|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   nismo više dojenče
30.8.2010 20:26:23   
Gogule
evo da se malo pohvalimo. Prošao je prvi rođendan, imamo 8 zubića, hodamo, imamo 11 kg , 75 cm i opseg glave 46. Pitala ped. da li Klara ima viška kila no rekla je da ne jer ipak je rođena sa skoro 4 kile a do godine dana moraju utrostručiti porođajnu težinu i narasti oko 25 cm. (mi narasli 23)Neznam jeste li to znale? Usput smo i velikog brata vagali... 19 kg i 113 cm. Narastao je dosta u godinu dana (7 cm) Moramo se vratiti sutra po potvrdu za jaslice i vrić jer kao sad mora biti kupljena u papirnici??!!, a baš ih je nestalo, i za mjesec dana ponovno samo a joj posluša srce jer je čula neki šum. Misli da nije ništa al za svaki slučaj pa onda možda pregled ako bude čula. No šogi mi kaže da djeca do 5 godine znaju imati?? Rođendane smo proslavili na obje lokacije user posted image   slavljenica je bila raspoložena za musanje - brljanje po torti.. mama je radila 3 torte. Dvije za kćer a jednu za tatu.stavim par slikica. Uglavnom brat je bio sretniji jer sad kuži rođendane a i on je od svakog dobio nešto slatko i sad je sretan. Sad smo svi uzbuđeni jer u srijedu krećemo u jaslice i Roko u novi vrtić. On jedva čeka ,a za našu kako je mi zovemo od milja grofica tek ćemo vidjeti. što se mame tiče danas su me zvali iz firme i trebala sam u pon doći raditi a javili mi da sam na godišnjem do 20.09. jer kao računali su mi srazmjerni god a po novom zakonu moram cijeli iskoristiti. Mislim da je to patka i da mi se sprema ono što sam i sumnjalauser posted image  no nema veze neću uopće trenutno zamarati vas s time ... iskoristit ću još tih par dana na druženje s mojim mališanima.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: nismo više dojenče
30.8.2010 20:36:28   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image  za dječicu

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 2
30.8.2010 20:53:56   
ZVRK
user posted image user posted image user posted image  za sljavljenicu i mamu šta je bila vrijedna slastičarka
i neka ti dječica i dalje rastu ko gljive poslije kiše

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 3
30.8.2010 20:55:08   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 4
30.8.2010 21:36:04   
BruMa
user posted image user posted image user posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 5
30.8.2010 21:46:03   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BruMa)
  Neposredna veza do poruke: 6
30.8.2010 21:47:39   
Gogule
he he , ZVRK a moram se pohvaliti jer kad neznalica napravi torte da ih svi hvale to je onda LJUBAV

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
30.8.2010 21:51:28   
CallamityJane
Ne mogu vjerovati da je cura vec tolika, pa kada prije ?user posted image
Jesu li nogice jos uvijek onako buflaste i sarmaste, nemas pojma kako bih ju sada voljela malo stipati i gnjaviti user posted image
LJubi ju punooo puta i nasem Rokicu posalji jednu pusu u obraz od njegove Kike user posted image  

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 8
30.8.2010 21:56:17   
Ninaa
Joj ja si isto mislim pa kud je prije narasla bila je beba. Bravo za mamu pekačicu torti i za dječicu i nadamo se da neće baš na poslu biti zločesti i da će se dječica brzo prilagoditi na novi vrtić i grofica na jaslice. Imam i ja groficu koja kreće 01.10.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 9
30.8.2010 22:01:31   
AntonijaV
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARIJA - 08. 05. 2010.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 10
30.8.2010 22:02:29   
lilia
user posted image user posted image user posted image  Supeeeer.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu AntonijaV)
Neposredna veza do poruke: 11
30.8.2010 22:33:22   
Gogule
IZVORNA PORUKA: callanhoe

Ne mogu vjerovati da je cura vec tolika, pa kada prije ?user posted image
Jesu li nogice jos uvijek onako buflaste i sarmaste, nemas pojma kako bih ju sada voljela malo stipati i gnjaviti user posted image
LJubi ju punooo puta i nasem Rokicu posalji jednu pusu u obraz od njegove Kike user posted image  
  hoću hoću... a mislim da su još bufastije, no sad će ona to skinuti u jaslicama. user posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 12
31.8.2010 3:39:51   
nemammaste
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 13
   [Obrisani korisnik]
31.8.2010 7:36:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu nemammaste)
  Neposredna veza do poruke: 14
31.8.2010 8:58:56   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Gogule

he he , ZVRK a moram se pohvaliti jer kad neznalica napravi torte da ih svi hvale to je onda LJUBAV

user posted image user posted image user posted image
sve se može kada se hoćeuser posted image  ili ako imaš dobru motivaciju

