|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   "Prepari"
11.12.2009 8:55:36   
Nika 24052006
(Stavila sam naslov pod navodnike,jer se ne mogu sjetiti kako se zovu ove tablete koje se daju umjesto prepara)

Kuma je bila jučer kod ginekologa,trudna 25 tjedana.Žalila se na bolove u trbuhu,što je on protumačio kao lagane kontrakcije,i dao joj te tablete,zamjenu za prepare.Zatvorena je skroz,pa mi je sad čudno što joj je to dao.Mislila sam da se to daje ženama koje se prerano počmu otvaratiuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: "Prepari"
11.12.2009 8:59:49   
dominik
ja sam ih pila prvu trudnocu jer sam bila od pocetka uloziva za prst, kad sam isla u bolnicu na pregled vikali su na mene zakaj to pijem...onda dr vikala na mene da kaj oni imaju vikat na nju jer se to na dijagnozu ko moju daje...ja sam ih pila jer mi je prvo djete i slijepo slusam doktore koji pretpostavljam znaju svoj posao...po meni joj je za te "trudove" mogao dati radije normabele...ali ko sam ja da se mjesam...inace prepar se vise ne daje!!!!!!!! ja sam vjerojatno bila zadnja koja ih je pilauser posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 2
11.12.2009 9:03:07   
Nika 24052006
Da,da,ne daje se,ali ima zamjena z njih,iste su nuspojave,ono drmanje,lupanje srca,i to sve,znaš o čemu pričam. Ne znam,ona je sad odnjela briseve na mikrobiologiju,da se vidi može li uopće doći do otvaranja i prijevremenog poroda,nalazi će biti u utorak.Ja sam joj rekla da čeka nalaze,pa da onda tek pije tablete,ako bude trebala.Dobila je i normabel uz njih.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 3
11.12.2009 9:07:35   
ket
ja sam bila trudna 27 tjedana kad sam imala te bolove i stezanja...meni je ginekolog rekao da su to prerane kontrakcije(nisam bila otvorena)i samo mi je prepisao magnezij....rekao je da on smiruje mišiće maternice i smanjuje kontrakcije....user posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

Neposredna veza do poruke: 4
11.12.2009 9:22:51   
dominik
pa da jer mislim da je prepar tj njegova inacica prejak...ja sam uz njih pila i neke tablete (nemrem se sjetit kak se zovu) kaj moja baka od 80 godina pije za lupanje srca i normabele jos...

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 5
11.12.2009 10:18:17   
gljiva
Ja sam ih pila u prvoj trudnoći, baš prepare  zbog kontrakcija i prijetečeg prijevremenog poroda, uz njh sam pila i normabele i ormidol- to je za srce i tlak.
Kad sam došla u Zg na pregled doktor se čudio mojoj terapiji, jer se to navodno  ne preporuča
trudnicama.
U drugoj trudnoći sam pila magnezij za opuštanje mišića i po potrebi normabel.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
11.12.2009 13:30:14   
evanda
Ja bih tražila drugo mišljenje....

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 7
11.12.2009 14:05:40   
lueman
u drugoj trudnoći pila prepar+normabel 2mg+ ormidol do 3 tjedna pred termin.sve prošlo ok.obično ih daju kod trudnica koje se "otvaraju" tj. koje su možda malo pod opterećenjem (npr.imaju malo dijete).ja oram priznati da baš nisam bila redovita u tom pijenju lijekova pa sad ne znam da li sam imala sreće ili situacija nije baš bila tak rizičnauser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 8
11.12.2009 14:29:26   
zaba
IZVORNA PORUKA: dominik

ja sam ih pila prvu trudnocu jer sam bila od pocetka uloziva za prst, kad sam isla u bolnicu na pregled vikali su na mene zakaj to pijem...onda dr vikala na mene da kaj oni imaju vikat na nju jer se to na dijagnozu ko moju daje...ja sam ih pila jer mi je prvo djete i slijepo slusam doktore koji pretpostavljam znaju svoj posao...po meni joj je za te "trudove" mogao dati radije normabele...ali ko sam ja da se mjesam...inace prepar se vise ne daje!!!!!!!! ja sam vjerojatno bila zadnja koja ih je pilauser posted image
i ja draga,i jauser posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 9
11.12.2009 14:43:28   
dominik
IZVORNA PORUKA: zaba

IZVORNA PORUKA: dominik

i ja draga,i jauser posted image

kaj je tu nekaj cudno hihihi

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 10
11.12.2009 14:48:05   
zaba
user posted image ,ne,apsolutno više neuser posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 11
11.12.2009 14:49:13   
dominik
user posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 12
11.12.2009 15:36:36   
Nika 24052006
Hvala cure,prenjet ću joj vaša iskustva.Rekla je da ih neće piti dok ne vidi što kažu nalazi.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 13
11.12.2009 18:06:28   
m600
IZVORNA PORUKA: ket

ja sam bila trudna 27 tjedana kad sam imala te bolove i stezanja...meni je ginekolog rekao da su to prerane kontrakcije(nisam bila otvorena)i samo mi je prepisao magnezij....rekao je da on smiruje mišiće maternice i smanjuje kontrakcije....user posted image

iato samo što sam ja na svoju ruku počela piti magnezijuser posted image
normabele sam dobilana preporuku ginića ali nisam ih pila do kraja trudnoće...na kraju sam puklauser posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 14
7.4.2010 11:55:45   
S84
zamjena za Prepar je sada Partusisten (kutija kosta 160 kn)user posted image
Uz njega se obicno uzima Isoptin ili neki drugi lijek na bazi verapamiluma, radi smanjenja trešnje ruku i ubrzanog rada srca kojeg izaziva Partusisten.

Buduci da su ovi postovi stariji, nadam se da ste sve koje ste ih morale uzimati izgurale do termina i da je lijek pomogao.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 15
7.4.2010 13:14:24   
Ladina mama
zamjena za Prepar je sada Partusisten (kutija kosta 160 kn)
Uz njega se obicno uzima Isoptin ili neki drugi lijek na bazi verapamiluma, radi smanjenja trešnje ruku i ubrzanog rada srca kojeg izaziva Partusisten.

Buduci da su ovi postovi stariji, nadam se da ste sve koje ste ih morale uzimati izgurale do termina i da je lijek pomogao.
IZVORNA PORUKA: Suzy84

zamjena za Prepar je sada Partusisten (kutija kosta 160 kn)user posted image

pomoglo! rodila samo 2 tj prije termina! jeeeeeeeeeeee!!!!user posted image

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu S84)
Neposredna veza do poruke: 16
8.4.2010 9:15:48   
adryosijek
ja hvala bogu nisam imala tih problema al imala sam samo bolove ko pred mengu zadnje tromjesjecje svaki dan skoro ali izdrzala sam i jos koj dan samo nadam se

moja mala cura je moje sve...

Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!