|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   sling marama
10.4.2010 0:02:47   
duks84
bok cure!!!
mene zanima dali mi se isplati kupit onu slikg nosiljku...dali ju koja od vas koristi i dali ju se isplati kupiti?????
meni se dopada ali opet bacit 400 ili 500 kuna samo tako a da koristimo samo par puta,nije mi svejedn???
molim Vas vaša iskustva...hvalaaaaaa

< Poruku je uredio anne -- 10.4.2010 11:18:18 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: pixie nosiljke iliti marame
10.4.2010 0:03:30   
duks84
ispravka...sling marama....user posted image

(Odgovor članu duks84)
Neposredna veza do poruke: 2
10.4.2010 0:54:02   
MILLA
meni je sling marama biila jedna od gorih investicija....bolje da sam za te novce uzela nešto drugo......al ima cura sa rr koje su zadovoljne...

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu duks84)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
10.4.2010 1:02:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu MILLA)
  Neposredna veza do poruke: 4
10.4.2010 7:17:50   
Puli
eventualno posudi ako imaš od koga da vidiš da li će odgovarati tebi i bebi i da ne bacaš kune uzalud

ja sam za curku kupila mei tai nosiljku i bome se isplatila curku sam nosila u njoj od 5mjeseci do gotovo 2 godine(par puta do vrtića kad je bila mećava)

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
10.4.2010 8:11:17   
Bebys
nikada to nebi kupila jer mije jako ruzno i glupo ...sory na istini...vidim ovdje jedna zena nosi...ali to je meni patnja za djete i mater i non stop je beba stisnuta uz nju grozno....user posted image user posted image

(Odgovor članu duks84)
Neposredna veza do poruke: 6
10.4.2010 8:47:26   
adryosijek
neznam ni ja ja cu svoju malu iznjet u auto sjedalici nosiljki a ujedino ce se koristiti 1 godinu ..400 kn a kasnije cu uzet nosiljku klokanicu da je nemoram na rukama nositi kad idem po trgovinskim centrima ili ju samo u kolica

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
10.4.2010 9:23:56   
danery
moja frendica je imala tu maramu i malu je nosila u njoj bez problema...
ja ne znam kako ću ja i što...
imam i klokanicu,i as,i nosiljku u pripremi (dobri moj tata user posted image user posted image ),a još me mama neki dan ugnjavila s jastukom...
tako da stvarno nemam preporuke dok sama ne probam user posted image user posted image

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 8
10.4.2010 9:32:26   
curice
ja to nisam imala sa mojim curama , pa ti baš i ne mogu dati pametan savjet
moje su maximalno iskoristile kolica i nosiljku

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 9
10.4.2010 9:35:20   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: curice

ja to nisam imala sa mojim curama , pa ti baš i ne mogu dati pametan savjet
moje su maximalno iskoristile kolica i nosiljku

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 10
10.4.2010 9:40:08   
mariola
potpisujem curicu i pepi...

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 11
10.4.2010 11:03:13   
novamama
nama je vrijedila svaku kunu, čak štoviše, došao je drugi član pa ćemo kupiti još jednuuser posted image

ako bebu od početka nosiš, nema razloga da joj se ne svidi - u tome joj je kao u trbuhu, samo ima više mjesta.

moraš malo vježbati dok ne skužiš stavljanje i skidanje slinga, ali imaš dosta toga na youtubeu...mislim da smo o tome negdje i pisale...

ovo je za početno nošenje:

http://www.youtube.com/watch?v=x87UWk_iKxA&feature=channel

i ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=azy6D0VYRs8&feature=channel

malo kasnije:

http://www.youtube.com/watch?v=yd_wgV3TDJo&feature=channel_page - ovo je oliver ful volio...

onda smo stali jer sam ostala trudna, ali jučer sam ga opet nosila i ful smo uživaliuser posted image

sretno sa slingom!

imaš ovdje : http://www.dodoty.com/sling-marame.html po 320 kn

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: sling marama
10.4.2010 11:16:56   
anne
IZVORNA PORUKA: Bebys

nikada to nebi kupila jer mije jako ruzno i glupo ...sory na istini...vidim ovdje jedna zena nosi...ali to je meni patnja za djete i mater i non stop je beba stisnuta uz nju grozno....user posted image user posted image

Ne sudi dok ne probaš!
Ja sam oboje nosila u marami od mjesec dana da preko godine dana. Obožavali su to, a i ja. Kad bi bili jako bolesni jedino  bi tako zaspali.
Mali mi je po cijele dane bio u marami i zahvaljujući tome kuk mu se dobro okoštao bez remenčića.
Marama mi je najbolja stvar od opreme koju sam kupila.
Svima je preporučujem.