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 15
31.8.2010 9:03:18   
njanja
user posted image  klara, roko i mama i tata

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 16
31.8.2010 12:23:10   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 17
31.8.2010 13:22:09   
cuba
Oooo pa super su ti klinciuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Rokića i Klaricuuser posted image , vama je stalno nekakva akcija
A da pohvalimo i mamu što je bila vrijednauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 18
31.8.2010 18:05:51   
anuska08
user posted image user posted image user posted image za svih!!!user posted image user posted image user posted image Uživajte!!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 19
1.9.2010 14:19:58   
Gogule
evo da se javim s prvim dojmovima iz novih jaslica i vrtića. Ujutro spremanje, odveli Roka u novi vrtić i po dogovoru s pedagogicom ostavili ga odmah (jer je na razgovoru procijenila da je društven i da neće biti problema s obzirom i da je ovo 3 vrtić), teta bila malo skeptična no rekli da se vraćamo po njega za sat vremena. Odveli našu groficu na tulum upoznavanja i super. Odmah išla tetama, sve igračke ispregledala, pojela bananu, jedino joj se nije baš svidio njihov čaj (al naviknut će se na okus). Bili sat vremena i mislim da ni s njom neće biti problema jer niti mene niti muža nije doživljavala. Mi kao roditelji zadovoljni na prvu . Soba im je ogromna, puna igračaka i imaju iz sobe izlaz na njhovu terasu (isto ogromnu). Sutra počinje pravo privikavanje, danas je bilo upoznavanje. Grupa je od 20 djece od 12-18 mjeseci. Otišli po brata a on me uopće nije doživio , čak se čudio šta sam već došla po njega. Teta isto oduševljena kaže odmah je uhvatio puzle dok nisu došli dečki (jer je bilo ujutro samo 4 curice) i već si je našao prijatelja koji se isto zove Roko. Jedva čeka sutra da opet ide u kako on kaže grupu Ružice. Soba im je isto velika, lijepa, prozračna, Toliko za ovaj prvi dan. Jedino sam se malo začudila jer to do sad nismo nosili, neznam kako je kod vas: posteljinu?? plahta, šlifer i velika jastučnica?? Imate vi iskustva s tim

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 20
3.9.2010 14:53:15   
Gogule
Moram opet mali izvještaj od danas. Ostavili Klaru na pola sata samu. Kad smo došli po nju tete su rekle da je bila super čak nije plakala (danas, što ne znači da neće) dok je jedna curica plakala. Samo je napravila grimasu kao da će zaplakati kad su došli po djecu ostali roditelji. (4 ih je ovaj tjedan bilo na privikavanju) no teta ju je uzela i dala keksić i našli smo ih kako sjede i papaju. U ponedjeljak ostavljamo na 1 sat pa ćemo vidjeti. A što se tiče velikog brata, naljutio se na mm kad je ovaj došao po njega jer je malo bio u vrtiću (1,30 h) i nije htio ući u autouser posted image . Od pon i on ostaje do ručka (nadam se da će mu to biti dovoljno) Uglavnom njegove tete su zadovoljne da je društven, ne srami se..... da stalno slaže puzlle i crta i piše (čitaj pokušava)i osim Roka s kojim se sprijateljio prvi dan sad ima još dva prijatelja Marka i Vitu. Za cure kaže da nisu lijepe (ma molim te) i da neće imati curu u vrtiću. Toliko za danas

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 21
3.9.2010 15:05:39   
pincirotvajler
user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 22
3.9.2010 16:49:18   
pikachu
IZVORNA PORUKA: Gogule

Za cure kaže da nisu lijepe (ma molim te) i da neće imati curu u vrtiću. Toliko za danas

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da, da...

Super su ti izvještaji, Gogule... Bravo za tvoje juniore...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 23
3.9.2010 16:52:20   
Florijan Jakov
super za roćkas i odlično privikavanje. mi od posteljine u vrtić nosimo samo jastučnicu.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 24
3.9.2010 17:23:32   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image za privikavanje

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!