|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   opada mi kosa
11.8.2010 10:19:33   
mama mery
i to ne malo vec jako puno kose svaki put kad se pocesljam i kuca je puna mojih dlaka vec dva skoro pa tri mjeseca

kupila sam si sampon protiv opadanja ali nista user posted image

jel netko od vas imao takav problem i kako ste ga rijesili?

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: opada mi kosa
11.8.2010 10:24:05   
FIONA
ja sam skoro očelavila...meni su ljudi govorila da strašno izgleda...išla na Šalatu na pregled vlasišta i žali bože takvog pregleda...pet adana nesmiješ niš raditi s kosom al niš...oda ti išupaju pramen kose i to jako boli i nakon dve minute ti veli daje s vlasištem sve ok...ja sam kupila a to malo košta Phyto ampule i šampon koristi i sada...ampule koštaju cca 500 kn a šampon 140...imaju i farbu za kosu ona košta 120kn...inače ne koristim niš za kosu osim bilje boje i pazim da uzmem takav šampon i nakon evo sad godinu dana malo je bolje i ne opada jako....

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
11.8.2010 10:25:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 3
11.8.2010 10:30:57   
mama mery
i meni uvijek opada proljece jesen ali nikad ovoliko dugo i puno srecom pa je gusta jako
ja koristim fitoval sampon vec mjesec dana sad cu preci na kapsule, ako nebude bolje icu kontrolirati  stitnjacu, jer su mi rekli da je ona moguci uzrok ali da prvo probam s preparatima protiv opadanja

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
11.8.2010 10:32:25   
Domy
Meni je od stresa prije godinu dana otpala kosa imala sam dugu plavu kosu ..pa zato sam se i morala ošišat...

Neposredna veza do poruke: 5
11.8.2010 10:33:36   
Točkica28
'oće to od stresa

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 6
11.8.2010 10:35:36   
Bebys
jesam samo kada sam bila trudna  i malo kasnije vise ne...

duso to je stres....moras to rijesiti....i bit ce sve o.k. nadji nacin...sretno...

Neposredna veza do poruke: 7
11.8.2010 10:40:38   
mama mery
fi isla sam na tavak slican pregled nesta kao ultarzvuk za kosuuser posted image
i nista sve u redu samo mi dala neke sampone da kupim biljne koji kostaju oko 1500knuser posted image a trabala bi naparaviti 3 tretmana... malo su pretjerali sa cijenama nemogu si toliko priustiti za sampon i balazm za kosu i jos je nesta bilo

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
11.8.2010 10:50:40   
pincirotvajler
poslje poroda, nenormalno, sad sam se ošišala pa puno manje pada

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 9
11.8.2010 10:53:41   
natalijax
uf ima je i kod mene,a dok se tuširam odma dobijem kadu punu vodeuser posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 10
11.8.2010 10:56:23   
Tsmee
U proljeće mi obično opada kosa. A nakon poroda sam skoro oćelavila. Još se sad oporavljam od toga, raste mi hrpa mlade kose i to sve strši. Grooozno!

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 11
11.8.2010 11:01:30   
pako
pada pada i to nenormalno....ima je po svuda u stanu....pošto mi valjda nije opadala u trudnoči pa mora sad nadoknadit. probala sam svakakve šampone ali ništa, već mi ide naživce....nemogu je imati spuštenu nego uvijek u repu koliko opada...valjda nebum ostala čelava user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 12
11.8.2010 11:03:27   
mamacita
U biti samponi malo pomazu, jer oni samo peru vec odumrle stanice koje mi zovemo kosa. Popravi prehranu, jedi vise orasastih namirnica, i onih bogatih sa Omega 3. Vitamini pomognu, no ovisi koje uzimas, moraju biti 100% dnevne vrijednosti. Eliminiraj koliko god to mozes, stres. Spavaj redovno, odmori se kad trebas. Pij dosta tekucine (voda, zeleni caj). I da, svi osjete gubitak kose periodicno, i ja isto u jesen i proljece, i ako poradis na ishrani onda se sve to popravi. Mame najvise grijese kada ne jedu umjereno i zdravo, tek griz tu i tamo ili super puno nezdrave hrane, zato prouci svoju prehranu jer u biti takav si - sta jedes.

