|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Otac pri porodu ..
25.9.2011 8:37:16   
natali2610
user posted image user posted image user posted image user posted image hahahah imat ću u vidu da pratim na kojoj mi se poziciji nalazi mm...šalim se...svakako ću ga upozorila da ni za živu glavu ne gleda među nogeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 26
8.10.2011 23:09:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: anaxx

i ja se slažem da tata mora biti s mamom na porodu, moj mm je bio i mislim da bi mi bilo puuunooo gore da sam bila sama, čak je i pupčanu vrpcu prerezao, a ne da nije gledao "dole", kaže da nisam ni trepnula kad su me prerezali, on je i to pratio...

user posted image potpisujem user posted image

(Odgovor članu anaxx)
  Neposredna veza do poruke: 27
9.10.2011 8:37:24   
mama mery
meni mm nije bio ni na jednom porodu a nije mi bio ni potreban user posted image
sad nesta razmisljam da bude na trecem ali neznam user posted image user posted image prije da nece vec da hoceuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28
9.10.2011 10:08:22   
marijola
ja se uopće ne slažem da tata MORA bit na porodu.
mi o tome nismo ni razmišljali. moj muž to ne bi ni želio, a zbog toga nije lošiji muž i otac

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 29
9.10.2011 21:12:23   
inesica
Bzvz, pa nek svatko rado kako mu najbolje odgovara. To sto je moj muz bio sa mnom na porodu, ne znaci da je najbolji tata ili muz. Netko jednostavno ne moze, ili ne zeli, nismo svi isti. Cak ne zele sve rodilje da im netko visi pored njih, i misle da ce se bolje osjecati same. To je tak' individualno, i ne treba nikoga osudjivati. Ali ako mama bas ima zelju, tata bi trebao razmisliti o tome, bar toliko bi bilo fer prema njoj.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu marijola)
Neposredna veza do poruke: 30
9.10.2011 23:01:07   
mariwa
Moj mm nije bio sa mnom na porodu jer ni on ni ja to nismo htjeli i da je bio nebi mi mogao pomoći. Mislim da neke žene previše forsiraju da muževi budu s njima na porodu a oni se boje odbit. znam par takvih slučajeva.. Iskreno meni je to bez veze..

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 31
10.10.2011 9:57:02   
Teabu
MM je odmah rekao da hoće bit na prordu i tako sam sretna što je bio.. neznam sta bi 13 sati sama u rodilištu sa onim zloćestim babicama. Močio me sa vlažnom krpom, špricao sa vodom,dao mi da pijem,a to jaaaako puno znači... Tek nakraju je cijeli problijedio i požutio kad je vidio posteljicu. Ali on je rekao ovako nakon tog iskustva :¨Svakom mužu i budućem tati bi prepurio porod jer je to predivno iskustvo i nakon toga puno više cijeniš ženu kada vidiš sta je prošla¨

25.7.2011---->JAN<----mamimo zlato najveće

(Odgovor članu mariwa)
Neposredna veza do poruke: 32
10.10.2011 10:12:35   
Leptir5
Moj mm od početka govori da ne bi htio prisustvovati porodu. Razumim ga i ne želim ga forsirat na ništa.
Jel ima tko iskustva da mu je muž ipak otišao iako prvotno nije htio i da nije požalio? Mislim da muž nije požalio :)

< Poruku je uredio Leptir5 -- 10.10.2011 10:13:06 >

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu Teabu)
Neposredna veza do poruke: 33
10.10.2011 12:54:46   
kanader

IZVORNA PORUKA: Leptir5

Moj mm od početka govori da ne bi htio prisustvovati porodu. Razumim ga i ne želim ga forsirat na ništa.
Jel ima tko iskustva da mu je muž ipak otišao iako prvotno nije htio i da nije požalio? Mislim da muž nije požalio :)

eto..bio sam na porodu trećeg djeteta..nisam planirao ali u onoj gužvi sam jednostavno upao u rađaonicu.nisu me pitali za nikakav tečaj.iskreno, tek sam tada shvatio čudo rođenja, i mislim da zbog toga svoju ženu gledam kao narodnog heroja...i shvatio da bol i suze mogu biti razlog čiste ljubavi i sreće.no, bio je to prvi i zadnji put.mislim, ona je više brinula o meni i poslije me stalno ispitivala dal sam dobro.a ja stvarno nikad nisam zaboravio taj bol na njenom licu.iskreno divim se ženama zbog toga što su u stanju podnijeti da daju novi život, divim se i očevima koji su na porodu 2-3 puta.dakle nisam požalio ali eto nisam ni ponovio..ako je netko shvatio što sam htio rećiuser posted image

letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 34
10.10.2011 14:54:11   
marijola
IZVORNA PORUKA: kanader

