|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
15.7.2017 22:41:56   
hipo
Danery super za vrtic!

Ja skoro na moru, odlezavam vrijeme kod svwkaca prije nego odemo kod mojih. Sta da kazem glup,gluplji. Nesto se nejaki, nezenja sogi krenuo trudit pa je maloj pred spavanje iso pokazivat crtice s pucnjavom i davat madjaricu..... nek to on svojima kad ih dobije...svekac je sjedio u fotelji okrenut ledjima...dva sata i gledao tekmu, samo je reko muzu kako su zaposlili nekog od moje struke u gradu, kao mogli su i ovu tvoju, sta ona ima radit u Zg...prije bi se ubila nego tu dosla radit, dobro mi je tamo di jesam.
Bura sve lijepo rashladila osim njihovekuce, unutra 28, vani 20... kao bas im je fino sad. Navuceni zastori, rolete spustene, vrata zavorena da ne bi zrak doso, a propuh pogotovo. Skamenili se kad sam nasu sobu otvorila. Roletu mogu samo izbacit, od nedizanja tijekom desetljeca se zapekla i ne da se dignut. Ne znam sta su stavljali prozore, mogli su to zazidat, ne bi imali trosak prozora. Mala se svekca opet boji, strica zove zeko, sa svekuljom ke u ok odnosima user posted image
Eto sam se za danas pojadala, nadam se da sam sutra navecer kod svojih u prozracenim uvjetima.

_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2001
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
18.7.2017 22:30:43   
hipo
Alo zenske di ste?
Ja se odmaram na otoku, necaci se ustrcali ojo male, ona oko njih. Ne znam ko vise uziva.
Nadam se da ste dobro i na sigurnom i da niko od vasih nije stradao u ovim groznim pozarima.
Hipica spava bolje uz buku, tu u mjestu bio opcenarodni dernek, ona spavala ko top. Drugu noc tisina, ona mijaukala cijelu noc.


_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2002
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
19.7.2017 6:37:40   
katy1503
Jutro svima!

Hipo, uzivajte na moru! Klincima je naljepse kad se igraju jedni s drugima...
Bas sam se nasmijala kad sam procitala pricu od neki dan s svekicima i zatvorenim roletamauser posted image

Danery, lijepo cuti kako vi napredujete!
Nadam se da uzivate na moru i da su vas bolestine ipak zaobisle u punom luku...

Lidac, ti tvoja vojska?
Jezic, kako beba?

Kod nas sve ok, zdravi smo, laprdamo, igramo se...






_____________________________

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021


(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2003
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
19.7.2017 10:01:27   
lidac0605
Bokić,zimkuljice user posted image

Evo,kod mene se ludilo nastavlja user posted image ...znači-sinko upisan za nutricionista,kćer ide pravac-Zadar na faks,upisala talijanistiku(prevoditeljski smjer)-to je i htjela i etnologiju i antropologiju.Jurim papire za dom,mada mi se čini da uzalud jer tipa pola liste ih ima izravan upis-što odlikaši što nauštrb branitelja makar su mi ove sad generacije već malo premlade za bit dijete poginulog branitelja al valjda je to za starije user posted image .A papirologije-bolje da ne pričam-od poreznih potvrda za svu djecu pa do najglupljih nebuloza.Uglavnom,ak ne dobije dom morat će na stan,s nekim se skompat i odmah kopat za neki posao jer to moj džep ne može kompenzirat.U petak idemo na upis,mora osobno doć tak da ću eto bar na taj način vidjet mora user posted image ...istodobno me užasno strah i u isto vrijeme sam užasno nabrijana i uzbuđena,miješaju mi se emocije,pitam se da li ćemo uspjet,dal će se snać,s druge strane u srcu me već razdire misao da ju moram pustit da poleti i da nas napusti i onda samo osjećam grč u želucu user posted image ..opće si ne mogu pojmit da ju neću vidjet danima...znam da će njoj to vjerojatno bit super al mama je mama user posted image ne mogu protiv sebe user posted image .

Hipo,uživaj sa svojom mudricom i odmarajte user posted image ...svekci su ti za krepat user posted image

Katy user posted image da je sve ok kod vas...neka tako i ostane user posted image

Jezic,stvarno ženo pa di si?Daj se javi kako ste...

