|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   rodilište merkur
7.3.2014 11:31:10   
drage88
Pozdrav svim članovima, ja sam vam se danas pridružila..dali ima koja friška mama iz rodilišta merkur da podjeli iskustvo?
svašta me zanima..od osoblja, doktora pa sve do poroda, muža u rađaoni, torbe za bolnicu i ostalo..prvorotka sam i užasno me strah poroda.. ://

veliki pozz za sve user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: rodilište merkur
21.4.2014 13:10:35   
niki_r
Ja sam rodila svoju prvu bebu u Merkuru prije mjesec dana. Uglavnom sam zadovoljna. Rooming-in mi je bio prilično naporan jer su bebe s tobom u sobi 24 h. Već u5h ujutro kreće akcija po sobama...mjerenje temperature, mijenjanje pelena, čistaćice, ginekološka vizita, dječja vizita... i tako sve do ponoći.
Imaš vrlo malo vremena za odmor i spavanje, pa kad se to poklopi sa teškim porodom, bolnim šavovima i sl., nakon par neprospavanih dana postane jako naporno.
Ono što se rodiljama ne sviđa je da za vrijeme posjeta setre nisu baš voljne primiti dijete u dječju sobu pa sa cimericama usklađuješ odlazak van. Hrana je grozna, porcije premale pa pripremi svoje da ti svaki dan donesu nešto za pojestiuser posted image .
Moj muž je bio pristuan na porodu, za tečaj nisu ni pitali, samo smo trebali kupiti odijelo za rodilište (ljekarna na Petrovoj kod bolnice). Definitivno sam za muževo prisustvo, najveći dio vremena u boksu smo bili sami, i bio mi je velika podrška i pomoć (samo me držao za ruku, podsjećao na pravilno disanje, brisao vlažnim maramicama)user posted image .
U torbu spremi ručnike, stvari za osobnu higijenu,wc papir,vlažne maramice, tekući sapun za ruke, 3-4 paketa uložaka, paket jednokratih gačica, bočicu vode, punjač za mobitel. Spavačice ti, u pravilu, nisu potrebne jer svaki dan dobiješ njihove i one su obavezne prilikom vizita.
Osiguraj 4-5 pelena dnevno (koliko sam shvatila, sestre ne kažu direktno, ali cure nose i drže u krevetiću uz bebu). Osoblje je uglavnom ok, ali neke sestre se zaista ističu po ljubaznosti i stručnosti (Marija i jedna starija gospođa sijede kose).
Porodio me dr. Roki, i sve je prošlo ok. Imala sam visoko prsnuće vodenjaka, došla sam otvorena 3 cm, dobila drip, tražila i dobila epiduralnu, rodila prirodno svoju princezu nakon cca 8 h. Bolovi su grozni, ali kad ti bebu stave na prsa, sve ti to padne u drugi plan.
To su najdirljiviji trenuci koje sam ikada doživjela! Nije floskula [sm=smiley1.gif ]Ako te još što zanima, pitaj.

(Odgovor članu drage88)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!