|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 93 94 [95]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
7.11.2018 23:30:13   
KontesaNina
Cure drage, nisam bila predugo ovdje na forumu! Čak se i izgled promjenio, hahaha! Hvala na čestitkama! Imamo sada već 24 i pol mjeseci, bliži se koj rođendan, pa muževljev pa od M i onda Božić. Sve ide jako brzo!
Sto se L tiče: ima 11 kila i oblačim mu 86/92, na tatu je! Visok, a štrkljast :) gotovo da ne priča, znaci, brblja nešto, ali ništa razumljivo osim DA! Sve je DA! Ne hoda, zadnja tri dana je počeo raditi prve potpuno nestabilne korake. Ali dobro, do druge godine će trčati! Očito mi treba vise vremena. Prije mjesec dana smo krenuli na privikavanje u vrtić i stalno je bolestan. Dakle, tri dana vrtića/jaslic, 5 dana bolovanja, katastrofa!!! Ali dobro, bolje sad sve ispucati pa da ostatak bude zdrav i da stvori imunitet. Mislim da mu rastu 3. i 4., da je i to jedan od razloga nervoze i temperature. U zadnje dvije viroze imao je do 40.2, jedva sam ja preživjela tu temp, oni oblozi, skidanje, plakanje... strašno!Sto se tiče spavanja, načelno je dobar o ne budi se kad je zdrav. No kad je bolestan to je 3-5 puta po noći! Preko dana gotovo i ne spava, jednom 15-30 minuta. Ali zato ide spavati u 7 navečer, a budi se oko 6 ujutro. I onda se dižemo.
Imamo veliku novost, kupili smo ovdje stan! A selimo se za 4 mjeseca i već nas sada hvata panika! Boze nam pomozi!
Kako ste vi druge mame?!?

_____________________________

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu Jellyfish)
Neposredna veza do poruke: 2351
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 93 94 [95]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 93 94 [95]
Idi na:







Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!