|      
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spontani pobačaji i kiretaža
28.11.2012 12:40:46   
Sunshine28
pricekaj! a dok cekas obavezno odi kod drugog ginekologa po drugo mišljenje, najbolje kod privatnika, ovi nasi preko HZZO-a u velikom broju slucajeva imaju drlog od ultrazvuka! ni meni se plod nije vidio dobro sa 6 tjedana pa evo, moja curka danas ima 2,5 mjeseca!

I + G = E

(Odgovor članu mirela1980)
Neposredna veza do poruke: 51
28.11.2012 13:19:16   
svrcica
I ja ti savjetujem da čekaš. Meni se plod uopće nije vidio sa 5 tjedana, a i puno sam puta na forumu pročitala da se i kasnije plod nije vidio, pa je opet na kraju sve bilo u redu. Inače liječnici savjetuju da se sa 7 - 8 tjedana dođe kod ginekologa jer se do tada ništa ni ne vidi...

20.09.2011. - Mateo - mamina mala ljubav

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 52
28.11.2012 13:52:09   
Hladna
Mirela definitivno pricekaj, ja sam bila isti slucaj , sa 6 tjedana otisla sam ginicu i on je vidio da je trudnoca samo plod nije vidio uopste, bila je samo gestacijska vrecica - prazna bez iceg, za 2 tjedna dosla ja opet i vidio se plod 8 mm i evo ja trudna 14 tjedana i bebica veca nego treba biti user posted image
Savjetujem ti i ja da odes privatnom ginekologu jer oni imaju bolji ultrazvuk i kod njih se sve vidi , ja sam kod svog ginica dobila fotku od bebice koju treba DOSLOVNO povecalom gledat, a privatnik mi je dao sliku prave celicibe bebe gdje mi stvarno izgleda velika sto je isto dokaz da privatnici imaju pravi bolji ultrazvuk .
Opusti se i misli pozitivno, vjeruj i ja sam se bojala da bebe nema a kad ono za 2 tjedna vidjela sam cudo od 8 mm i cula kako srce kuca .
Sve ce bit ok . Nemoj pit nikakve tablete bezveze, beba mira narasti jos malo da se vidi .

(Odgovor članu mirela1980)
Neposredna veza do poruke: 53
16.4.2013 22:10:55   
tonaja

drage forumašice!
nova sam ovdje i trebalo bi mi par informacija. u nedjelju ujutro sam izgubila svoju bebicu u 5 tjednu trudnoce. uglavnom doktor kaze da je maternica sama izbacila plod i ostatak mali koji je ostao u meni je očišćenuser posted image . sad mirujem doma, nemam neke jake bolove, samo malo osjetim grčeve kao da mi dolaze stvari, te krvarim također malo.. doktor mi apsolutno nije rekao ništa kad mogu početi s drugim bebačom, niti kad bi mi otprilike trebala doci slijedeća menga.. ništa.. pa ako biste mogli dati koji savjet i još nešt već se dugo borim sa stitnjacom pijem eutyrox jel moguće da je do toga došlo do kakvog odbacivanja mog ploda? i zna li tko smiju li se te tablete nastaviti piti u trudnoci?
hvala

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 54
17.4.2013 7:54:18   
mišica 666
kad ti prestane krvarenje otiđi kod svog ginekologa i vidi šta će ti on reći. ja nebih pila nikakve ljekove na svoju ruku.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu tonaja)
Neposredna veza do poruke: 55
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

pitanje
cernik

Bolne grudi u trudnoći.Kako si pomoći?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan: