|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   opet leukociti
7.7.2010 14:07:52   
anastasija0702
bog
evo mene opet. napravili spermiogram i lošiji je nego zadnji. nakon 6 mj bioenerg tretmana isto nije izliječena dijagnoza astenoteratozoosp. zanima me po vašem mišljenju koja je najbolja privcatna klinika u zgb ili neki dr koji je najstručniji jer mi smo u zd i htjeli bi što manje čekati i što prije vidjeti što je. da li je moguće da je neka bakterja ako su se leukocitioept pojavili. povremeno ih ima pa nema pa poneka bakterija u spermiogramu. neznam više ni što bi mislila ni što bi radila. vitamini i čaj donekle pomažu ali ipak je dijagnoza ista.
a i b skupa 26 posto a dok je pio čaj 39 posto. morf 18 posto. razmišljam da uzmem čaj od katurića onaj neki za liječenje upala, da li mi s euopće to isplati i je li ga tko koristio?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: opet leukociti
7.7.2010 14:48:49   
tikica_69
Ja bi ti preporucila polikliniku Vili - http://www.vili.hr/pregledi.asp  MM je koristio taj caj, nista mu nije pomogao.Toliko vremena si potrosila na alt_ernativu, stvarno je vrijeme da se okrenes suvremenoj medicini...

< Poruku je uredio tikica_69 -- 7.7.2010 14:51:45 >

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 2
7.7.2010 19:44:58   
anastasija0702
hvala na preporuci. ma mm je prof tako da preko zime nismo mogli ići tako da smo zato pokušavali sve ostalo do ljeta a sad evo imamo priliku pa ćemo još ovdi probati uzv prostate i onda ako opet ništa ne nađu u zgb. reci, da li tu u toj poluklinici imaju i lab za spermiogram i spermokulturu, bris uretre i slično jer bi htjela privatno sve to srediti odjednom pošto nismo iz zgb?
koja je najsuvremenija od tih privatnika?

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
7.7.2010 21:22:32   
tikica_69
Imas u Viliju sve koliko znam. Nazovi pa se informiraj za svaki slucaj.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 4
10.7.2010 18:28:32   
anastasija0702
da li tko ima iskustva sa tim bakterijama i koliko traje liječeja jednom kada se otkrije koja je točno? da li je dovoljno ono popiti antib 3 mj i nakon toga 3 mj da se oporavi spermiogramili?
mi zaozbiljno planiramo u zgb viditi što je točno tako da znamo mogu li oni otkriti.

Neposredna veza do poruke: 5
10.7.2010 21:00:24   
anastasija0702
bog cure opet ja
ma čitala sam satre postove i vidila da dosta cura čiji su muževi išli na te pretrage i pili antibiotike nisu uspjele izlječiti te bakterije a čak sam i vidila jedan post di je dr rekao ženi da bakt nisu uzrok astenoteratozoosp. kakva su vaša iskustva s time? da li antibiotici unište bakterije i da li se stanej astenoteratozoosp može riješiti tako??

Neposredna veza do poruke: 6
11.7.2010 17:28:12   
anastasija0702
imam još pa pitanja - da li je pametno da nastavimo piti vitamine - muž pije crveni zdravac čaj i vit e i c. da li da to prekinemo zbog tih bakterija dok ne odemo na pretrage ili da uzima svejedno pa možda zatrudnim. stavrno ti vit djeluju. dok je pio vit e i crveni zdravac spermiogram mu je za 10 posto bio pokretljiviji a i morf bolja  onda smo pauzirali od 6. mj da vidimo što će dalje biti i vidili da je spermiogram lošiji i da ima leukocita. što vi predlažete osim d aodemo na pretrage što imamo u planu.

Neposredna veza do poruke: 7
12.7.2010 14:01:13   
anastasija0702
bog opet ja
zanima me zna li tko kakva je klinika profozić u zgb? preporučila nam ju je jedna poznanica a tikica mi je preporučila kliniku vili. koja je bolja?
da li u obe koriste onu najnoviju metodu reduplikacije bakterija koja pomaže pri izoliranju malog broja bakterija koji inače ne bi mogao biti izoliran???

Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!