Danery,vidim kod tebe veselo ko i uvijek user posted image ...odmori i za nas user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 19.7.2017 10:03:21 >


_____________________________

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"


(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 2004
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
19.7.2017 13:44:36   
hipo
Lidac vjerujem da ti je tesko pustit je al vjeruj mi radis joj veliku uslugu. Moze samo bit samostalnija i spremnija za zivot. Ja sam.kd srednje bila podstanar, za vikend doma a na faksu samo za praznike. Super je to iskustvo. A ako nesto treba vjerujem da ona zna da ste tu za nju. Ja ne bi mijenjala svoje iskustvo za nista. Zahvalna sam roditeljima sto su me pustili da letim. Kad vidim neke kolege koji su iz kvarta otisli samo do skole i faksa i samo su kod mama, to su ko invalidi. Sto vise putovati i vidjeti, pogotovo dok si mlad, upijas, to je super. Drzim fige da dobijete dom il ako ne da nadje neki dobar poslic. Mozda repeticije s talijanistikom ili on line prevodjenje. Dobra praks za njezin studij. S antropologijom moze na terene pa se i tamo zaradi, ne znam.jel zadrani placaju studente, zg faks je nesto placao u moja prastara vremena u proslom stoljecuuser posted image
Sretno curi, zelim joj uspjesan studij i dobru zabavu.

_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2005
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
19.7.2017 15:53:12   
lidac0605
Hipo user posted image user posted image puno mi tvoje riječi znače user posted image ...ma svjesna sam ja toga da je to kaj se nje super al kad sam ja tolko prokleto posesivna kad su ta djeca u pitanju da ne mogu opisat...ne pokazujem ja to njoj i njima općenito,i sama joj govorim kak bu sve super i kak bu joj to super a iznutra sama sebe špotam jer srce viče drugo.
Hvala Bogu da vec i sad radi(našla u West Gateu u Ecco trgovini cipelama,za 23 kn po satu),tak da će si nekaj od tih novaca odvojit da ima nekaj za prvu ruku kad ode...meni će valjda trebat više adaptacija nego njoj user posted image .

Dobija se i sad kao subvencija ako si u privat smještaju 200 kn...pa i to je dobro,bar za režije...

Kaj dela Hipica zvrkica user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 19.7.2017 15:55:10 >


_____________________________

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"


(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2006
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
20.7.2017 21:52:45   
hipo
Super da radi vec sad!
Hipica uziva ko prase s rodjacima,njih 4 paze na nju, glavna je, jede super, od kad smo tu nije obrok zezala, sve tamani, napokon i voce jede normalno bez miksanja. Smijesna je s tim pricanjem uveseljava nas sve.
More hladno pa se nismo bas kupale. Laze kupat, ode u plicak smoci noge i kaze dosta user posted image
Iziva setat vani, vice na sav glas da svi cuju sto zna rec. Ja se odmaram, uz ova cetiri necaka uvikek nwko nad njom cuci i cuva.

_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2007
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
22.7.2017 11:19:08   
lidac0605
Bokić,curke user posted image

Hahaha,Hipo,mala je zakon...takve su curke,nemreš protiv toga.Kopija moje user posted image

Mi jučer obavili Zadar user posted image ,išle ja i ona busom jer to se opće ne isplati autom ić...platila 2 povratne karte 300 kn,a da smo išle autom potrošile bi i više,kad mi samo 200 treba za cestarinu(ak se hoćeš vozit ko čovjek i brzo doć).Tak da autom idemo najesen kad će se selit jer to bu valjda poznavajuć nju pun auto stvari.
Tamo-Sodoma i Gomora,došle u 10,već 70ak njih ispred nas za upis(dobiješ redni broj),uzimaju ih po 2-3 i bar pol sata su unutra user posted image ,tak da smo tam čubile do 5 popodne dok je sve obavila + plaćanje upisa+slikanje za iksicu,otišle po sladoled i već morale prema kolodvoru jer nam je bus išo za nazad u pol 7.
Papire za dom smo donesli nazad doma(ko i svi drugi koji su jučer bili tamo) jer nismo imale kad ić predat,tamo rade do 3,a ne možeš predat prije nego obaviš upis user posted image ..i eto sad tata plahuta po Samoboru da pošalje preporučeno žurno u Zadar user posted image ...
Moram pohvalit profesore i samu rektoricu tamo,svi turbo ljubazni mada su morali ostat nakon radnog vremena da ih sve upišu,nema napetosti,nema otresanja jako ugodno iskustvo,za razliku od Zagreba kad moraš tak nekaj obavit...
Faks je predivan,na samoj obali,ovaj u Zg mu nije ni sluga,ona je oduševljena,a onda sam i ja sretna kad je ona sretna user posted image

_____________________________

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"


(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2008
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
22.7.2017 22:47:42   
hipo
Lidac super da ste to obavile. Je taj im je faks divan, na rivi tamo, bude uzivala.