IZVORNA PORUKA: Leptir5

eto..bio sam na porodu trećeg djeteta..nisam planirao ali u onoj gužvi sam jednostavno upao u rađaonicu.nisu me pitali za nikakav tečaj.iskreno, tek sam tada shvatio čudo rođenja, i mislim da zbog toga svoju ženu gledam kao narodnog heroja...i shvatio da bol i suze mogu biti razlog čiste ljubavi i sreće.no, bio je to prvi i zadnji put.mislim, ona je više brinula o meni i poslije me stalno ispitivala dal sam dobro.a ja stvarno nikad nisam zaboravio taj bol na njenom licu.iskreno divim se ženama zbog toga što su u stanju podnijeti da daju novi život, divim se i očevima koji su na porodu 2-3 puta.dakle nisam požalio ali eto nisam ni ponovio..ako je netko shvatio što sam htio rećiuser posted image

evo ovako i moj muž razmišlja i baš zato nije ni pomišljao uopće da ide sa mnom. i nisam ni ja

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 35
11.10.2011 14:38:22   
Leptir5
kanader hvala na iskrenom odgovoru,rasplakala sam se,ali stvarno,hormoni... da, koliko je to najljepši i dugoočekivani trenutak ipak će bit pun boli,vikanja i skrikanja, vidit ćemo još,a mm je osjetljivi tip

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu marijola)
Neposredna veza do poruke: 36
11.10.2011 15:07:39   
Dreamgirl
hello svima,
ovo mi je prva trudnoca i moj mm je izrazio zelju da bude na porodu,
sto mi je iznimno drago, olaksavajuca okolnost je to sto je i sam dr. (na specijalizaciji)
pa je vec naviknuo na krv i ostalo, ali ipak ce to biti posebno uzbudjenje
jer se radi  vlastitom djetetu, jednostavno vjerujem da cu se osjecati sigurnije
s njim, samo da znam da je tu.
s druge strane, na svakom od nas je da procjenimo sta nam odgovara u
ovakvim situacijama, i nama porodiljama a i nasim partnerima,
sve je to za ljude, pa ukoliko zelimo ili ne zelimo mm pri porodu sve je to ok,
bitno je da se mi zene osjecamo "ugodno" (ukoliko je to uopce moguce)
u momentima dok na svijet donosimo nesto neprocjenjivo. user posted image

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 37
23.4.2012 16:01:09   
Leptir5
Evo da sa vama podijelim iskustvo moga muža pri porodu,rekao je da je i sam sebe íznenadio a mene bome je!
On se stalno smjesio,nista mu nije bilo gadljivo. Sve je zivo islikavao!
Meni je bio od velike pomoci,dodavao mi vodu,brisao celo,dodao posudu za povracanje,inace bi na pod ili po krevetu,
masirao donji dio leđa pri trudu-to je super,i zvao babicu jer sam stalno
sama ostavljana.
Rekao je da ce ic opet,on mene nije cuo kako skricim ili stenjem od boli
sve sam trudove sutke prodisala. Kad sam doma slike gledala plakala sam koje Bozje cudo
zivo bice izlazi iz mene,i prva pomisao mi je jedva cekam opet :-)

(Odgovor članu Dreamgirl)
Neposredna veza do poruke: 38
18.5.2012 12:28:41   
Kazimira
moj mm je bio samnom.....i to iskustvo nebi mjenjala za ništa....sad se definitivno gledamo drugim očima...user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 39
18.5.2012 13:14:45   
Krky
Moj nije bio niti jednom. Sad je htio ići kako bi dobio apsolutno pravo izbora imena za curicu, ali izgleda niš od toga jer čekam 5. pišulinca. Nikad mi nije falio na porodu, nikad nije htio, nikad ga nisam ni prisiljavala. Međutim, zadnji put je toliko dugo trajao, bilo mi je već i dosadno i od bolova i od žeđi i poželjela sam da je tamo samo da mi skrati sate i prešverca malo vode. Bol mogu sama podnjet. Ja sam ZA, ako je koji tata Za, al ako nije, nisam za nikakvu prisilu.

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 40
6.8.2012 12:44:08   
marcella
mm zeli isto samnom,kaze skupa smo ga napravili skupa cemo ga i donijet na svijet.Naravno ja cu se vise napatit,al zato mislim da ce mi u tom trenutku biti velika podrska.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 41
7.8.2012 13:06:12   
mujsa
ja planiram roditi u petrovoj.
nismo znali da u 7. i u 8. mj nemaju tečaj, pa ga nismo ni odslušali, a porod mi je jaaaaako blizu...
ima li šanse da muž svejedno bude sa mnom...?

(Odgovor članu marcella)
Neposredna veza do poruke: 42
9.8.2012 12:10:09   
Kazimira
hej.......probaj ih žicati.....pravi trenutak i smiješak ćine čuda.....samo nek ponese ono odjelo zaštitno...može to kupiti u apotekama......žicajte jer je to stvarno neprocjenjivio iskustvo

moj muž je bio samnom i puno mi je pomogao.....nemrem to sad zamisliti drugačije i da sam bila sama...uostalom to je VAŠE dijete, zašto ga i on ne bi dočekao.....ma vidjeti ćeš.....ufff.....SRETNOuser posted image user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu mujsa)
Neposredna veza do poruke: 43
10.8.2012 10:22:24   
mujsa
Tak je...
a ništa, pouzdam se u trepavicei trptanje pred doktorom :)))

;)

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 44
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!