|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:08:57
|
|
|
|
ninolina
|
ti prvenstveno moraš misliti ovako... meni je dobro s njim, volim ga, on voli mene, imat čemo dijete, nisam uskračena u ničemu... ali ne ti cjelo vrijeme briješ kako si se zaje... kako nisi mamu slušala i neznam kaj... ja ti ponavljam da je lijepo od njega da pomaže svojoj djeci i da im je otac... sorry ali ako ti ne paše trebala si misliti prije trudnoće.. a u ostalom ni prva ni zadnja da sama odgajaš dijete ... iako ako tako nastaviš razmišljati draga potjerat ćeš ga od sebe, po svemu kaj pričaš to bi mogla doživjeti, a onda češ kaj... zakinuti svoje djete za oca. Malo se spusti na zemlju i budi sretna da imaš takvog čovjeka a ne nekog kretena koji imao ili ne djecu prije tebe ne razmišlja i nevidi dalje od sebe... a to kaj ti misliš raditi a ona ne radi... pa nemoj se uspoređivati s njom... ti imaš svoj život ona svoj i to koliko joj bm daje alimentacije ako je po zakonu nije više od 2000 kn nisi ni svjesna možda koliko djeteu treba to ćeš tek vidjeti i ne vjerujem da ih ona troši na sebe
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:10:19
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: maja da si slušala mamu nebi uskoro imala Jasminu ma puko mi film pa sam htjela bebu nije nam se desilo .. da i moja mama dozivi prvo unuce jel ni brat nista jos a na dijalizi je mama neka dozivi 1 unuce a i 26 g cu sta cu cekat a tata je odavno na nebu.. zat sam naucila radit odma poslje skole i nisam naucila da se slepam
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:13:49
|
|
|
|
maja
|
ja bi te sad preko koljena i izlemala...pa šta si išla radit djete da bi samo nekome ugodila gle draga, i ja sam naučila radit od kako sam završila školu i voljela sam imati svoje novce, ali eto dobila sam otkaz nakon porodiljnog i nije vrijeme stalo zbog toga...ne kužim te, pa to je tvoj muž, tvoje dijete, pa ja vjerujem da njemu nije teško davati za tebe, čemu forsiranje
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:15:03
|
|
|
|
ejmama
|
Čuj bude li ta žena i radila opet će on plaćati, šta misliš da bi onda bilo manje troškova, kad bi ona radila opet bi djeca trebla ići u vrtić ili školu, vrtić se isto plaća, isto tako i roba za vrtić pa onda razni izleti , igraonice itd. Moraš se pomiriti da će on uvijek biti dio njihovog života iako se njih dvoje ne vole. Ja da se rastavim, sigurno bi me bilo briga šta on radi sa svojom ženom i nebi bila ljubomorna, samo bi voljela da vodi brigu o svojoj djeci, a kao što je Lu rekla-djeca su doživotna briga i obveza, bar za mene.
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:16:35
|
|
|
|
ninolina
|
ja ću ti reći samo ovo da si nezrela za svoje godine i da ne živiš u stvarnom svijetu... ja sam draga 2 g starija od tebe i daleko od tog tvog razmišljanja... mislim da nikad ni nisam tako razmišljala a imala sam vezu ko i ti sada...ako se volite ništa nije prepreka... ni djeca a još manje žena... mislim da je tebe strah da i ti ne ostaneš sama pa se na ovaj način braniš ali to ti nije dobro
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:17:49
|
|
|
|
ninolina
|
Ja da se rastavim, sigurno bi me bilo briga šta on radi sa svojom ženom i nebi bila ljubomorna, samo bi voljela da vodi brigu o svojoj djeci, a kao što je Lu rekla-djeca su doživotna briga i obveza, bar za mene. upravo tako
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:18:00
|
|
|
|
adryosijek
|
da jesu djeca dozivotna briga ja nisam nista rekla proti vv toga ali imat 2 zene dozivotno ma ima li toga dal znate za tekve primjere .. nije djete za neciju zelju bilo nego moja i od njega zeljeli smo oboje djete jel se volimo a i meni je vrijeme necu radat s 40 g
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:19:32
|
|
|
|
ninolina
|
ali imat 2 zene dozivotno draga jel on spava s tom ženom, mislim ne kužim te...
