|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: samo bi spavala i nece da papa 19.3.2010 9:30:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Verovatno joj se organizam izmorio zbog temperature, i sad joj treba da nadoknadi pa toliko spava. A to sto ne jede je sigurno zbog zubica, i Sara ima ponekad slabiji apetit zbog toga.
|
|
|
|
|
RE: samo bi spavala i nece da papa 19.3.2010 10:36:28
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Verovatno joj se organizam izmorio zbog temperature, i sad joj treba da nadoknadi pa toliko spava. A to sto ne jede je sigurno zbog zubica, i Sara ima ponekad slabiji apetit zbog toga. slažem se sa svime.... a kako se ponaša kada ne spava? da li je vesela, ako je, onda je sve ok, nadoknađuje san
|
|
|
RE: samo bi spavala i nece da papa 19.3.2010 11:26:45
|
|
|
|
Ninaa
|
Moja curka je prava papalica ali nju jako muče zubi i kad izbijaju jako malo jede niti trećinu koliko inače. Tak da je to boli i onda joj dam da pojede i puding i monte ili bilo šta takvo što voli samo da išta pojede. A kak je bila i bolesna vjerojatno je to sve izmorilo. Bude se ona opravila pa će bolje papati.
|
|
|
RE: samo bi spavala i nece da papa 19.3.2010 11:30:45
|
|
|
|
mišica 666
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Moja curka je prava papalica ali nju jako muče zubi i kad izbijaju jako malo jede niti trećinu koliko inače. Tak da je to boli i onda joj dam da pojede i puding i monte ili bilo šta takvo što voli samo da išta pojede. A kak je bila i bolesna vjerojatno je to sve izmorilo. Bude se ona opravila pa će bolje papati. potpisujem tjelo se iscrpi od bolesti i traži što laganiju hranu da se organizam ne troši dodatno na preradu teže hrane. bitno da pije da ne dehidrira a kroz par dana sve će to lagano doći na svoje.
|
|
|
RE: samo bi spavala i nece da papa 19.3.2010 12:58:47
|
|
|
|
MAMITICA
|
je ali ipak malo mirnija i stalno s dudom u ustima
|
|
|
|
|
RE: samo bi spavala i nece da papa 19.3.2010 18:18:34
|
|
|
|
MAMITICA
|
hvala malo ste me utjesile
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!