|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 59 60 [61]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
11.7.2013 21:57:42   
sarah_zg
Cuba, nije valjda vec dva mj???? Bravo za D! Uživajte!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1501
12.7.2013 8:15:27   
cuba
Sarah šta 2mj, misliš koliko D ima? On će sutra 3 mjesecauser posted image user posted image user posted image

Čestitke Paoli na njenoj maloj curkiuser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1502
12.7.2013 8:17:50   
sarah_zg
Stvarno me šoraju trudnicki hormoni pa ne kužim kako vrijeme leti!!! Ajme super! Pa da, on je travanjska bebica!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1503
12.7.2013 9:45:52   
aries
cuba user posted image user posted image za D..bas me zanimalo koliiko je narastao,moja L je od početka tu negdje s D po duzini,a po kilazi oko pola kg manje.Nama su prije 2 dana bila 3 mj,ne znam koliko je duga,po kucnoj vagi 8stanem s njom,pa bez nje),ima 6200,sto je po meni super...kontrola tek 31.7.,ali opet dobro jer vikend iza toga idemo na more....stvarno smo se umirile nesto,svi valjda uzivajuuser posted image moja se cura okreće na bok,ali i dalje ne voli na trbuh,zali se i vristi...zlocko mali,ne znam sta cu s njomuser posted image I ja koristim babylove,neki su govorili da su tvrde,ali meni su dobre,nikad nisu propustile,niti je bilo osipa...Jos uvijek sam na 2 (mini 3-6 kg ),ali mislim da cu za vikend kupiti br 3 (midi 4-9)...Imam pakovanje pampers br3 ,ali su joj velike pa to stoji dok jos malo narastemo...
dada,bravo za Iku user posted image user posted image mi smo prvi mjesec dobili 1,2 kg i 3 cmuser posted image
možda je vrijeme da selimo temu na bebe?pusa svima

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1504
12.7.2013 12:41:46   
paola06
Pozdrav moje proljetnice!

Svečano objavljujem da možemo otvoriti novu temu!user posted image user posted image user posted image user posted image
08.07.2013. rodila se Paola, ima 3320g i 52 cm!
Porod je prošao super,sve je bilo gotovo za 4 sata.
Jučer smo došle doma, P je super beba koja samo jede i spava i pušta mamu i tatu da se i oni naspavajuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam par dana čitala vaše postove,nadam se da ste sve dobro,da bebice dobro napreduju i da neki već guštaju u morskim radostima!
Pusa svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1505
12.7.2013 14:31:25   
korina7
čestitam na bebici, htjela bih zahvaliti mmaestral na savjetima i ostalim curama u vezi bebača
ovako: prije par dana sam bila na rubu, on ne plače dok ga držim a spustim ga da odem do kupaone i histeričan plač.To nisu kolike.
Mm i curica su isto već šizili.Jeo je stalno, 20 po 30 ml, pa 10 min sna
Muž uglavnom kuha al nije u redu, on radi, ja ne. Na kraju je rekla pedica da nemamo ritam, da ga pustim 2 h bez hrane i nek plače, ništa mu neće bit
Scena od prije 2 dana-on plače, nahranila sam ga i presvukla a ja u kuhinji čistim i pustila sam vodu da ga manje čujem.Derao se pol h i onda 3h odspavao.tako smo nastavili. Ne želim da nislite da sam čudovište, jednostavno sam vidjela da griješim.Imam i dijete starije koje treba imat oprano i skuhano. Nadam se da je vama lakše s vašim bebama..pusa

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1506
12.7.2013 14:34:43   
Afrodita83
HELOUUUU!!!!!!!!!!!!

Čekaj, jel to moguće? Paola je rodila user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke draga na bebici i brzom porodu!!!!! user posted image user posted image user posted image

Cuba user posted image za D, baš je pravi bebač!!!!!
Mislim da bi sad stvarno mogli otvorit novu temu i ako se ostale slažu, neka je otvori Cuba da ne kvaruuser posted image

Mene baš nema često tu jer sad visim na fejsu u grupi Ringerajki pa sam na forumu malo rjeđe user posted image

Cure koje imate fejs, a još vas nemam tamo, slobodno pošaljite poruku na rr da vas dodam za frendove user posted image

Puse svima!!!!!!!!!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1507
12.7.2013 22:03:26   
Papalina
korina7 nisi čudovište...zašto bi bila..jednostavno tako se mora i gotovo... samo izdrži dok se sve to slegne..puno pusaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1508
14.7.2013 10:41:25   
cuba
Dočekali smo i posljednju proljetnu bebicu pa je vrijeme da se preselimo na novu temuuser posted image
Upravo sam je otvorila, pa cure da znate da se ovdje više ne tipkamo. Ajde budite malo ažurnije, pišite kako napreduju vaši mališani na novim stranicamauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1509
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 59 60 [61]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 59 60 [61]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!