Nek uziva sad ovo ljeto! Poslije ce bit ispiti na pameti i rokovi.

_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2009
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
31.7.2017 20:43:13   
Jezic123
Hej evo mene konacno
Bila ja svagdje samo ne na RR user posted image
Uglavnom ja se super osjecam, tako da i zaboravim da sam trudna, pa kada se preforsiram i kada krene boliti sjetim se.
Lidac user posted image za curku i faks, u Zadru ce joj biti super, meni je to super grad, a i ljudi.
Moja curka isto klepece kao velika, ljepo spava i sada cekam MM da joj sklepa krevet. Kupio je madrac, sada jos mora kupiti daske za okvir i kotace.
Eto iduci tjedan opet cemo u slavoniju, jer mi nema svekrve da malo uzivamo sami user posted image
Eto to je ukratko to. Svi smo hvala bogu zdravi. Dobro danas smo neku crijevnu virozu skupili, pa smo povracali djeca i ja, ali M je vec naisao i ja. Jedino L ima tempicu, ali od jutra nisu povracali. Inace smo super. Nekasljemo i bas sam sretna zbog toga.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2010
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
31.7.2017 22:32:55   
hipo
Jezic, super za nekasljanje al nek vas ta viroza brzo prodje.

Mi na moru, ova uziva ko prase. Prica, vec mozes vidit neki jednostavni razgocor s njom, jako je samostalna osim za spavanje. Ne znam.kad sam je zadnji put hranila, sve trpa u sebe sama. Tu su joj rodjaci, macka, stalno neko zbivanje pa uziva. Enwrgije ima previse pa sam mrtva umorna. Po noci sve dogodovstine prozivljava pa prica na glas .
Tata ce doc krajem tjedna. Tako da cu imat dvoje na brigu.



_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 2011
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
1.8.2017 22:17:33   
Jezic123
Hej
Mi smo danas bolje. Moja je na moru sama isla be rukavica i buckala se u plicaku bez problema. Isto je uzivala bas nam je bilo ljepo.
Hipo ti si pogodila ove vrucine da odes na more pa ces se moci malo i osvjeziti u moru
Mi se ovdje kupamo u znoju.user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2012
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
1.8.2017 23:02:19   
hipo
Jezic super da ste bolje.
Bas se danas mislim da ne bi bila gore sada. Ujutro rano setamo, onda se kupa u bazenu, popodne do vecere plaza. Ako je kasno spavala, moze setnja prije spavanja.
More je bas toplo sto jako volim a i njoj se lakse smociti.
Sebicna faza polako popusta, sve vise dijeli, najvise hranu. user posted image


_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 2013
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
3.8.2017 11:34:00   
hipo
Zene jeste zive. Jucer je na plazi bilo ko da sjedim pored vatre, a sjedila sma u hladu u 5 popodne. Bljak.

_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2014
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
3.8.2017 14:05:27   
katy1503
pozdrav svima!
evo ja na poslu taman se spremam doma...

citam dosta vas na moru, neka...
mi za mjesec dana ..
inace nisam morski tip, more mi ne predstavlja nist ali radi K sve ...
veseli me ideja all inclusive hotela jer ne moram misliti o kuhanju, spremanju i tome slicno...

K je super, kupa se u bazenu, jutrom je vani, spava dobro ... sve za poželejti ..
krenuli polako sa tutom .. vidjet cemo kako ce to proci ...

pozdrav svima :)

_____________________________

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021


(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2015
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
3.8.2017 14:27:18   
lidac0605
Ojla,curke!
Jezic user posted image za urednu trudnocu,nek tak bude do kraja!Nadam se da ste se oporavili od svih silnih viroza...

Hipo,vjerujem da to more nis ne predstavlja na ovim vrucinama jedino kad bi stalno lezao covjek u vodi...user posted image za Hipicu nek samo uziva i puni baterije za vrtic najesen user posted image

Katy i vi na more...ufff to bi ja all inclusive,to ti je pravi odmor samo je nas mali prevec za to cifra bi bila basnoslovna...a jel mi vjerujete da mi se ovak s njima opce nejde nekam u apartman jer se samo nadelam i nakuham ko i doma...hebes to onda...ja kaj sam vidla mora-vidla,kad sam isla na upise u Zadaruser posted image prejdemo na Jezercicu,pizza u Oro Goro i to je to..u pon idemo u zoo user posted image
user posted image za kahlicu,puno uspjeha vam zelim!

