|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   rođendan bez mene
22.5.2013 23:30:49   
tina0310
cure moje,moja svekriva user posted image me ovaj put šokirala,mm zatekla i sad smo u neugodnoj situaciji ja i mm

Moj momak je u ned napunio 3 goduser posted image sve sam pripremila...bila je to predivna opuštena mala feštica sa nas 10,no međutim mm nisu htjeli doći jer su svi u lošim odnosima sa njima....mm je reka ok,navratit će oni u uto do njih doma....dida se ponudija da će ispeć janje i poklonit za rođendan-mi jedva dočekali a ono ništa od tog da bi u uto kad su nji dva došla janje se peklo,torta rođendanska,baloni....ma cila fešta,pozvala user posted image još i susjede neke i dicu....

ja sam još uvik u šoku,kako im se sve to samo palo na pametuser posted image user posted image user posted image

znam da je sve gotovo,prošlo....ja zadnja saznala a mm pa šta ima veze....

toliko sam ljuta i povrijeđena da uopće ne pričam s mm već 2 dana a u sub imamo svadbu (naš vinčani kum) na koju najvjerovatnije neću ić.....nek mm slavi sa svojima kad im tako dobro ide...znam da je red da idem i ja al jednostavno ne mogu....

i na kraju balade poslali mi ka po kg janjetine i komad torte.....poludila sam-koga oni prave blesavim.....user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: rođendan bez mene
22.5.2013 23:36:53   
mamacita
Oprosti, ali ajde lijepo ponovno objasni zasto se ti ljutis? Je li zato jer ti je dijete imalo dvije rodjendanske zabave? Mislim da je to bilo jako lijepo od njih. Ovo oko svadbe, otidji i pokazi da si zrela osoba.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 2
22.5.2013 23:43:29   
tina0310
zato šta se njegovi ponašaju ka da smo mi rastavljeni....uvik oće nešta posebno....

ali do sada to im mm nije dopušta a sad sam ja u šoku

ja ne podnosim babetineuser posted image (sad ne govorim o bakama koje vole,čuvaju unučad...) i mišanje njeno u nešta šta je se ne tiče,ako smo mi pravili rođendan i pozvali koga smo tili....to triba bit kraj priče

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 3
23.5.2013 0:02:55   
seraphyme
joj tina..... ne budi dijete..... nisu oni to pravili zbog tebe niti tvog muža nego za njihovo unuče.... ja bih sretna bilsa da moji svekiji pokažu mrvicu interesa za moje dečke.... daj skuliraj se pobogu.

što se tiče svadbe, ako ne budeš išla nećeš naprkosit mužu, ali uvirjedit ćeš kuma koji nije ništa kriv. i opet neće tvoj čoek ispast đubre nego ti jer se duriš bezveze

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 4
23.5.2013 0:10:27   
tina0310
možda pretjerivam ali za mene je ipak malo previše to šta su napravili user posted image user posted image user posted image

ja bi volila da nemaju nikakvog interesa neg da su opsjednuti unukom i svaki skoro dan zovu kad će doći.... i onda namjerno prkose.(npr ako ja kažem da ga boli stomak,ima proljev....skuham mu čaj...baš tad mu triba šta više soka jer ja pojma nemam,niko drugi ne kuva ditetu čaj neg ja....) a to je samo jedan od primjera,bitno je da je uvik nešta suprotno od mog,a ako šutim onda se ne brinem dovoljno za sinauser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 5
23.5.2013 0:15:04   
seraphyme
vjeruj uopće nije zabavno ni poželjno kad je tvojke dijete na zadnjem mjestu i kad ne nazovu ni pitat kako je kad je bolestan. no to je drugi par opanaka. opet se vraćam na svatove, trebaš ići, uvirjedit ćeš kuma, a to je jako ružno. nemoj da ti se trlja na nos nešto što moš izbjeći.

i čekaj, veselila si se janjetini? pa štas mislila da će ispeć janje i tebi ga poslati? čuj diko ko zna kakve ćemo mi bit.... ja ću ako bog da dvaput bit svekrva i ne znam kakva ću bit. vjerovatno grozna jer volim pametariti

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 6
23.5.2013 0:21:09   
tina0310
nisam ja mislila neg su tako obećali i tako smo se dog.mm brat je bija i on je triba donit janjetineuser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 7
23.5.2013 0:24:43   
seraphyme
Eeeeee teško je ti je to..... Znam ja, sigurno su zaboravili poslat mladog luka , a ti nanjusila na muzu pa si zato ljuta user posted image de budi kul stara

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 8
23.5.2013 0:27:42   
tina0310
znam da pretjerivam(i da sam skoro pa opsjednuta svojim momkom malim-velikim) ali meni je to užas šta su napravili.kako mojima nikad nije palo na pamet takvo šta....

