ELENA35
|
Prije svega,svima šaljem veeeeeeeeeeeeeliki ,ne znam što bi bez vas koji ste uvijek tu da pomognete na bilo koji način...Volim vas sve..malo sam danas cendrava,osjetljiva,Jan je spavao cijelu noć,a mene rasturalo uho i glava,i sad me još boli...ali proći će... Ovako,bili smo jutros kod zubarke,našla ju preko nekog foruma,navodno ju djeca vole i stvarno je tako...Pogledala mu zubiće,poigrala se sa njim,i pobrusila mu ih je da ne budu oštri,da mu ne smetaju...Rekla je da dođemo na kontrolu za 10 dana,pratiti će situaciju,neda ona samo tako ni mliječne zubiće i zato sam sretna.Kroz neko vrijeme bi ti otkrhnuti zubi mogli početi tamniti,ne od karijesa,već od udarca,pa je rekla da će mu tada prevući neku masu preko zubića da ostanu bijeli,a dok on bude htio sam zinuti,da će mu popuniti tu rupicu..i da se ne bojim karijesa.Sad ćemo samo redovno na preglede,da se Jan što prije opusti,a to kod nje zbilja nije problem.Ipak je sve prošlo dobro,mišić dobro papa,pije,za sada ga ništa ne boli,u slučaju da zaboli samo da dođemo k njoj..