Ove vrucine ubijaju...onom ko je izmislil klimu bi pete sad ljubila user posted image

_____________________________

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"


(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 2016
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
3.8.2017 18:18:05   
hipo
Katy suoer za tutu i all inclusive. To mi je super i bez djece a s djecom pogotovo (za hotel mislim)

Lidac ,slazem se za kuhanje! Mislim apartman doma i na moru u cemu je razlika. Jos se na moru vise umoris.
Dobar provod u zoo. To ce bit prvo kad se vratimo gore, prvi vikend je vodimo.

Ja se pocinjem bojat svog djeteta. To vam je nesto prefrigano i kp je ne zna skupo bi je platio. Kad nesto nece namrstinse i kaze da placeee
svadja se samnom i u snu mamaa necuuu
ne da se prepricat sto sve radi


_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2017
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
14.8.2017 21:31:36   
hipo
Vecer, evo mene da se malo sama.sa sobom dopisujemuser posted image
Hipica je ove dane nemoguca. Zivci pucaju, necw nista normalno radit, da moze popela bi se na krov i bacila. Zvijer mala.zna sta cemo.rec ne i orije nego napravi to prvi put pa krene i ceka i cereka se. Jedino sto je zaustavi je ako odglumim da placem, samo to vise necu jer se zadnji out rasplakala kad je vidila da.place
. Skuplja cvoruge i masnice posvuda ko da ce dobit nagradu za njih. Melje li ga melje, prije 9 svi imamo glavobolju od njene govorancije i svadjanja.
Jedan dan je skinula pelenu, rekla pisiti tuta i piskila. Od tada redovno skida pelwnu, trazi turu al nista. Al nece stavit vise pelwnu pa gola skace okolo, a pod po dvoristu prljav, macka se linja po svuda, horor, ona se penje,sjwdi posvuda... jedan dan se kakila, skinula pelenu i donjela u zahod i kaze mama baciuser posted image
Dobro da sve nije poispadalo.user posted image
Poslusna je samo kad kazemo da idwmo u setnju i na kupanje. Tad ce sve napravit, prat zube, dat da je cesljas...

_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2018
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
16.8.2017 17:19:54   
lidac0605
Bok,cure user posted image

Jao,Hipo,pametne li glavice,tebi stvarno nikad dosadno uz malu mustru user posted image ...makar i ovaj moj je postao zločestak,niš mu ne smiješ reć ili zabranit kaj je kontra onog kaj je naumio,odma ima ispade bijesa,tuče mene ili sebe po glavi i glasno protestira...ili lupa nogama u pod,katastrofa.

Kod nas niš posebno-osim da smo dobili dom u Zadru user posted image ...bili jučer na kupanju,prošli ponedjeljak u zoo.M opće ne kuži tam te životinje osim ak nisu u pokretu,tak da je skužil samo medvjeda jer je hodao sim-tam.

Spremamo se polako za školu i to je to...niš ekstra

_____________________________

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"


(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2019
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
16.8.2017 22:06:53   
hipo
Lidac, super za dom!!!! Prvi put je nama u zoo isto tako bilo. Akp se ne mrda, nije htjela gledat. user posted image

Ova jucer nije htjela blizu pele i, piskila naokolo, danas obrnuto. Osim.kad je bila u bazenu pa poslije setala gologuza, al nije htjela na tuu nego na kanticuuser posted image
Cirkus. Isla sam.je stavit lec, ona meni: mama skini se user posted image


_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2020
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
17.8.2017 9:51:52   
lidac0605
Hipo,al se ja nasmijem tvojim postovima user posted image user posted image ...mala je za krepat user posted image .Sve mi smrdi da bu ona brzo pelenu odbacila,kak je napredna niš čudno.Spaja 3 riječi-fascinantno-ja bum to dočekala možda za jedno godinu dana user posted image ...
Mi smo na baaa(bravo),paaa(pa-pa),njam njam,brm-brm(kad idemo u auto),i puuuuno nenenenenenenenenene user posted image .I ka d nekaj hoće uzme te za ruku i otpelja do toga i onda ti gura ruku tam di moraš nekaj napravit-tipa otvori mi čep na boci od vode-onda gura ruku gore na čep user posted image -to je naša komunikacija user posted image .
Sad neki dan je otvorio slikovnicu,pokazao kokoš i veli ka-ka...skoro sam pala sa stolca od iznenađenja user posted image ..al to je bilo trenutno iznenađenje,više se nije ponovilo user posted image .Sad ga pitam di je koka a on mi pokaže konja user posted image

