|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   osjecaj trudnoce
24.8.2016 13:30:25   
CHANTAL
Cure,pozdrav!Vas je ovdje jako puno pa vas molim da iznesete svoje misljenje!Da li je koja od vas imala jednostavno osjecaj da je trudna?Mozda ce zvucati smijesno,al ne mogu si pomoci!Vec imam dvoje djece!U prvoj trudnoci su me nenormalno bolile grudi ,a ostalo je bilo kao tipicni pms!U drigoj trudnoci nisam bas nista skuzila dok menga nije kasnila!A u sadasnjosti...Mengu trebam dobiti preksutra!Inace desetak dana prije-obabezno iz mjesrca u mjesec mene pere zivcanost i stalno prezderavanje!A sad jedem normalno,jedino povecana zelja za vocem!A umjesto nervoze-nirvana,mir,zen...😀E,tu sam se upitala da nisam trudna i tri dana me drzao takav osjecaj euforije,srece!Jednostavno vam ne mogu to opisati!I sve ove dane stalno razmisljam o tome!Osjecam da je to to!Inace sam realna,nisam sklona umisljanjima ni tome slicno,a mozdai je jednostavno i ovaj pms takav-nikakav!Imala sam i par puta kratkotrajnu zgaravicu-nemam ju nikad i pokupila sam virozu od djece-a to nisam pokupola od njih isto gotovo nikad!Umorna jesam,al se dizem u pol sedam,tak da ne znam dal je to bas trudnicki umor!Iskreno ,jako sam zbunjena!Dobro da M treba doci preksutra pa cu zmat sta je!Hvala vam unaprijed
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: osjecaj trudnoce
24.8.2016 15:19:21   
perlica55
Chantal, nema druge nego trk u ljekarnu po testić,
budeš vidjela dal te osjećaj prevario il ne... Sretno user posted image
Kod mene jedini znak trudnoće bio je PMS, razlika je bila u pozitivnom testu user posted image

_____________________________

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu CHANTAL)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: osjecaj trudnoce
24.8.2016 16:56:22   
CHANTAL
Nestrpljiva sam tako da cu ga u petak ujutro napravit!Posto postoji mogucnost da je ili rano ili da ce crvena kuja doci radit cu ga svaka 2 dana😂😂😂😂Htjela bih jos jedno dijete,zasto ne?Djeca su blagoslov!U svakom slucaju javit cu se!Drzte fige da ne procurim!!!!

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: osjecaj trudnoce
26.8.2016 15:26:09   
CHANTAL
Kod mene negativna situacija!Malo sam pozurila jer ne mogu reci da mi menga kasni,al nisam si mogla pomoci pa sam jutros napravila test!od jucer me bole ledja kao da cu dobiti,ovo ostalo sve isto!probat cu se skulirat pa nakon par dana ponovit test-u slicaju kasnjenja!

(Odgovor članu CHANTAL)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: osjecaj trudnoce
2.12.2016 14:07:20   
Anoniman
Pozdrav curke!
Zanima me vaše mišljenje što se tiče prvih simptoma trudnoće... Dakle, prošli mjesec (11.mj), kada sam trebala dobiti mjesečnicu, sam imala 3 dana obilni smećkasti iscjedak pa tek onda je nastupila prava obilna menstruacija koja je trajala samo 3 dana (inače su mi mentruacije trajanja od 5 dana i sasvim normalne, ali ova je predugo trajala i preobilna je pri kraju bila). Dan nakon menstruacije je dečko ejakulirao u mene, te nakon toga znači tjedan dana kasnije smo nastavili spolni odnos bez ejakulacije i u plodnim danima, znači svršio je samo u danima neposredno nakon menstruacije.. 11-12 dana od toga kada je svršio u mene, a kada je po kalendaru ujedno i ovulacija, javio mi se opet smeđi iscjedak, zajedno sa smeđim točkicama, te dan nakon mi je bio obilniji i vodeniji smeđi iscjedak te se pojavila lagana sluzava krv zajedno s njim i danas,3.dan smećkastog iscjetka skoro pa i nema, već je samo lagana kao prozirna sluzava krv i imam laagane kao grčeve kao pred menstruaciju, ali skroz lagane... ne znam da li je to znak implatacijskog krvarenja, mislite da sam trudna ili nešto drugo pomagajtee?user posted image i zajedno s tim, nez dal mi se osjet mirirsa pojačao, ali stalno se šminkam već koliko godina, i odjednom nanosim maskaru na trpeavice i počne mi nešto jaako smrdit nmgu opisat takav miris kao po alkoholu što ja znam i ono počnem s e cudit sto mi smrdi i ono shvatim maskara... nikad mi do sada nije ništa smrdilo u vezi nje... i počinjem bit sve umornija i umornija, stalno mi se spava... stvarno ne zna što mi se događa, ali mi je sve prečudno,ili si umšljam? pomagajte curke user posted image

(Odgovor članu CHANTAL)
  Neposredna veza do poruke: 5
   RE: osjecaj trudnoce
12.1.2017 19:22:42   
trudilica88

Član od: 12.1.2017
Status: prisutan Nadam se odgovoru..
Naime zadnja menstruacija bila je 13.12. Odnosi svaki il svaki drugi dan..ovulacija uvik uredno a ciklus od 27-30 dana..
Danas(30-ti) dan pravila test i negativan 😏
A ledja ubijaju u abdomenu grcenje u donjem dijelu probadanje i bol..jako sam umorna i stalno trcim na wc.razdrazljiva jako.
Sama sebi sam sva cudna..prije 3,4 dana imala bijeli iscjedak a menstruacije jos nema..jel opet nakon 2 godine nesretni pms il sretna trudnoca? user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!