|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Molim pomoc oko odabira vitamina 18.6.2013 4:11:17
|
|
|
|
troubled
|
ja sam sva tri puta pila prenatal od natural wealtha....od svih vitamina za trudnice (a po sastavu su svi gotovo identični) ovo mi je bio najbolji omjer cijene i kvalitete... kutija sa 100 tableta dođe oko 100 kuna, a pije se jedna dnevno...to piješ i cijelo vrijeme dojenja...
|
|
|
RE: Molim pomoc oko odabira vitamina 18.6.2013 6:11:14
|
|
|
|
paola06
|
Ja sam ih promijenila tri-četiri vrste dok nisam pronašla koji mi pašu. Pila sam Prenatal od NW,meni su tak-tak,doktorica mi je rekla da su puni B vitamina što objašnjava činjenicu da su frendice koje su ga pile brže dobivale na težini, (ne kažem 100% da je od toga),ostali omjer vitamina i minerala li-la,zatim sam bila Prenatal od Centravita (tableta+kapsule omege u jednoj kutiji),od njih sam imala zatvor po 8 dana,pa sam prešla na Elevit i s njim sam bila najzadovoljnija. Je malo skuplji,30 kom/cca 120 kuna,al meni je bio the best. Budući da sam sad pred porod,da je beba formirana,a ni meni ništ od vitamina ne fali i dobro se osjećam,prešla sam na A-Z Mama iz Dm + Omega 3 kapsule također iz Dm. Obadvoje za cca 60,00kuna/60tbl,pije se jedna dnevno. Nadam se da te nisam zbunila sugestijama Makar,što god izabereš,nemožeš puno pogriješiti,sve ti je to manje-više isto....
|
|
|
|
|
RE: Molim pomoc oko odabira vitamina 18.6.2013 8:45:09
|
|
|
|
mišica 666
|
ako ti je krvna slika u redu i osjećaš se dobro ne pij ništa. i previše vitamina nije dobro. ja u nijednoj trudnoći nisam pila ništa jer nije bilo potrebe.
|
|
|
RE: Molim pomoc oko odabira vitamina 18.6.2013 9:47:46
|
|
|
|
elina
|
U prvoj sam koristila prenatal od NW,u drugoj i sada centravit prenatal s omega 3!!Zadovoljna sam!
|
|
|
|
|
RE: Molim pomoc oko odabira vitamina 18.6.2013 9:56:13
|
|
|
|
Marti83
|
Ja sam pila Prenatal od Natural Wealtha,ali nisam uspjela niti cijelu bocu popiti jer mi je bilo muka od njih zbog mirisa... Ali ako se osjećaš dobro mislim da i ne treba piti vitamine...
|
|
|
RE: Molim pomoc oko odabira vitamina 18.6.2013 12:47:04
|
|
|
|
crazyblue
|
1trudnoća- prenatal 2 trudnoća- isto 3 trudnoća- prenatal centravit, poslije pregnital 4 trudnoća- prenatal centravit i sada elevit (navodno najkompletniji od svih )
|
|
|
|
|
RE: Molim pomoc oko odabira vitamina 18.6.2013 13:03:01
|
|
|
|
Irmah
|
Hvala puno svima na odgovorima. Mislila sam da je u trudnoci pozeljno piti vitamine bez obzira na krvnu sliku :/
|
|
|
|
|
RE: Molim pomoc oko odabira vitamina 18.6.2013 15:29:21
|
|
|
|
mišica 666
|
meni je nutricionistkinja rekla da nije poželjno piti vitamine kad ti ne trebaju jer nije dobro kad ih imaš previše.
|
|
|
RE: Molim pomoc oko odabira vitamina 18.6.2013 16:21:39
|
|
|
|
sarah_zg
|
U prvoj trudnoći svaki dan pregnital, bez izuzetka. Kako sam sad drugi put skoro dvije godine pokušavala ostat trudna, stalno sam pila folnu kis i nastavila prva tri mjeseca. Onda sam opet pila pregnital i prestala kad sam skuzila da sam od toga gladna. Mislim da vitamin B izaziva tu glad i otvara apetit. Sad sam kupila one iz dm-a i popijes možda 1-2 tjedno, ne opterećujem se bas previše s tim vitaminima. Samo magnezij pijem redovito jer mi pomaže kod grceva u nogama, a i regulira mi probavu.
|
|
|
RE: Molim pomoc oko odabira vitamina 19.6.2013 0:05:20
|
|
|
|
sretnaz
|
pilam sam od Solgara, kažu da su najprirodniji. Znala sam ja i preskočiti koji dan ako sam jela zdravo i dovoljno.
|
|
|
RE: Molim pomoc oko odabira vitamina 19.6.2013 16:16:23
|
|
|
|
crazyblue
|
mrni jr dr svakako preporučio bez obzira što mi je ks odlična....
|
|
|
|
|
RE: Molim pomoc oko odabira vitamina 19.6.2013 17:25:11
|
|
|
|
Irmah
|
Evo danas sam kupila prebatal od NW-a pa se nadam da ce mi biti super. Hvala jos jednom svima
|
|
|
|
|
RE: Molim pomoc oko odabira vitamina 28.6.2013 14:58:44
|
|
|
|
kisica
|
Ja sam u prvoj pila Prenetal, u drugoj ništa, sad u trećoj mi je dr.preporučila Elevit, al po meni je isplativije pit Prenetal .. Tako da kad popijem još to što imam Elevita, idem dobrom starom Prenetalu
|
|
|
|
|
RE: Molim pomoc oko odabira vitamina 29.6.2013 6:15:50
|
|
|
|
_Ivy_
|
Prvo tromjesečje samo folnu, poslije Elevit.
|
|
|
|
|
RE: Molim pomoc oko odabira vitamina 1.7.2013 13:23:12
|
|
|
|
ivana1112
|
U prvoj trudnoći folnu + Elevit, i sad u drugoj isto, al kako sam danas popila zadnji Elevit, a ne dam više 120kn za 30kom, kupit ću vjerojatno od NW, ili Centravit, poučit ću malo, ma da je sve to isto.
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!