Razmišljam da mu kupim neke multivitamine za tak malu djecu jer mi jako slabo jede,četiri obroka,nijedan bez puuuno nutkanja i dugotrajnog hranjenja i moljakanja,niš neće,niš mu ne paše...nisam nikad vidla da dijete neće tipa sladoled,bilo kaj slatko,on gura proć...svi mi govore da je mršav(pedica nije niš komentirala zasad) jer je visok i imam osjećaj da mu to sve ide u visinu a kilaža slabo...možda bi mu se otvoril apetit da mu dam kakve vitamine user posted image
Znam da sam L davala one od dr.Theissa Multivitamol al njemu sam davala zbog tih stalnih angina...

Hipo,jel si krenula uzimat folnu ili nekaj slično(ususret odbrojavanju)?Ja krenula pit folnu user posted image pošto sam na pilulama sigurno mi je fali pa da krenem navrijeme user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 17.8.2017 9:59:09 >


_____________________________

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"


(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2021
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
18.8.2017 21:18:54   
hipo
Lidac,sopam se multivitaminima za trudnice jer jos dojim. Mislila sam prije lokisavanja sopat se maticnom.mlijeci i folnom.
Ovo ti pisem po drugi put pa sam zaboravila sto sam sve htjela napisat. Bude deckic proricao, u medjuvremenu te manje boli glava. Ja vec imam razgovor tipa: idemo oprat kosu, a ona meni zasto?user posted image
Brata (mog) zazove nekih sto puta ko pokvarena ploca. Kaze on koja mala davez, a ona ce za sebe: hipica je davez 😂😂
user posted image user posted image



_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2022
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
24.8.2017 17:36:16   
hipo
Alo, di ste?
Mi na kopnuuser posted image kod svekaca, izmisljavam razne odmore u prirodu da sam sto manje u kuci.
Sveki pametuje od jutra kako ce ina hipicu izmorit i da mi ne znamo s njom. Za 15 minita dosla u ucu, skida se, vruce joj, mala je izmorila, tjera malu da ode spavatuser posted image user posted image i jos kao, al ona samo ide di je opasnouser posted image Od ponedjeljka se vracamo u rutinu, morali bi do pedice odmah da dobije cijepivo za 18 mjeseci jer smo ga bili preskocili radi lagane upale usiju.
Jednim dijelom.jedva cekam na posao jer imam.potrebu nesto radit sto nije vexano uz hipicu


_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2023
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
25.8.2017 7:31:12   
katy1503
Pozz svima!
mi cijelo ljeto u zagrebu - sljedeci vikend bjezimo malo van iz grada na nekoliko dana ...user posted image

Kod nas sve ok, krenuli s odvikavanjem za pretprosli vikend da bi ona dobila sluzavu i proljavastu stolicu jer naravno napali je zubi, 3 odjednomuser posted image .. to trajalo dva dana, al vise nije htjela bez pelene.Necemo tjerati, bude ih vec skinula.
Sad bar nagovijesti kad treba kakiti ili piškiti s time da je kakiti oboje ...user posted image

Zdrava je, sad cemo na odmor i onda krece vrtić - tata je s njom na privikavanju ...

meni slijedi shopping svega jer gđica raste kao gljiva poslije kiše user posted image

Nadam se da ste sve ok, i vase bebice isto ...
Javite se kad stignete :)


_____________________________

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021


(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2024
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
25.8.2017 8:44:25   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: hipo

Lidac,sopam se multivitaminima za trudnice jer jos dojim. Mislila sam prije lokisavanja sopat se maticnom.mlijeci i folnom.
Ovo ti pisem po drugi put pa sam zaboravila sto sam sve htjela napisat. Bude deckic proricao, u medjuvremenu te manje boli glava. Ja vec imam razgovor tipa: idemo oprat kosu, a ona meni zasto?user posted image
Brata (mog) zazove nekih sto puta ko pokvarena ploca. Kaze on koja mala davez, a ona ce za sebe: hipica je davez 😂😂
user posted image user posted image




Hipo, i ja još dojim, doduše ne baš intenzivno, ali misliš da bi i ja trebala uzimati multivitamine za trudnice?user posted image

Oho, vidim, naveliko se razmišlja o pokušavanju.user posted image
user posted image

Hipica ti je mrak!!!user posted image Takva je i E bila, zapravo i ostala. Očekuj debate, samo takve.user posted image

_____________________________

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!