|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zašto ima sve više razvoda?
19.3.2010 12:01:21   
Bebys
IZVORNA PORUKA: lueman

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Ma ti svećenici su kako koji, od frendice mami koja se sad udala drugi put i ima dijete njen svećenik je tražio 5000 kn da krsti dijete jel je razvedena, a svećenik od njenog drugog muža je rekao da kakve su to gluposti i normalno ga je krstio.Koliko ja znam ne smiju krstiti dijete ako netko živi zajedno a može se civilno vjenčati a neće, ali nisam sigurna. Kaj je trebala muž ju je ostavio s troje male djece i otišao s drugom i nikad nije ni pitao za njih, alimentaciju je dobila nakon valjda 5 godina kad su ga zatvorili zbog ne plaćanja. Kaj je trebala živjeti do kraja života sama i ogorčena a ima 40 godina.
Lu vjerujem da je to bilo strašno za čuti, ali kad ste se razveli jel bar s djecom u normalnom kontaktu ili? Kak je s onim maleckim kojeg čuvaš od frendice? znam da sam off topic ali sad kad si tu da te pitam?

ma ja sam tog dragog moralistu prijavila njegovom pretpostavljenom i krstila dijete bez problema, samo je on dobil po prstima, a i sad nisam udana ali sam bez problema krstila treće dijete i nije bilo glupih inkvizicijskih pitanjauser posted image rokić je sa svojom mamom i sve je superuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 26
19.3.2010 12:05:07   
Ninaa
Drago mi je da su zajedno i to je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A za tvog bm i njegove to je u redu od njih i smatram da je to na neki način i normalno jel bez obzira što se dogodilo to su ipak vaša djeca i trebaju obadva roditelja bez obzira što vi više niste zajedno.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 27
19.3.2010 12:27:34   
Točkica28
danas sam čitala da se svaki 5 brak raspada radi facebooka

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 28
19.3.2010 12:29:18   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Točkica28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ovo je odvratno...

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 29
19.3.2010 12:30:25   
Točkica28
IZVORNA PORUKA: Bebys

IZVORNA PORUKA: Točkica28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ovo je odvratno...

slažem se

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 30
19.3.2010 12:33:45   
njanja
user posted image zato ja nisam na fejsu, hahahahahahahaha user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 31
19.3.2010 12:33:53   
adryosijek
ma sta ima na faceboku samo ljudi koji stave tudu sliku a nisu oni danas citam u crnoj kronici kako se cura isla sastat s likom s fejsa i da se jos nije vratila kuciuser posted image nebi se nikada upustala u kakvu vezu s takvima na nevideno user posted image user posted image user posted image user posted image jel svijet je pun bolesnika  . a sto se rastaju zbog fejsa malo glupost valjda se zasite ljudi  u braku pa tako tipkanjem  upozna nekoga  .. ja sam na fejsu ali neidem tamo samo me neki dodaju pod frends samo ih blokam  tamo sam se prijavila jel su fejs tolko dizali ko da je to nesta ali bolje se odjaviti s toga ,salju i viruse prek njega

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 32
19.3.2010 12:35:32   
Točkica28
meni je face super stvar pogotovo od kad lezim doma, ali nikad ne bih dopusstila da mi preuzme utjecaj nad socijalnim zivotom

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 33
19.3.2010 12:37:36   
ninolina
ma daj molim te koji fajs, pa to isto ko da kažemo za koji mjesec, godinu rastali se zbog rr... meni je to bezveze... meni mm ne prigovara za nijedno, drago mu je da sam našla neke stare i nove prijatelje, a za sastajanje na neviđeno nikad nisam bila za to... prvo moram vidjeti, procjeniti a onda.....user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 34
19.3.2010 12:40:27   
danery
raspadaju se oni brakovi koji se drže na klimavim temeljima,a ne zbog facebooka...

i mislim da se nijedna od ovdje prisutnih cura nije rastala radi takvih stvari,nego radi realnih problema za koje nije bilo drugog rješenja...

to sa fb su priče za malu djecu i nezrele osobe...

Neposredna veza do poruke: 35
19.3.2010 12:45:17   
Točkica28
o tome svemu bi se dalo raspravljati, ali ne na ovoj temi, ugl kompjuteri playstationi jakkkko puno mogu narusiti idilu, kad netko ne silazi po cijele dane s toga, ali kao sto rekoh ot sam

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 36
19.3.2010 12:46:41   
Bebys
IZVORNA PORUKA: njanja

user posted image zato ja nisam na fejsu, hahahahahahahaha user posted image
  ni ja fala bogu i necu nikadauser posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 37
19.3.2010 12:48:07   
danery
krivo..pp

Neposredna veza do poruke: 38
19.3.2010 12:49:35   
ninolina
o tome svemu bi se dalo raspravljati, ali ne na ovoj temi, ugl kompjuteri playstationi jakkkko puno mogu narusiti idilu, kad netko ne silazi po cijele dane s toga, ali kao sto rekoh ot sam

ot ma sve je to ok... ja sjedim za lapom cijeli danuser posted image ali kuća mi je čista, ručak skuhan, djeca su samnom, nisu gladna, žedna... znam da ima onih koje nisu takve ali kako mogu... sebe stavit na prvo mjesto????
Mm je isto cjeli dan za lapom em na poslu em doma, ali uvijek nađemo vremena za sebe i djecu..
mislim da se o tome razglabati, ali nekako gledam ako žena, muškarac nađe vremena za ostale stvari koje se traže od njih i opet nađu vremena za komp neznam....user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 39
19.3.2010 12:50:12   
Točkica28
IZVORNA PORUKA: danery

krivo..pp

pa afkors, nema dve godine i prijatelji su mi zaissta ljudi koje osobno poznajem tak da nema brige user posted image user posted image user posted image

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 40
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!