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:23:50
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ali imat 2 zene dozivotno draga jel on spava s tom ženom, mislim ne kužim te... Ni ja ne razumijem?
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:23:53
|
|
|
|
adryosijek
|
nije mene strah ostat sama ja se nezelim udat za njega on hoce ali ja necu zelim da prode malo vremena da se uvjerim kako sta i gdje ..ja dok god sam sposobna radit i zaradit svoj kruh nemam straha da me i ostavi ali znam da nece jel me jako voli godinu i pol sam s njim
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:24:48
|
|
|
|
adryosijek
|
ma nespava hahahhaha nedaj boze da bi i to jos trpila .. nisam bas tolko luda
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:30:57
|
|
|
|
ninolina
|
ma nespava hahahhaha nedaj boze da bi i to jos trpila .. nisam bas tolko luda onda ne vidim u čemu je tvoj problem... mislim ima dvije žene plaća alimentaciju za svoju djecu... neznam voli te al ti sama sebi sranje radiš a to kaj si s njim godinu i pol znala si kakav je... mislim da nikad neću razumjeti ljude koji razmišljaju kao ti... i kaj je najgore žena si
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:36:09
|
|
|
|
ejmama
|
Mislim da radiš problema gdje ga nema, voli te, voli svoju djecu i volit će i izdržavati i tebe i vaše dijete, ako se ne želiš vjenčati nemoj, moraš se pomiriti s tim da on mora komunicirati s majkom svoje dijece i sve će biti OK
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:43:40
|
|
|
|
anja979
|
a slusajte sad ovo sto sam cula; zena upozna lika i dobiju dijete(nisu se zenili, ona se posvadjala sa svojim i otisla s njim) on dobije otkaz i nije mogao naci posao, pa je ona otisla raditi u italiju i dijete je ostalo s njim, dok je ona radila i slala lovu u medjuvremenu on upozna neku zensku i pocne zivjeti s njom, ova jos uvijek salje lovu jer nema mogucnosti odvesti dijete, a onda on zavrsi u zatvoru...dijete zivi s ljubavnicom, a ona je preko radi i salje lovu njoj sad. kao iz filmova. e to je sad tragedija.
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:45:39
|
|
|
|
ninolina
|
a slusajte sad ovo sto sam cula; zena upozna lika i dobiju dijete(nisu se zenili, ona se posvadjala sa svojim i otisla s njim) on dobije otkaz i nije mogao naci posao, pa je ona otisla raditi u italiju i dijete je ostalo s njim, dok je ona radila i slala lovu u medjuvremenu on upozna neku zensku i pocne zivjeti s njom, ova jos uvijek salje lovu jer nema mogucnosti odvesti dijete, a onda on zavrsi u zatvoru...dijete zivi s ljubavnicom, a ona je preko radi i salje lovu njoj sad. kao iz filmova. e to je sad tragedija. mislim kaj žena nije ni jednom došla vidjeti djete... pa nije to sve u roku mjesec dva ili
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:51:37
|
|
|
|
anja979
|
ma dosla je ona vidjeti, ma ni ja ju ne kuzim. to je tip zene koja je jadna sva uplakana, jadna ja, kuku meni ... bas da joj puknes samar i kazes daj se saberi, prestani kukat i poduzmi nesto.
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 14:58:01
|
|
|
|
ninolina
|
ma dosla je ona vidjeti, ma ni ja ju ne kuzim. to je tip zene koja je jadna sva uplakana, jadna ja, kuku meni ... bas da joj puknes samar i kazes daj se saberi, prestani kukat i poduzmi nesto. a neznam sve neki fenomeni il sam ja tolko zadrta... pa uzela bi svoje dijete i otišaa, snašla bi se već... neznam lako je sjesti i plakati
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 15:33:05
|
|
|
|
leilany
|
ja bum se sad malo nasmijala..... jel ovo scenarij za santu barbaru il kaj adryosijek....mislim da je za tebe najbolje da soliras.... ja imam 28 god....i dan danas mi stari kupi...donese....meni,mom djetetu i u krajnjoj liniji mom muzu.... ..onog dana kad moje dijete poraste,bude samostalno ja mu ne prestajem biti mama..jel tako?? i ako me dode trazit 100kn ja cu mu dat tih ebenih 100kn..ak cu imat vise dat cu mu vise....ili bilo kaj drugo ak me dode traziti.... ....tvoj slucaj i tebe nemogu komentirat (a i nezelim komentirat) jer te ne poznam....iz ovog kaj si napisala jedino ne shvacam kakve veze sa svime ima ta bivsa zena....pa ne trpa si ona te novce u guz icu.... ... i da....ako je iole brizan otac (a vjerujem da je)...tu djecu ce kao sto sam napisala vec imat na brizi cijeli svoj zivot...jer su njegova....
