|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   candida
21.4.2013 14:00:05   
elle1
pozdrav svima,odavno nismo bile u kontaktu i odmah imam pitanje za vas,naravno ako je koja imala iskustva nek pise -da li znate sta o ovoj bakteriji i moze li utjecati na plodnost,trudnocu itd....ponajvise me zanima njen utjecaj na plod,hvala svima user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: candida
21.4.2013 18:06:55   
maminangel

Candida albicans nije bakterijska infekcija nego gljivična koja se uspješno liječi vaginaletama u trudnoći i koliko znam nemože naštetiti plodu,ona je vrlo česta i pogoduju joj nepravilna ishrana, čak i pretjerana higijena genitalnog organa, pilule za kontracepciju pa i antibiotici koji utjecu na disbalans vaginalne flore i pojavu te beštije..Jedino ako se nisi zabunila i mislila na Klamidiju jer ona je druga priča.

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 2
23.4.2013 8:19:57   
Renata RR
Već su ti sve napisale... Važno je još da pripaziš na prehranu ako ti se ponavlja. Ne smiješ jesti slatko i trebaš piti puno acidophilusa.
Neposredna veza do poruke: 3
23.4.2013 10:24:53   
elle1
znaci nema opasnosti za trudnocu,onda se bacam na posao user posted image
hvala vam svima

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 4
18.5.2013 11:37:03   
kisica
Imala je u obe trudnoće, u prvoj sam je vukla do kraja, ništa nije pomagalo. U drugoj sam je isto imala prvih par tjedana, ali se riješila uspješno.

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 5
20.5.2013 14:54:28   
komarac1
Ja sam je se rješila s Citro Fit kapima! Nakon tri dana već su nestali svi simpomi! Kapi nemaju nikakve nuspojave i jačaju imunitet!
Ja ju uvijek dobijem nakon antibiotika! user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 6
20.5.2013 16:04:09   
PinkyFunkyBirdy
Dal si samo pila Citrofit ili si ga kapala na tampon i stavljala ga preko noći? Ili oboje? user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 7
20.5.2013 20:29:11   
komarac1
Samo pila! 30 kapi 3x dnevno! Posto su jako gorke u bio bio sam kupila i prazne kapsule i u njih stavljala kapi! Tako tjedan dana, a nakon tog po 10 kapi tokom dana u mlak caj! To se dalo popit!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 8
21.5.2013 18:02:12   
ivana1112

IZVORNA PORUKA: komarac1

Ja sam je se rješila s Citro Fit kapima! Nakon tri dana već su nestali svi simpomi! Kapi nemaju nikakve nuspojave i jačaju imunitet!
Ja ju uvijek dobijem nakon antibiotika! user posted image

Citrofit! Čitala na netu o tome.. To si naručila preko neta, ili ima za kupit negdje?

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 9
22.5.2013 7:04:44   
komarac1

IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

Dal si samo pila Citrofit ili si ga kapala na tampon i stavljala ga preko noći? Ili oboje? user posted image

Malo sam gledala uputu:
Pod upozorenje piše da samo razrijeđen može na sluznicu, a kod intimne njege piše da se nerazrijeđen ne smije koristit već u vodu za pranje od 3-5 kapi, tako da mislim da ga ne bi bilo pametno nakapat na tampon user posted image

Ivana citrofit sam kupila u biobio!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 10
22.5.2013 8:22:28   
elle1
jel se kupuje bez recepta?
hvala ti na ovoj preporuci..

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 11
22.5.2013 8:32:13   
komarac1
Da, bez recepta! U bio&bio!

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 12
22.5.2013 8:34:31   
PinkyFunkyBirdy
Citrofit ide bez recepta i mislim da ga ima u skoro svakoj ljekarni (u biljnim ga ima definitivno). user posted image
Pitala sam za tampon jer si rekla da si uspjela simptome riješiti za 3 dana što je jaaako brzo. Ja sam pila Citrofit, ali po max 10 kapi jer je užasno gorko i nije mi pomoglo koliko sam očekivala (dobro, možda sam stvarno trebala koristiti punu dozu). A za tampon sam pitala jer puno žena koristi razne pripravke koje stavljaju na tampon u borbi s candidom: LGG jogurt, češnjak, kantarionovo ulje, ... i na taj način puno brže nestaju simptomi.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!