< Poruku je uredio anne -- 10.4.2010 11:18:46 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 13
10.4.2010 11:20:50   
Bebys
ja svejedno nebi..nikada...jer mi je to ruzno i kolica su mi super...i sve drugo osim te marame..nikada pa ni onda...tako ja mislim i to je to...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 14
10.4.2010 11:22:55   
mani
ja sam kupila klokanicu i prije mj dana mei tai koji još nisam koristila.sad ću kad se zaredaju lijepi dani,samo malo je komplicirano to vezanje preko ledja pa naprijed...pogledat ću na youtube možda ima i za mei kako se stavlja.user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 15
10.4.2010 13:15:16   
Anoniman
ja sam kupila sling na rodinoj rasprodaji, bio je više od 50% jeftiniji i zbilja smo ga iskoristili, Kata je u njemu uživala, pogotovo u nekim kriznim periodima tipa izlaženje zubi, pa kad nije mogla nikako zaspati, stavila sam ju u sling, naslonila bi glavu na moja prsa i zaspala u trenu! Uživale smo i ona i ja i obavezno ću ga koristiti za sljedeću bebu. Kad si u šetnji gradom, sjedneš u park na klupu i dojiš, pokriješ ju "repom slinga" i ništa se ne vidi. Ako imaš i kolica sa sobom, staviš ju kad zaspe, i pokriješ slingom... zbilja nam je bio dobar i višenamjenski, toplo preporučam... i za kukiće je dobar... i glavica se pričvrsti tkaninom pa ne visi ko iz klokanice (imam ja i klokanicu, al mi je kičma otpadala a od ovog ne)
ili, kao što kaže Puli, probaj staviti dijete u prijateljičin sling, pa ako se bebi svidi, kupiš si.

(Odgovor članu mani)
  Neposredna veza do poruke: 16
10.4.2010 14:53:23   
cuba
I ja san je bila gledala al mi je nekako bilo puno dat 500kn za to a nisan imala od koga posudit za probat...na kraju san kupila klokanicu s kojon nisan zadovoljna jer mi ide oko vrata i satare me uredno... al zato kolica maximalno koristim i već planiram kupiti nova malo lakša...
Sorry ja se raspisala a nisam ti pomogla nikako...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17
10.4.2010 22:01:47   
dominik
ja ju kupila i koristila ju par puta mozda...i to najvise kad je dora vec na mom boku mogla biti...iskreno bacila sam pare

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 18
10.4.2010 22:08:31   
Ninaa
Ja sam je kupila prek interneta s stranice od pixie kid i bila je 350 kn s poštarinom, prekrasna je i dok je Kate bila mala nosila sam je u njoj i voljela ju je. Kad je imala nekih tjedan dana bilo je lijepo vrijeme i tak smo išle van. Bilo joj je toplo uz mene i voljela sam je nositi. Tak smo obavljali i shoping kasnije kad je bila veća. Kak živim na selu kod nas su kolica u stalnoj upotrebi jel se vozimo,ali inače za grad i za djecu koja imaju problema sa grčevima i vole se nositi je spas. Stvarno nema opterećenja na kičmu.Malo je koplicirana za staviti ali naučiš. Moj savjet je da možda probaš od nekoga prije pa ćeš vidjeti da li bebi i tebi paše da ne daješ novce bezveze. Mi smo se i pokrivali s njome kad smo šetali u kolicima.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 19
11.4.2010 1:15:20   
duks84
Hvala vam svima na odgovorima....vivim da ima puno miljenja i iskustava pa mislim da ću najprije ju probat od nekoga posudit i prosudit kakva će mi biti....hvala vam! user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 20
11.4.2010 1:20:51   
sig
ja ti nemogu dati osobni komentar... stoga što sam ja koristila korpe i kolica.. ali jedna kolegica ju je koristila za svo 3 djece... i bila je više nego zadovoljna sa njom... i još je koristi za najmlađu bebu... ja nisam takav tip i ne vidim sebe da to nosim oko sebe... jednostavno nisam tip koji će otići u grad i na kavu sa djetetom na prsima... ja je radije pustim neka ona odspava ta 2 sata u kolicima... user posted image
Ali to ti je sve individualno... znam da se preporuča jer je dijete blizu majkinih prsiju i tako se lako brzo umiri... a isto tako znam da se ne preporuča da je nose žene koje imaju problema sa kralježnicom.

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu duks84)
Neposredna veza do poruke: 21
2.6.2010 11:39:28   
nemammaste
Meni se čini malo nespretno novorođenče staviti u sling,iako mnogi hvale da je dobra već od prvog dana.Netko je napisao da prvo posudiš i probaš i mislim da ti je to najbolje jer je sve individualno.Usput,mislim da sam u Baby Media Centru vidjela sling po 200 i nešto kn

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 22
   [Obrisani korisnik]
2.6.2010 11:43:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu duks84)
  Neposredna veza do poruke: 23
2.6.2010 11:58:34   
Bubu
Mislim da je najbolje da posudiš i vidiš kako će se bebi svidjeti. A i tebi. Ja kupila klokanicu i mada je dobra koristila sam ju samo par puta, Maša nije htjela biti u njoj. Sling nisam probavala al sam uzela Babasling, to je nešto slično ali s kopčom, i to voli!
Badava ti sve ak beba ne želi bit u tome..

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 24
2.6.2010 12:34:40   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: mani

ja sam kupila klokanicu i prije mj dana mei tai koji još nisam koristila.sad ću kad se zaredaju lijepi dani,samo malo je komplicirano to vezanje preko ledja pa naprijed...pogledat ću na youtube možda ima i za mei kako se stavlja.user posted image

ima i uopste nije komplikovano samo trebas vremena da svladas user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=jeyfZT2pOe8
evo ti link imas uputstva za sve pozicije mada je ova malo smotana user posted image

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!