|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skotrljala se:(
9.2.2010 16:49:51   
Domy

IZVORNA PORUKA: curice

Večeras se moja Klara skotrljala od vrha do dna stepenica(oko 12-tak stepenica).Pada,a ja joj ne mogu pomoći,nego beskorisno trčati niz stepenice za njom.Podigla sam je sa zadnje stepenice.Dijete me izbezumljeno i uplakano gleda.Ispod lijevog oka se vrlo brzo počeo stvarati modri podlijev,a poviše desnog kuka lagano curi krv.Recimo da je sve drugo dobro(Bogu hvala nije se polomila).Natukla se,prepala,a ja od šoka još ne mogu doći k sebi.user posted image user posted image user posted image

ajme draga mogu mislit kako ti je bilo..glavno da je sve prošlo u redu i da je ona dobro..

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 26
9.2.2010 17:21:51   
Bebys
vazno da je dobro..fala bogu...gledaj ti nju ...skroz...mozda nesta iskrsne..user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 27
   [Obrisani korisnik]
9.2.2010 17:23:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 28
9.2.2010 17:57:24   
Lady3
ajooj,mogu misliti kako vam je bilo,užas.user posted image Sva sreća da se sve dobro završilo...

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 29
9.2.2010 19:03:17   
curice
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Kako je Klarica sada?

Hvala Bogu dobro je,otišla je sa tatom u trgovinu,jer se cijeli dan gleda u ogledalo(svoje natečeno oko).Pa je mm malo odveo samo da je maknemo iz kuće.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!