Gogule
|
evo da se javim s prvim dojmovima iz novih jaslica i vrtića. Ujutro spremanje, odveli Roka u novi vrtić i po dogovoru s pedagogicom ostavili ga odmah (jer je na razgovoru procijenila da je društven i da neće biti problema s obzirom i da je ovo 3 vrtić), teta bila malo skeptična no rekli da se vraćamo po njega za sat vremena. Odveli našu groficu na tulum upoznavanja i super. Odmah išla tetama, sve igračke ispregledala, pojela bananu, jedino joj se nije baš svidio njihov čaj (al naviknut će se na okus). Bili sat vremena i mislim da ni s njom neće biti problema jer niti mene niti muža nije doživljavala. Mi kao roditelji zadovoljni na prvu . Soba im je ogromna, puna igračaka i imaju iz sobe izlaz na njhovu terasu (isto ogromnu). Sutra počinje pravo privikavanje, danas je bilo upoznavanje. Grupa je od 20 djece od 12-18 mjeseci. Otišli po brata a on me uopće nije doživio , čak se čudio šta sam već došla po njega. Teta isto oduševljena kaže odmah je uhvatio puzle dok nisu došli dečki (jer je bilo ujutro samo 4 curice) i već si je našao prijatelja koji se isto zove Roko. Jedva čeka sutra da opet ide u kako on kaže grupu Ružice. Soba im je isto velika, lijepa, prozračna, Toliko za ovaj prvi dan. Jedino sam se malo začudila jer to do sad nismo nosili, neznam kako je kod vas: posteljinu?? plahta, šlifer i velika jastučnica?? Imate vi iskustva s tim