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 15:59:09
|
|
|
|
mama mery
|
adryosijek koliko sam skuzila ti imas 26 god znaci da si starija od mene tri god, recu ti jedno razmisljas kao tinejderica koja je ostala trudna sa starijim covjekom koji ima djecu ako volis tog covjeka ( oca svog djeteta) nijedna sila ili bivsa zena da ih ima 5 nemoze stati između toga jer bivsa je bivsa bila to lijepa ili losa uspomena moras se pomiriti s time da se on i ona moraju viđati radi svoje djece sto imaju jer su roditelji i iako nisu zajedno trebaju donositi zajednicke odluke o djeci. a ono sto si napisala da si ostala trudna da ugodis majki vjeruj da si joj zadala brigu jer ona znas sta znaci imati djecu i da nekad nije laou udvoje kroz zivot prolaziti a kamoli sama. sigurno se veseli unuci ali negdje duboko u sebi nije joj lako i jos samo ta cinenica zasto si ostala troudna pokazuje koliko si nezrela bez obzira sto si odrasla i imas svoju zaradu jer imati posao neznaci da mozes rađati djecu da bi nekome ugodila
< Poruku je uredio mama mery -- 19.3.2010 16:00:10 >
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 17:04:55
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja mislim da je nadasve pohvalno od tvog životnog suputnika da se brine o svojoj djeci.Kako bi ti bilo da imaš bivšeg muža i djecu,a da on ni ne pita za njih,a kamoli da financijski pomaže? Zar nije bolje da izvršava svoje dužnosti,nego da se sa bivšom ženom vuče po sudovima zbog neplaćanja alimentacije? Oprosti,imamo jednako godina,ali te stvarno ne kužim...
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 19.3.2010 17:30:01
|
|
|
|
Ninaa
|
Moram se i ja nadovezati na cure, imaš 26 godina i ne mogu vjerovati da tako razmišljaš, to su njegova djeca i ona trebaju tatu zauvijek ne dok se samo školuju. Vidjet ćeš kad dobiješ dijete koliko za njega treba novaca. Ako ti njegova djeca smetaju o tome si trebala razmišljati prije jel si znala da ih ima i da ćeš se s tim morati nositi i živjeti. Od moje frendice tata je otišao s ljubavnicom kad su oni bili jako mali nikad nije pitao za njih i nazvao ih niti je davao za njih novce. Bili su više siti nego gladni, da nije bilo maminih roditelja jedva bi preživjeli i ne mogu ti reći koliko je to na njoj ostavilo traga i koliko je prema svim muškima imala averziju. Tek sad je u stabilnoj vezi i totalno se opustila. Teške su to stvari i to je za mene odvratno, imaš djecu zauvijek bez obzira na žene, ljubavnice i cure i ak si ih mogao napraviti onda se o njima trebaš i brinuti.
|
|
|
RE: Razvod- djeca i novi partneri 20.3.2010 11:10:43
|
|
|
|
lidac0605
|
Ja isto ne mogu vjerovat da žena od 26 god. razmišlja na ovakav način...Draga Adry,ako te sad ta situacija toliko smeta na to si trebala MISLITI puuuuuno prije i ne upuštat se u vezu kojoj očito nisi dorasla....a kaj si mislila,da će on sad zaboravit na svoju djecu i prošlost i otpirjat s tobom ko da niš prije tebe nije postojalo Druga stvar-e baš se pitam bi li imala isto takav stav da si TI ta koja je rastavljena i da imaš djecu iz prvog braka i nađeš tipa koji ima način razmišljanja kakav je tvoj sad ili još gore bivši muž nađe ženu koja misli o TEBI kao ti sad o njoj... Očito da si se upustila u nešto za što po svemu sudeći nisi zrela...
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!