nesretna)
Neposredna veza do poruke: 13
30.8.2010 17:16:32   
Domy
IZVORNA PORUKA: nesretna

hvala vam puno na lijepim rijecima i zeljama sad sam trenutno pala u depresiju ali nadam se da cu uskoro opet biti dobro. jos uvijek imam nadu i ma koliko ja sama sebi govorila da ne mogu vise u meni postoji tracak nade da ce sljedeci mjesec biti uspjesan. od srca zelim da sve uskoro postanemo sretne i ponosne mame.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nesretna)
Neposredna veza do poruke: 14
30.8.2010 18:10:59   
inesica
Lijep pozdrav svima. Nisam strucnjak niti imam slicnih problema, ali imam prijateljicu koja je silno htjela dijete, i dugo im to nije poslo od ruke. Kad sam ostala trudna, tesko mi je bilo i reci joj, jer sam znala koliko ona to zeli user posted image . Par mjeseci kasnije i ona je zanijela, nitko sretniji od nas dvije trudnice...kako je kod nje bio u pitanju fizicki uzrok, vjerojatno se i sama uvjerila da nece nikad...i nije im uspjelo do trenutka kada se rjesila stresa na poslu i malo "olabavila" u vezi zatrudnjivanja. Ne bi vjerovala koliko studija je pokazalo sto stres moze napraviti! Dakle, RAZMISLJAJ POZITIVNO, to ce ti sigurno pomoci! Ako vec nisi sigurna, znaj da te negativan stav sigurno nece dovesti tamo gdje zelis. Kod tebe problem izgleda nije fizicki, znaci... Moras se potruditi, radi svoje bebice.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 15
30.8.2010 18:24:39   
veda2

IZVORNA PORUKA: bembo

nesretna, na žalost mnoge od nas ovdje dijele tvoju sudbinu. Pročitaj malo naše priče, možda nađeš zrno utjehe u njima. Budi hrabra i dalje, a za podršku imaš nas.

Draga moja nesretna,bembo ti je ovo dobro napisala.
Molim te nemoj da se naljutis,ne mislim nista lose sa ovim,ali kada sam procitala tvoj post mogu ti rec ida si malo dijete u odnosu na mene.Oprosti jos jednom,mozda zvuci grubo ali kada pogledam sebe,svoj slucaj ja sam vec davno trebala biti pod zemljom.Ja imam 10 god problema o kojima ti pises,prosla sam sve i svasta,pa se nisam pomirila sa tom sudbinom kako pises,vec hrabro obrisala suze i krenula dalje.Da,i ja sam nakon nekoliko god.docekalauser posted image ,i ja sam kasnije izgubila bebu,tako da dobro znam tvoj problem.
Sto da ti napisem,digni glavu,kreni kod dr.,obrisi suze. I da,procitaj nase price.Pusa...

Strpljenje je oruzje mudrih!
1-IVF negativan

(Odgovor članu bembo)
Neposredna veza do poruke: 16
30.8.2010 18:38:41   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glavu gore!!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu nesretna)
Neposredna veza do poruke: 17
30.8.2010 20:49:16   
Leptir5
cure su tako lijepo napisale da je suvišno išta dodati osim nisi sama i drži se,hrabro u nove borbe za dijete!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 18
30.8.2010 21:39:08   
ribica1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 19
30.8.2010 21:40:53   
Gianna
IZVORNA PORUKA: elinamama

user posted image user posted image user posted image budi jaka i hrabrauser posted image user posted image user posted image
misli pozitivno o budućnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 20
30.8.2010 21:56:00   
lilia
Drži se draga, želim ti što prijeuser posted image .

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 21
30.8.2010 22:01:53   
Ninaa
Draga drži se, glavu gore tu smo da ti damo podršku i ja ti od srca želim da čim prije budešuser posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 22
31.8.2010 3:32:19   
nemammaste
Sve su ti već napisale cure! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 23
31.8.2010 3:35:11   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: maja

drži se draga i sretno user posted image
i vjerujem da ćeš uskoro mjenjati nickuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image
Ili ga odmah promijeni,neka to bude simbol novog početka!

< Poruku je uredio nemammaste -- 31.8.2010 3:36:15 >

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 24
31.8.2010 8:22:11   
pakić
Ništa nije konačno, sami uvelike mijenjamo tok svoje sudbine. Nemoj očajavati, znaš što želiš i nadam se da će ti to brzo poći od ruke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!