|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Šibenik Solaris
25.7.2008 21:47:51   
mirna
Da li je netko već ljetovao tamo? U hotelu ili apartmanu? Kako ste bili zadovoljni?
Neposredna veza do poruke: 1
   [Brisano sporočilo]
26.7.2008 1:59:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Šibenik Solaris
26.7.2008 22:03:27   
cokolada
ljetujem u blizini i znam da se ljudi cesto tamo odlaze kupati u zadnje vrijeme nisam bila tamo ali koliko znam da je renovirano i ok.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Šibenik Solaris
28.7.2008 11:36:53   
mirna
cokolada ako ljetujes u blizini, možda mi možeš preporučiti kakav apartman u blizini.. to bi nas došlo jeftinije, ali s apartmanom bez preporuke ne bi htjela riskirati..ipak idemo na more samo jednom godišnje..

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Šibenik Solaris
28.7.2008 13:00:40   
Florijan Jakov
imam poznanicu koja je tamo već bila ove godine (6. mj) i bilo joj je odlično, pa su otišli ponovu...isto ima malog klinca (2 god)...bili su oduševljeni i jako zadovoljni - mislim, ne bi išli ponovo da nije bilo dobro user posted image

_____________________________

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Šibenik Solaris
31.7.2008 11:49:57   
mirna
Ipak smo rezervirali šibenik solaris... jedan tjedan uživancije.. nije jeftino, ali ima još i skupljih hotela..

Cure u blizini, ako ste za druženje uz kavicu, javite mi se na P.P.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Šibenik Solaris
1.8.2008 21:06:08   
cokolada
mirna ja sam ti na moru pa ne citam svaki dan RR pa sam tek danas vidjela da bi mozda negdje u blizini. Ja ti ljetujem u Pirovcu pa ti mogu pitati susjedu ako hoces za apartman samo mi napisis koji datum bi. prijasnjih godina je racunala 50 E, ako hoces pitati cu je.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Šibenik Solaris
19.8.2008 20:42:24   
mirna
sada ću ja napisati svoju recenziju odnosno kritiku da ne zaboravim.. možda će nekome dobro doći..

Ako idete ljetovati u Šibenik solaris, nemojte nikako odabrati hotela koji je kao najbolji u cijelome kompleksu. Mi smo ga odabrali, jer je kao najprimjereniji za djecu. Stvari zbog kojih valja izbjegavati taj hotel:

-lift nema senzora, lako vam se može dogoditi da vam vrata stisnu kolica, a u najgorem slučaju dijete. Osim toga taj hotel gdje ljetuje ogromno obitelji s kolicama i sve sobe su po katovima ima samo jedan mali lift u kojeg stanu samo jedna kolica.
- ograda na balkonu: visoka je negdje 50 cm, onda slijedi rupa kroz koju dijete može pasti..
- na terasi restorana hotela je na kraju ograde ogromna rupa kroz koju dijete može pasti (na sreću ju je MM primijetio u pravo vrijeme)
- kada puše malo jači vjetar, odtrgne komade limenih oplata s balkona koje su u našem slučaju pale u neposrednu bližinu hotelske picerije, dok smo vani ručali..
- u hotelskoj sobi nema ventila na radijatorima, ako dijete pratite na WC i čučite kraj njega, možete se lako udariti kad se dignete na oštar dio koji viri iz radijatora (to se meni dogodilouser posted image )...
- hranilice u restoranu su sve potrgane, dijete ne možete zakopčati (zato smo cijelu vrijeme trebali trčati za njim..user posted image ). Osim toga ih ima premalo i neprimjerene su za bebače..
- u hotel ili iz hotela na plažu ne možete s kolicama, osim ako ih  nosite. svugdje su samo stepenice.. ne znam kako je to moguće u hotelu za obiteljuser posted image
- ispred terase su bazeni, voda se preliva po stepenicama i pod je tako klizav da trebate čvrsto držati dijete da si ne razbije zube..
- klime u sobama su glasne i totalno bez efekta (valjda zato jer su prozori stari, pa ne dihtaju..)


pozitivne stvari:

-muzika na terasi. one man band, ali izvrsan, djeca su uživala..
-hrana nije tako loša..
-igralište za djecu, igraonica u hotelu
-borova šuma i šetalište


< Poruku je uredio mirna -- 19.8.2008 20:49:36 >

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Šibenik Solaris
19.8.2008 20:45:50   
mirna
Još i to: prošle godine smo ljetovali u valamaru klub tamaris. ova dva hotela uopće ne možete uspoređivati iako oba dva imaju 4 zvijezdice.. Taj hotel toplo preporučujem svima koji idu na odmor s djecom u Istru...

< Poruku je uredio mirna -- 19.8.2008 20:46:08 >

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Šibenik Solaris
9.5.2011 13:35:47   
2xmama
Solaris mogu preporučiti svima, a posebno obiteljima s malom djecom. Ima 5 hotela, pa se cjenovno može birati. Imaju lijepu plaži, a ove godine će navodno dio plaže nasuti pjeskom. Imaju i vanjske bazene s morskom vodom koji su super za djecu. Osim toga ima puno, puno sadržaja za djecu + aminacija za djecu. Lani smo bili na tamo na odmoru, mislim da ćemo i ove godine. I stvarno pohvala, svake godine iznenadi nešto novo. Hrana je ok, jedino bi cijene sladoleda, sokića i sl. mogle biti povoljnije.user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Šibenik Solaris
26.6.2019 7:38:52   
guycassode258
https://hotelscombined.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje. nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje.
Jeftine Avio Karte - https://search.jetradar.com

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!