|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 9 10 [11]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
27.4.2017 17:04:15   
nymeria
Nego pinky da ti tu odgovorim, moj decko je super, danas imamo 7 mj a sutra na cjepljenje i vaganje.. vec dva mj papamo kasice i rastsmo..
Ima ad blagi oblik pa se kupamo i mazemo eucerinom..
Ritam smo ulovili prije nekih mjesec dana..m velika je spavalica po noci a preko dana ima blag san... imamo i sa probavom problema ali nekako to rjesavamo...
Velika je maza i voli skitat puno...

< Poruku je uredio nymeria -- 27.4.2017 17:08:58 >


_____________________________

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati


(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 251
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
27.4.2017 19:55:35   
Hajdi
Cure drage, nekako sam poželila najprije se vama javiti jer dugo nema novih trudnica, osim Beline koja nam je zadnja uspjela.
Sigurna sam da ćete sve redom uspjeti i znam da vam borba i čekanje nisu laki.

Leilani isto sam se i ja osjećala svaki put kad prođu plodni dani, i bila sam u pravu.. ali nije me to puno žalostilo jer sam znala da ću ostvariti svoj cilj na neki način. To ne znači da tebe neće iznenaditi trudnoća dok misliš da je pms .user posted image

Tintin želim ti uspjeh od prve, super za dobre nalaze, ovdje nama trudilicama čini mi se dobro idu postupci, dosta nas je uspjelo isprve user posted image

Papučice drago mi je da si se vratila u tračnice, samo naprijed hrabro user posted image . Od savjeta ne znam puno što bih ti rekla, znam da u nekim godinama najveći hendikep može biti kvaliteta js. Ako te zanima mogu staviti link na rodin forum s tom temom, ima nekih dodataka prehrani koji mogu tome doprinijeti, kao što je vit D, omega 3 isl.

Lourdess drago mi je da si hrabro izgurala teško razdoblje, neka je dečko dobro u maminom trbuhu, to je sad najvažnije user posted image

Mini Bav osjećaj koji si imala je sasvim prirodan u tvojoj situaciji, bilo bi čudno da je drugačije. Želja za bebom je ipak teret dok se ne ostvari, s ti se hrabro nosiš s tim.

Tišina super da si uhvatila tamnu crticu, nadam se da ste ulovili O.
Neka vam se poklopi dobitna akcija što prije.

Nymeria samo se ti javi ovdje, sve cure dobre volje koje se žele družiti i razmjeniti iskustava su dobrodošle. Tvoj mali je već veliki frajer, dobro ste izgurali.

Prijavljujem da osjećam povremeno bebača u trbuhu, neobičan i ugodan osjećaj koji vam želim od srca user posted image user posted image

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 252
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
27.4.2017 21:35:09   
nymeria
Hajdi draga hvala ti... uzivaj u lupkanju jer falit ce ti... to je jednostavno neopisib osjecaj... a kad primis strucu u ruke to je opet poseban osjecaj al ovo lupkanje je samo tvoje...

_____________________________

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati


(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 253
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
28.4.2017 6:45:48   
Leilani
Jutro drage!

nymeria hvala ti draga. Potpisujem da do ljeta odem na druge teme user posted image Sincic ti je vec pravi momcic user posted image bas mi je drago da lijepo raste, a zao mi je da imate te popratne problemcice. Sto vam kaze doktorica za ad? Od cega je i da li se lijeci? Pitam zato jer mi necak od 2.5 god evo nedavno dobi ad pa je ped.rekla da je to moguce jer su oboje roditelja alergicari i mozda zbog hrane i zagađenig zraka...dala mu kremu, ali to ne prolazi.

hajdi lupkanje, mogu misliti taj osjecaj srece user posted image A nadam se da si u pravu da ce me ipak jednom iznenaditi u tom moru simptoma pms-a.

Eto nocas sam sanjala da smo MM i ja imali sina i naravno ujutro se probudim sva nikakva...jedva cekam kraj dana da se bacim u muzev zagrljaj. Jos mi je i na poslu danas malo zafrknuta situacija, ali budem to rijesila. Veselim se produzenom vikendu i druzenju s obitelji i prijateljima. Danas sam bas samo ovako user posted image i jos i ovo vrijeme nikako mi ne ide u prilog. Sutra ce biti bolje user posted image

Ljubim vas sve!

_____________________________

Already in my heart, someday in my arms...

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 254
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
28.4.2017 10:46:32   
tintin
Leilani draga tako mi je žao, ali ti si naša hrabrica, uspit će te i ja ti to od srca želim što prije, danas se loše osječaš ali kao sto si rekla sutra će biti bolje, grlim.
Nymeria drago mi je da nam se ponekad javiš da vidim kako ste, grlim.
Mini bav skroz normalan osječaj, tako je nama trudilicima sigurna sam svima bilo, jednostavno borba je teška, meni osobno je sad nekako lakše drugi put prolazit kroz sve jer imam svoju S, ali kad se sitim prvi put borbe za S koja je dugo trajala proplakala sam tone suza, ja ti želim što prije plusić, hug.
Hajdi naša draga, uživaj u lupkanjima, da to je neopisiv osječaj, kad se sjetim koliko je mene lupala S uvik sam govorila kako je živahna, bome i dan danas ima sto crvi u guzi, uvik je u pokretu baš kao što je bila u trbuhu., veliki zagrljaj.

(Odgovor članu Leilani)
Neposredna veza do poruke: 255
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
28.4.2017 12:50:27   
PinkyFunkyBirdy
Curke, evo novog odbrojavanja: http://www.ringeraja.hr/forum/m_949764/mpage_1/key_/tm.htm#949764 user posted image

Tintin, ja sam ti stavila okvirni datum s obzirom kad si napisala da si imala O pa ako treba mijenjati samo javi. Ako se slažeš s 10.05. isto javi pa da maknem upitnik. user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 256
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 9 10 [11]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 9 10 [11]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!