|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: problem sa menstruacijom nakon poroda 9.1.2010 19:10:48
|
|
|
|
natalijax
|
ja imam uredne,možda je od nervoze,nebi ti znala reći
|
|
|
|
|
RE: problem sa menstruacijom nakon poroda 9.1.2010 19:13:49
|
|
|
|
MILLA
|
uf da...ja sam dobila kad mi je mali imao 7mj..(dojila sam i još uvijek...)dobijem 2mj za redom normalno ,pa mi mj. preskoči....a nervozna .....uf!! nikad prije tako. sad me ništa ne boli-osim lagano leđa...ali sam nabrijana,prije mi nikad tako nije bilo. uglavnom,dokle god dojiš,ne moraš uopče imati m. a možeš i dobiti ,pa kao meni da ti preskoči...to je sve normalno. ako je gin. rekao da je sve ok,...nemaš probadanja u jajnicama-onako kao upala i sl...sve ok
|
|
|
RE: problem sa menstruacijom nakon poroda 9.1.2010 19:14:03
|
|
|
|
Anoniman
|
mislim da ti je to od dojenja, i meni su prvih par bile neredovne...ako ti je dr kaze da je sve ok, mislim da nemas razloga za brigu
|
|
|
|
|
RE: problem sa menstruacijom nakon poroda 9.1.2010 19:30:34
|
|
|
|
Bebys
|
da ako doc kaze sve ok. ne brini se ali ja mislim da je normalno ja koja inace imam super redovito...nakon velikog stresa jednom mi je citav mjesec preskocilo isto sam promijenila klimu....
|
|
|
|
|
RE: problem sa menstruacijom nakon poroda 10.1.2010 8:20:20
|
|
|
|
Duve
|
Prošla su 3mj. ja još nisam dobila....
|
|
|
RE: problem sa menstruacijom nakon poroda 10.1.2010 9:15:40
|
|
|
|
kitty
|
ja sam dobila dva ipo mjeseca nakon poroda a sljedecu sam dobila nakon 4 mjeseca,to ti je zbog dojenja sigurno.ne trebas se brinit ako ti je ginekolog rekao da je sve ok.ali isto pripazi jer ne znas kad ti je ovulacija da ne bi ostala trudna ako ti to nije u planu
|
|
|
RE: problem sa menstruacijom nakon poroda 10.1.2010 18:08:49
|
|
|
|
boja
|
hvala curke sad mi je lakše
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!