|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   palme
18.3.2010 8:19:29   
zara13
imam jednu palmu već pet godina i lijepo raste  pomalo,lani sam si iz tunisa donijela dvije palme i njih tako isto posadila  ko i ovu al sada se listovi na te dvije počele sušiti.kako da ih pokušam spasiti da mi ne propadnu.zna tko?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: palme
18.3.2010 8:40:34   
mama mery
jel znas koja je vrsta palme pa nađes na googlu
je o palmama bas nisat neznam user posted image

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 2
18.3.2010 10:54:46   
Bebys
mama mery je dala dobru ideja..ja isto neznam nista...vidi na googlu..i sretno...mislim da joj treba FRISKI ali topli zrak...u tome je kvaka...mozda nema u prostoriji dovoljno kisika...ili ju PREVISE ZALJEVAS..to sam sada odvalila ali moze biti...

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 3
18.3.2010 11:12:18   
plavka
Da nije možda čikaš palma, nju moraš špricati s vodom ili ju stavi u kadu pa ju istuširaj tak ja radim sa svojom i meni je sad počela žutjeti ali vijerujem da joj je dosta suhog zraka u stanu te kad se vani ustali 10 stup. selim ju na balkon!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 4
18.3.2010 19:39:22   
zara13
a može biti jer ova palma šta ju imam dugo je lijepa ali mi je kod mojih u dvorištu ljeti a ove su mi sada u stanu kod mene.

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!