|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razbio zubiće:(((((((((((((((((((
3.9.2010 13:27:30   
ELENA35
Prije svega,svima šaljem veeeeeeeeeeeeelikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ne znam što bi bez vas koji ste uvijek tu da pomognete na bilo koji način...Volim vas sve..malo sam danas cendrava,osjetljiva,Jan je spavao cijelu noć,a mene rasturalo uho i glava,i sad me još boli...ali proći će...
Ovako,bili smo jutros kod zubarke,našla ju preko nekog foruma,navodno ju djeca vole i stvarno je tako...Pogledala mu zubiće,poigrala se sa njim,i pobrusila mu ih je da ne budu oštri,da mu ne smetaju...Rekla je da dođemo na kontrolu za 10 dana,pratiti će situaciju,neda ona samo tako ni mliječne zubiće i zato sam sretna.Kroz neko vrijeme bi ti otkrhnuti zubi mogli početi tamniti,ne od karijesa,već od udarca,pa je rekla da će mu tada prevući neku masu preko zubića da ostanu bijeli,a dok on bude htio sam zinuti,da će mu popuniti tu rupicu..i da se ne bojim karijesa.Sad ćemo samo redovno na preglede,da se Jan što prije opusti,a to kod nje zbilja nije problem.Ipak je sve prošlo dobro,mišić dobro papa,pije,za sada ga ništa ne boli,u slučaju da zaboli samo da dođemo k njoj..

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 26
3.9.2010 13:30:40   
Imra
bas mi je drago da je ipak sve koliko toliko dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 27
3.9.2010 13:31:18   
cuba
Joj super vijesti, zbilja neka draga zubaricauser posted image
Ma mališ je odličan, dobro je on to sve podniouser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 28
3.9.2010 13:44:55   
ELENA35
Sam dragi Bog mi ju je poslao,vidio je koliko sam tužna i jadna bila i da sam cijelu noć proplakala..I Janči i ona su mi ok,to mi je najvažnije...user posted image user posted image user posted image ..Evo ga,budi se,idemo papati..pusa svima od nas..

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 29
   [Obrisani korisnik]
3.9.2010 17:50:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ELENA35)
  Neposredna veza do poruke: 30
3.9.2010 17:59:33   
Domy
IZVORNA PORUKA: Imra

bas mi je drago da je ipak sve koliko toliko dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 31
3.9.2010 18:54:33   
pikachu
IZVORNA PORUKA: Domy

IZVORNA PORUKA: Imra

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 32
3.9.2010 20:46:20   
Anoniman
Ipak je sve prošlo dobro,mišić dobro papa,pije,za sada ga ništa ne boli,u slučaju da zaboli samo da dođemo k njoj..

To je najvažnije. user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pikachu)
  Neposredna veza do poruke: 33
3.9.2010 20:54:40   
Gogule
eto vidiš da je sve dobro ispalo koliko je moguće. Bravo za hrabrog Jana i milu tetu zubaricuuser posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 34
3.9.2010 21:20:09   
mamacita
Probaj otci kod nekog privatnika ako u domu zdravlja ne zele nista staviti. Mogu zubari itekako dobro napraviti nadogradnju na zubic, zaljepe to sa nekim zubarskm ljepilom i dijete opet ko novo. Moj sin je slomio trajni zub kad je imao 8 godina, i zubar mu je bez problema stavio nastavak, i sada se uopce ne vidi da zub nije u potpunosti citav. Raspitaj se.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 35
3.9.2010 22:07:06   
anuska08
Draga Elena, prije svega jako mi je žao što se malom mišu to desilo!!user posted image user posted image user posted image  
No glavno da je sve ipak okuser posted image user posted image user posted image user posted image  i da fino papa i nema posljedica od toga!!!
Pusu šaljemo malom mišu i tebi!!!user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 36
4.9.2010 12:25:51   
CallamityJane
Elena drago mi je da je sve koliko toliko dobro zavrsilo i da ste imali srece sa zubarkom.  user posted image user posted image user posted image
I ja se odavno raspitujem ovde da nadjem kakvu koja ce i mlijecne zubice dozivljavati kao vazne ali bezuspjesno user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 37
4.9.2010 12:27:27   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 38
4.9.2010 21:23:06   
Ninaa
Draga žao mi je zbog zubica i nadam se da će sve biti ok! Eto i ja imam otkrhnute prednje jedinice, nitko od zubara nije mogao utvrditi razlog to mi se dogodilo s nekih 10 godina samo od sebe. Nadopunili su mi ih s nečim i to traje već dugo i nemam problema s njima. Premalo je za navlaku tak da imam tu neku nadopunu. Nadam se da će sve biti ok i šaljemo vam pusu da bude dobro

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 39
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!