sad bar znam za dogodine,ja ću sa svojima slavit i to ću mm poslat iz kuće taj dan da mi možemo feštat a sutradan nek idu kod babe i dida,ima li to smislauser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 9
23.5.2013 0:32:50   
seraphyme
Ma dogodine nećeš znat šta si jela tri dana ranije. Kontam ja da se ti osjecas povrijedenom iz nekog razloga meni neshvatljivog, al biraj bitke, u ovom slučaju ćeš popusit bakljavicu. A to da ćeš muza poslat nekud dok slavis sa svojima rockas ti je bude prošlo. I opet se uvalis u govna. Zbog gluposti

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 10
23.5.2013 0:44:35   
tina0310
na 1 rođendan-mi smo živili u istoj kući sa mm samo kat poviše...mali prije rođendana smo sve svi posvađali sa user posted image jer uvik izmišlja neke priče.....

strogo je zabranila mojim roditeljima da uđu u kuću "njenu" i ijako smo se tad planirali odselit pa u dr stanu slavit gođa ja odlučila da nas iznenadi-odn šokira i donese tortu i pozvala je susjede...u moju kuću odn moj kat....srićom pa se mm brat noć prije rođendana malo napija s nama...pa se izlanija o svemu...ugl nisam se tila osramotit....tako da sam tu noć(saznala sam za slavlje oko 19h) ja sam do 4h ujutro ukrašavala kuću,tortu pravila,sendviče....bila sam ljuta ka pas jer uopće ja i mm nismo planirali taj dan slavit....

a moji roditelji nisu uopće došli nego kad smo odeselili donili poklone....pomogli nam.... i nije im ni na kraj pameti bilo radit išta mimo našeg plana i dog

tako da je moja user posted image sve luđa,a prošle god nije joj bio problem doć na 2 rođendan i još je rekla da ide ranije jer joj društvo ne odgovarauser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 11
23.5.2013 10:13:25   
pincirotvajler
ok bila je to kap koja je prelila čašu u svim vašim natezanjima..user posted image
nadam se da ćeš i ti za par godina ko ja sad pomirit se sa tim njihovim pokušajima podjebavanja/rastavljanja--i time ćeš im se više "osvetit" nego s ovim kaj se ljutišuser posted image
jer kad moja sveka vidi da mene ništ nedira više kajgod ona kaže/radi..to joj je valjda najgora kaznauser posted image

btw i moj d ima 2 roćkasa uvijek,jer bakina je torta naj user posted image

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 23.5.2013 10:14:22 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 12
23.5.2013 20:46:08   
tina0310
a joj pincirotvajler,meni je to jako nepristojno i ružnouser posted image

jeli to mm tvom normalno il je samo meni nenormalnouser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 13
23.5.2013 20:47:04   
pincirotvajler
neznam više nevodimo te razgovore,,jednostavno nakon 8g imaš važnije teme,ono koda prerasteš user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 14
23.5.2013 20:56:37   
tina0310
ja ugl mm pustim da on radi šta oće al malog nedam ako ja mislim da će atmosfera biti gadnauser posted image

< Poruku je uredio tina0310 -- 23.5.2013 20:57:25 >

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 15
23.5.2013 20:56:55   
Kazimira
i ja bi popiz............ipak sve kaj se tiće tvog djeteta treba te se pitati.........da ti user posted image napraviš slično misliš da bi šutila.......možda stvarno ko pincrot. ignoriraj pa da vidiš jada user posted image user posted image user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 16
23.5.2013 21:09:26   
tina0310
može ona kupiti 10 torta al ja i on kad skupa pravimo rođendan(tortu) to je nešta posebno,to veselje i srića njegova kad je rođendan gotov user posted image user posted image user posted image

ijako nemogu baš reći da mi je ugodno zbog njenih gluposti...al ne dam joj gušta user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 17
24.5.2013 10:29:46   
anaxx
sorry, ja mislim da pretjeruješ i da nije fer prema tvojem mm da ne odeš s njim u svatove... ako je on s malim otišao po tu janjetinu i dočekala ga je fešta šta je on trebao reći malom: čuj to je fešta za tvoj rođendan, ali ti ideš doma, ne smiješ slaviti s bakom i dedom... mislim, i ja puno puta svašta progutam jer prvenstveno mislim na dijete i na to da zadržim koliko-toliko zdrav i miran odnos u familiji... pa dijete treba i baku i dedu i .... ne znam kako ih sve zvali...
netko ti je već rekao, digni se iznad toga i pokaži da si odrasla, ne daj im povoda da slažu priće o tebi iza leđa...
a sve zajedno opet za dobrobit tvog djeteta...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!