|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   što obući, svečano...
2.7.2009 12:41:30   
anaxx
u 7. i 8. mjesecu imam dva vjenčanja, krizmu i krštenje, sve fešte od 50-60 ljudi
nemam ideju što kupiti za obući pa pitam za prijedloge, pazite uzmite u obzir da je kriza i da ne mogu kupiti 4 kompletno nove ''opravice''user posted image user posted image user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: što obući, svečano...
2.7.2009 12:43:37   
ejmama
ufff

H 07 E 09

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2
2.7.2009 12:46:14   
Florijan Jakov
onda je univezalno rješenje 1 crne hlače/šos + 2-3 gornja dijela (košulja, tunika, svečanija majica i sl). nije zgorega pogledati u dućane s tkaninama jer u ovo doba (nakon maturalnih i sl. zabava) mogu naći ostaci laganih i lepršavih materijala pa ako imaš koju krojačicu da ti sašije nešto (gornji dio).

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 3
2.7.2009 12:48:07   
anaxx
IZVORNA PORUKA: ejmama

ufff

to i ja kažem, ali...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 4
2.7.2009 12:49:30   
dominik
potpisujem fj...kupis dve gornje stvari koje ce ti pasati na jednu donju 

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 5
2.7.2009 12:51:55   
Florijan Jakov
ne znam ima li kod vas u Rijeci igdje Dorothy Perkins dućan (u sklopu Magme ili sl). oni sad imaju odlična sniženja i može se svega naći, moderno i klasično, od 70, 100, 150 kn.... jednom prilikom sam tamo za 90 kn kupila (kao svilenu) ljubičastu bluzu za svadbu (vrlo je jednostavna, bez rukava, sa mašnom naprijed) i u kombinaciji sa crnim hlačama, nakitom i šminkom je izgledalo super  user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 6
2.7.2009 13:08:26   
jubav
tunika i tajice tri kvarta.imaš u zare tunika kavih oćeš ,naravno ako ima zarauser posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 7
2.7.2009 13:26:10   
natalijax
he he i ja muku mucim sto za svatove meni su lijepe one haljinice kratke ili neka tunikica ,tajice i balerinke 

(Odgovor članu jubav)
Neposredna veza do poruke: 8
2.7.2009 13:28:50   
Thea
Ja baš sutra imam jednu svadbu pa sam htjela da bude udobno,zgodno,a jeftino pa sam kupila 3/4 tajice i na to tunika.Sve to kod kineza za 100 kn.......A uz tuniku sam i dobila zgodnu ogrlicu,samo nabacim šminku,naušnice i to je to...user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu jubav)
Neposredna veza do poruke: 9
2.7.2009 13:44:07   
dominik
ja sam klasicniji tip...hlace, kosulja i neka ogrlica, kravata il tak nekaj da podigne malo

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 10
2.7.2009 13:50:49   
inna
moja sestra si za promociju dala šivati klasičnu malu crnu haljinu i samo je rekla krojačici da joj od nekoliko različitih boja laganog materijala napravi ko šal koji ona sveže oko struka. Za promociju je bila klasična crna, a sad za frendovu svadbu je imala ljubičasti šal i to je potpuno nova haljina. user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 11
2.7.2009 14:27:21   
dami
Počela su snjižena i stvarno se može naći lijepih stvari. Danas gledala haljinice ali baš jlijepe po 150,200 kn. Amadeus.

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 12
2.7.2009 14:46:14   
natalijax
hej ima u mani snizenja lijepih haljinica i tunikica

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 13
   [Obrisani korisnik]
2.7.2009 14:48:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 14
2.7.2009 14:53:56   
anaxx
hvala, ma i ja tako razmišljam samo moram krenut razgledati gdje se što nudi...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 15
2.7.2009 15:26:31   
dami
Sreća tvoja što je ljeto pa ipak imaš veće mogućnosti kupiti nešto lijepo i povoljno nego zimi.

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 16
3.7.2009 11:42:19   
Buden
Web portal MODNI ALMANAH (www.modnialmanah.hr)
i sve rijeseno-Almi posaljes mail sa građom svojom,prigodom na koju ides i budetom i odgovor ti stize u roku 24 sata...Cak mozes i u shopping sa njom.zena je izvrstan modni znalac i stvarno ti moze pomoci u vezi svih zivih pitanja o modi!user posted image user posted image

Leo 18.01.2009.
04:28h

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 17
4.7.2009 9:51:37   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Buden

Web portal MODNI ALMANAH (www.modnialmanah.hr)
i sve rijeseno-Almi posaljes mail sa građom svojom,prigodom na koju ides i budetom i odgovor ti stize u roku 24 sata...Cak mozes i u shopping sa njom.zena je izvrstan modni znalac i stvarno ti moze pomoci u vezi svih zivih pitanja o modi!user posted image user posted image

Ova teta meni treba, pogotovo ako će još i probavati umjesto mene.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Buden)
Neposredna veza do poruke: 18
4.7.2009 13:37:40   
Buden
jako je dobra zenska!

Leo 18.01.2009.
04:28h

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!