|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Jaki bolovi i iscjedak
15.12.2018 10:44:56   
MonVona
Zenske pomagajte! Dakle trudna sam 15 tj, ovo mi je druga trudnoca. Prva mi je bila sasvim uredna. No medutim u zadnje vrijeme imala sam konstantan tamno smedi iscjedak (oskudan) bez bolova. Bila sam na pregledu rekli da je sve ok. U zadnjih 5 dana pocela sam imati jake bolove u donjem prijedjelu koji se sirio na leda I bilo je svakih recimo 10tak minuta I onda mi se taj iscjedak pojacao, cak je bilo i malo krvi. Naravno da sam se uplasila I otisla na hitnu. Ponovili sve preglede I kao opet sve u redu. Mene I dalje boli i iscjedak je tu. Jutros kad sam se probudila gacice su mi bile mokre. Ne znam zasto. Moram napomenuti da u prvoj trudnoci par dana prije poroda mi je curkala plodna voda, a da uopce nisam primjetila, samo sam imala pojacan odlazak na wc. Jel se trebam brinut? Vec sam doktorima dosadna jer sam stalno tamo. Mi ne zivimo u hr i bojim se da me ovdje ne pregledavaju u cijelosti. Sad je bol malo popustila, nije onako cesta ali zna jako zabolit. I imam poteskoca s odlaskom na wc (broj 2), mozda je to razlog?? Vise ne znam sta da mislim. Ova trudnoca mi je jako vazna jer sam ostala trudna iako su mi doktori rekli da najvjerojatnije necu moci. Svaki savijet je dobro dosao i isprike na dugom postu..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Jaki bolovi i iscjedak
15.12.2018 14:40:23   
hipo
Zao mi je sto sve to prolazis. Je li uzimas progesteron i magnezij?Jesi kontrolirala urin, urinokulturu? 
A probava itekako moze uzrolovat bolove. Mene isto zna mucit. Ako dodje do zastoja sve se grci i boli. Koliko se gibas, jeau ti rekli da mirujes? Jel imas mogucnost otic nekom privatno po drugo misljenje ako nemas povjerenja u ovu ekipu koju si vidjela? Ja imam jedan debeli miom, oni isto mogu radit grceve. 

_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu MonVona)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!