|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Srednja skola/nezeljeni smjer
11.3.2020 9:52:29   
girlpower
Drage zenice,ako ima koja da me uputi,imam pitanje

Sin mi je treca godina za fizio,od samog pocetka jako se lose osijeca u toj sredini/skoli..no gurali smo do sada,uz razgovore,lijecenje psihe itd,da ne duljim..Sada smo dosli pred zid😞on psihicki vise ne moze,ne ide pa ne ide,ocijene su ok,ali motivacije i zelje vise nema..razmislja o tome da se i ubije😭😭a i ja skupa s njime vec ovo mucenje nemogu da guram..prebaciti se negdje ne moze jer su razlike u satima i praksi prevelike,ostati bez ss nije rjesenje..u neobranom sam ggrozdju..s obzirom da on tvrdi da mu nije problem uciti (bio je spreman cak i na ogromne razlike) na pamet mi je palo,da mozda,sada prekinemo skolovanje te se upisemo u prvi razred neke nove skole i smjera na pocetku ove nastavne godine..ali,ne znam da li je to uopce moguce?zna li netko od Vas da li je tako sto moguce?Ima li tko kakvu ideju kako da rjesim ovaj problem..hvala

_____________________________

13.04.2000 miko
20.02.2003 gago
17.06.2005 beba
15.08.2010i jedina princeza zvana JEJA
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!