|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prvi odlazak zubaru
16.7.2015 13:55:39   
vandax
Sinčić ima 3 godine i vidim da ima malenu rupicu na zubiću.
Inače ne voli baš doktore. Jedva prolaze odlasci frizeru i tu ga zabavljamo.
Zanima me kada ste prvi puta odvele dijete zubaru i kako je to prošlo?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Prvi odlazak zubaru
16.7.2015 14:12:12   
SILVA123
Kad je malac imao nepune 2 godine. Imali smo slikovnicu o zubicima i pricali puno o tome. Pripreme su pomogle, nije plakao, nije se bojao, proslo je bolje od očekivanog.

(Odgovor članu vandax)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Prvi odlazak zubaru
16.7.2015 15:10:44   
mirjana1703
Naše curke išle sa nepune 3 i prošlo ok, uz malo nagovaranja i obećanja slatkiša... user posted image

(Odgovor članu SILVA123)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Prvi odlazak zubaru
16.7.2015 16:52:07   
Ela28
Mi smo decke nedavno bas upisali kod zubarice ali nisu dali pregledati zube pa je rekla da ima vremena da dodu kad napune 3.god user posted image
Ali vole ih prati i redovno to cine user posted image

(Odgovor članu mirjana1703)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Prvi odlazak zubaru
22.7.2015 23:35:50   
CHANTAL
Bokić!nova sam pa pozdrav svima!sin je prvi put išao na preglrd s 3,a prvi popravak nedavno,sa 5 i pol.bilo je super,puno toga vam ovisi o zubarima.moja je bola super prema njemu,pokazala mu sve svoje aparate.ispričala mu kako će mu uspavati zubić-morala je,veliki karijes na četvorci.na kraju nije ni skužio inekciju,a kad je ispljunuo izbrušeni karijes,sav sretan je malo kasnije rekao-mama,ispljunuo sam grica i greca.bio mu je čudan osjećaj anestezije al sam mu rekla da to samo zubić spava,da će se brzo probudot.onda smo išli na stavljanje plombe.sam je išao unutra,bez inekcije i ikakvog straha.jaaaaaaako sam sretna jer se ne boji i bez problema idemo na preglede i peremo zubićeuser posted image

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Prvi odlazak zubaru
10.8.2015 22:50:09   
sloboda11
Kod nas je pregled bio u 2 god. jer je dijete izbilo jedinice padom, a i bile su prije zahvacene karijesom. Stvarali su se granulomi, dijete je imalo bolove po noci. Zubar nije zelio raditi nista na silu, dijete se otimalo. Poslao nas je u Osijek na oralnu kirurgiju da izvade krnje pod anestezijom. No, ja sam odustala, otisli smo u Nazorovu u zubnu amb. jer tamo primaju djecu sa strahovima. Kad smo dosli, dr.je samo probusila da izade gnoj. Nikakve metode nema, vec samo ne fantaziraju kao novopeceni zubari. Poslije smo obisli jos par dr. Svi su se slozili da krnje ostanu i cuvaju mjesto.
Tako smo obilazili jos neko vrijeme zubnu, navikavali se.
Kad su trajni oko 5,5 g poceli izbijati, izbili su pored krnja. Opet su nastali granulomi. Te krnje uopce nisu cuvale mjesto. Pa smo ih isli izvaditi. Trajni su se ispravili.
I eto.

(Odgovor članu CHANTAL)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!