|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pubertet - početak
14.6.2013 12:28:00   
troubled
mame pubertetlija, kad ste primijetile da je počelo?

moja paula je negdje u 5. razredu krenula lagano....razmahalo se ove godine u 7.
od izgleda, ponašanja....
uvijek će biti moja mala curica, ali baš je nekako velika, odraslija, zrelija...osim kad je puknu normalne pubertetske mušice, tad je neizdržljiva user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pubertet - početak
18.6.2013 15:29:11   
Florijan Jakov
čini mi se da je FJ u nedjelju imao prvi "pubertetski ispad" - bas mu je bio neki lijevi dan, valjda se nije naspavao, ima je šou s igračkama ... - a dva dana prije toga mu je izbio neki prišt na nosu. Ugl, sav snužden je došao i izjavio "Znas, meni se ovdje vise ne živi, ja bi se odselio!" .. Odselio je do druge sobe, odspavao 2 sata i bio kao nov.
Pravi pubertet nas tek čeka, samo moram naci zivce do tada user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2
18.6.2013 15:48:52   
lidac0605
L je krenula u 4.razredu,kaj se tiče fizičkih promjena,sad smo u pravoj fazi adolescencije(15.god).Zacudio me B,koji je fizički krenuo isto u 4.razredu,jest da je on fest razvijen i to,al decko je,a kakti to kod njih ide kasnije...uli ocito vise nema pravila.
M nema nikakvih naznaka zasad(9 god),a L je jos daaaaleko od puberteta(fala Bogu)

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 3
18.6.2013 20:21:46   
mamacita
Moj mali je pokazivao znakove u 12. godini, a sada sa 13 je uistinu zapocelo. Neka, i to je zivot! user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!