|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 35 36 [37]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2013.
5.6.2013 18:20:49   
mica.maca007
govorim o drugoj crtici user posted image jedna je ful jaka a druga je svijetlaaaa skroz ,... i ostavim ja to tako preko noci, a kad ujutro malo tamnija, ali opet svijetla, toliko svjetla da se moras zabuljiti...

kakvo je stanje kod vas cure?? idemo po taj plus napokon!!!user posted image user posted image

(Odgovor članu mica.maca007)
Neposredna veza do poruke: 901
5.6.2013 18:24:30   
tintin
Mica maca ako ti se pokazala blijeda druga crta nakon 10 min od pravljenja testa onda je to to, trudna si, draga cestitam bas mi je drago ponovi opet test ujutro s prvom jutarnjim mokracom, sretno.

Neposredna veza do poruke: 902
5.6.2013 18:40:33   
Jasmina19
mica.maca cestitam ti od srca!user posted image Za svaki slucaj ponovi test sutra ujutro.user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 903
5.6.2013 19:03:58   
mica.maca007
Cure moje stvarno me uhvatila panika sad mi nesto nije dalo mira i radila sam test digitalni čekala da odvrti taj pjescani sat i odjednom ugledam ni vise ni manje nego + !!! Digitalni plus!
Piše 1-2 ispod plusa sto valjda znaci da sam trudna tjedan ili dva, toliko sam prestrasena da ne znam trebam li se veseliti, mozda je krivo pokazao mozda ne valja ?mozda mi se neće primiti, Ne mogu vjerovati da se ovo dogadjaaaaa.....user posted image user posted image

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 904
5.6.2013 19:14:12   
glagla
Čestitam draga mica.maca od srcaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

Neposredna veza do poruke: 905
5.6.2013 20:04:46   
Jasmina19
Cestitam jos jednom,ma kakvi krivo trudna siiiiiiii,ne mogu ti opisat koliko mi je drago!user posted image user posted image Zelim ti puno srece za dalje i da sve bude ureduuser posted image

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 906
5.6.2013 20:23:50   
crvenkapica123
mica maca cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image .I da imas skolskih user posted image .

Neposredna veza do poruke: 907
5.6.2013 21:56:01   
mica.maca007
Cure moje ja sam u šoku , ne vjerujem da se meni to dogadja... Klomifen je učinio svoje, sad treba vidjet kod doktora, ne bi se tila veselit pa razocarat... Bilo mi je dosta tih testova i kupim digitalni... 1-2 tjedna sam po njegovom a po kao ginekoloskom vjerovatno 3-4 tjedna.
I samo mogu rec ako je ovo istina da jesam onda ne vrijedi ona da ne triba mislit o tome jer se neće dogodit, ja sam mislila na to stalno tako da očito nema puno veze...jednostavno sam pila vitamine i mm isto, i eto iz drugog ciklusa uspijelo ne vjerujem jos ...
Nemam nikakvog osjećaja, osim sto tu i tamo osjetim stomak, a danas prvi put grudi al ne bole nego su tvrdje malo.. Ništa posebno...

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 908
5.6.2013 23:18:07   
perlica55
Mica maca user posted image user posted image čestitam draga.
Želim ti ugodnu trudnoću user posted image
Ginići mjere trudnoću od dana zadnje
mengice. Fino se smiri i uživaj, bit će
sve super. Jedan mali svjet, nemoj odmah
žuriti kod ginića!!!
Obavezno nam javljaj detalje!!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 909
6.6.2013 9:07:24   
PinkyFunkyBirdy
Iskrene čestitke mica maca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Znači u 5. mjesecu imamo 5 trudnica ... nadam se da ćemo u 6. mj. imati barem 6 trudnica. user posted image

Trudilice:

user posted image kisica - ponosna user posted image
user posted image Lela12 - 15.05. - ponosna user posted image
user posted image mamino zlateko - 26.05. - ponosna user posted image
user posted image ringerajka - 28.05. - ponosna user posted image
user posted image mica.maca007 - 31.05. - ponosna user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 6.6.2013 9:20:02 >

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 910
6.6.2013 9:14:11   
mamino zlateko
mica.maca007 cestitam ti i zelim ti skolsku trusnocu i predivnih 9 mjeseci user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 911
6.6.2013 20:12:02   
daxy
user posted image user posted image micamaca Čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako mi je drago zbog svih 5 pozitivnih testova! Dabogda se ovaj uspjeh udvostručio u lipnju!

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 912
7.6.2013 15:58:06   
mica.maca007
hvala cure
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želim vam sreću kakvu sam i ja imala da ugledam taj plususer posted image
naravno jos nista nije sigurno, ici cu za par dana kod ginekologa da mi potvrdi, danas sam radila opet, i sve jača je crtica :)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 913
7.6.2013 20:43:07   
hkajo
mica maca čestitam ti od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

Neposredna veza do poruke: 914
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 35 36 [37]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 35 36 [37]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!