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 13
11.8.2010 17:06:43   
lidac0605
Kad je meni prije 2 godine pojačano padala kosa i to mjesecima,isto sam non stop mijenjala svakakve preparate i pripisivala to stresu,noćnim smjenama i sl...kad je došlo do toga da sam već vidjela tjeme kolko je otpala,otišla doktoru i našli mi hipotireozu...tak da,može bit i ozbiljnijih razloga...user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 14
11.8.2010 21:21:51   
cuba
Pridružujem se klubu... par mjeseci nakon poroda je počela opadati i u tom periodu je bilo više kose po kući nego na mojoj glaviuser posted image
Sada se situacija popravila ali još uvik to nije to...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 15
11.8.2010 22:04:53   
Monica
Namaži vlasište sa mjesavinom jajeta i maslinova ulja i to ostavi na kosi prije pranja nekih 45min do sat vremena,ja sam to cula kod frizerke,baš je jedna zenska pricala o tome kako joj je pomoglo i da se kosa oporavila,prestala opadati a na mjestima di joj je otpala počela rasti

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 16
   [Obrisani korisnik]
26.8.2010 21:40:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Monica)
  Neposredna veza do poruke: 17
26.8.2010 21:50:52   
tina0310
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ja sam primmjetila da mi kosa jako opada unatrag mjesec dana. uvijek mi tako bude u proljeće i jesen. Kupila sam multivitamine pa ćemo vidjeti.

potpiisujemuser posted image   nekom je to samo prolazno stanje u kojem se kosa obnavlja-stara opada a nova raste(pa kažemo da imamo puno onih sitnih antena)user posted image a nekom je to pokazatelj za neke promijene u tilu,npr šok ili nešta šta se desilo,dešava...također utječe na vlasište,mislim da su vitamini najbolja opcija jer se kosa hrani iznutra,također triba smanjiti česta feniranj,gruba češljanja....mislim da je najbolja kombinacija vitamina s šamponom protiv opadanja kose i to bi tribalo bit sasvim dovoljno,ako je sve ok sa zdravstvene strane.

nemoj zaboravit:kosa je vanjski odraz unutarnjeg stanja cilog  tila

< Poruku je uredio tina0310 -- 26.8.2010 21:52:55 >

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 18
26.8.2010 21:57:52   
mama deja
hej meni je opadala i u trudnoci i poslije poroda,znam kako ti je jer i sama imam dugu kosu,imas u dm-u sampon- pinky kutija ali da me ubijes nemogu se sjetiti tocno kako se zove,uglavnom jedini je bas upadljivo pink boje i kosta 64,50kn,kraj njega je i losion ali to nisam probala,meni je pomoglo i jedino mi je od toga prestala padati kosa u oba slucaja

Neposredna veza do poruke: 19
27.8.2010 14:23:21   
mama deja
ja se sjetila aktiv f se zove sampon,sretno

(Odgovor članu mama deja)
Neposredna veza do poruke: 20
12.9.2010 18:57:27   
Anoniman
Govorile su mi prijateljice da im se to dogodilo nakon poroda. Sad je i meni počelo, gdje god se okrenem vidim svoju kosu. Već sa luda..user posted image
Valjda će uskoro ta faza prestati jer mi zbilja loše stoji kratka frizura.

(Odgovor članu mama deja)
  Neposredna veza do poruke: 21
23.9.2010 13:58:18   
Njofra
Pridružujem se ekipi user posted image . Unazad nekoliko dana pada kosa samo ako ju pipnem prođem kroz kosu prstima, a budući je dosta tamna točno vidim na vrhu otpadnute vlasi bijelo nešto, nije ugodno za vidit, uglavnom.  A tako mi je slaba i tanka rijetka user posted image . Krenula sam na pretrage jer sam ispričala dokici za problem, ujedno radim na poboljšanju ishrane i razmišljam o kupovini vitamina B kompleksa, no čula sam da ima ljudi koji su alergični na taj B kompleks user posted image . A neznam više koji bi šampon koristila. Pitam se mogu li sad Johnson`s baby, onaj žuti?

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22
23.9.2010 15:54:18   
mama mery
evo meni je prestala user posted image user posted image

fitoval samponuser posted image nija bilo potrebe za kapsuleuser posted image

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 23
24.9.2010 7:51:30   
Anoniman
evo meni je prestala user posted image user posted image

fitoval samponuser posted image nija bilo potrebe za kapsuleuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Neki dan mi je frizerka rekla da će mi kosa biti još gora kad prestanem dojiti.user posted image
Nemam komentara.user posted image

Neposredna veza do poruke: 24
24.9.2010 8:55:19   
lidac0605
I meni krenula ispadat u šakama-kad ju perem samo kaj ne zaštopam kadu,pas m_ter!!!E sad...pada li od poroda ili kaj mi sad opet divljaju hormoni štitnjače i doza terapije mi promjenjena...valjda kombinacija obojeg.Al tjeme se već nazire :-(...Baš kak veliš Graško-nemam komentara!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!