|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   nehormonalna spirala
3.12.2009 10:36:25   
sanjarica
ne znam je li tema na pravom mjestu.planiram staviti za dva mjeseca ovu vrstu kontr.pa ako neko ima iskustva pisite.hormonalne spirale mi ne odgovaraju jer se plasim debljanja i jos nus pojava nekih.ima li neka s ovom nehormonalnom spiralom?iskustva,reakcije,kontrole...pisite mi sve

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: nehormonalna spirala
3.12.2009 10:39:28   
ejmama
Nemam pojma, ali me zanima.

H 07 E 09

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 2
3.12.2009 10:39:34   
njanja
moja mama ju je imala godinama.....doslovno...znaš kako je to biilo prije, rodiš i imaš ju 20 godina...mogu ti nju malo pitati za iskustva, ali zam da joj je ginekološki (da pokucam u drvo i svoju glavu) uvijek sve bilo ok....
ono što znam je da se sada preporučaju vaditi is atavljati novu nakon 5 godina....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 3
3.12.2009 10:44:23   
dominik
ja sam ju stavila prije cca 2 mj...samo stavljanje je malo neugodno jer ti mora povuc maternicu malo da bi stavio spiralu...mali bolovi i krvarenje(kao menga) su normalni desetak dana..iako nekoga ne boli uopce...nakon deset dana od stavljanja mozete se igrati a do onda ne...dva mjeseca nakon stavljanja su moguce neredovite menstruacije i krvarenja...menga mi je mrvu obilnija...i gledaj da se dogovoris prije menge jer se stavlja zadnji dan menstruacije...kontrolu ti napravi odmah po stavljanju na ultrazvuku i onda nakon cca 5mj da se vidi da se dobro smjestila

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 4
3.12.2009 10:46:51   
ejmama
Domi koliko je trajalo to stavljanje i tko to stavlja, tvoj gin. ili moraš kod nekog drugog?

H 07 E 09

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 5
3.12.2009 10:57:28   
dominik
gin tvoj ti stavlja...stavi patku malo ju potegne van kad gura spirali...namjesti..meni je trajalo 4-5 minuta jer mi je i briseve uzimao...ali ako covjek zna posao vrlo kratko...

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 6
3.12.2009 10:59:34   
ejmama
A jojjj, dali je osjetiš sad ili je osjećaj kao da ništa nemaš. Ja bi to stvaila jer me strah piti tablete!

H 07 E 09

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 7
3.12.2009 11:03:48   
dominik
prvi dan mi je bio osjecaj da se materica bori sa necimeuser posted image ...ovo povlacenje van ne boli...samo imas osjecaj da bu patka ispalauser posted image ...mene dok imam mengu probada lijevi jajnik ali mislim da je to od prehlade...meni je gin reko da je to najbolja zastita uzevsi u obzir sve nuspojave drugih...ak nis drugo mozak na pasuuser posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 8
3.12.2009 14:44:59   
tikica_69
Imala sam je 8 godina bez ikakvih nuspojava.....da sam znala da mi uopce nece trebati, ne bih je nikada ni stavljala user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 9
3.12.2009 15:20:20   
mama mery
ja jos cekam da mi se menstrualno ciklus uredovi da mogu po spiralu samo neznam koja je bolja hormonalna ili ne
i zanima me ona mirena netko ju je bio spominjao kakva je ona

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
3.12.2009 15:36:12   
dominik
ja imam neku za 500 kn...kakva je nemam pojma...meni je bitno da stiti...ali mislim da su ove nove sve nehormonalne ak se ne varam

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 11
3.12.2009 16:00:12   
ejmama
Sad sam malo čitala i sad sam sva zbunjena. Ako staviš nehormonalnu onda postoji mogućnost vanmaternične, ako staviš hormonalnu onda se stvara neka sluz koja dodatno sprečava prolaz spermija i infekcija. Od Mirene da izgubiš menstruaciju, a to mi nikako nije normalno iako je neke žene hvale.user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 12
3.12.2009 16:09:46   
ejmama
Ta Mirena košta oko 1000,00kn, ali je neke žene mogu dobiti besplatno preko Hzzoa

H 07 E 09

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 13
13.7.2010 14:08:12   
pincirotvajler
ja u rujnu idem po tu spiralu, rekla da će mi stavit treći dan menge
danas bila na uzv i rekla dr da će do rujna bit tjelo spremno-6mj od poroda

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 14
10.8.2010 16:43:55   
Gogule
ja imam mirenu već 10 mjeseci i super sam zadovoljna. Menstruacije kao da i nemam, ...malo, jako malo sve stane na dnevni uložak. Ne trošim lovu više na tablete, a niti na uloške i tampone

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 15
10.8.2010 17:16:54   
sufi
mene je strah i spirala i tableta...ne znam...jel se mora uopće nešto koristiti??? user posted image user posted image mislim...hoću reći, mi sasvim ok funkcioniramo i sa klasičnim prezervativima. 

...ja sam prije svega MAMA :-)

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!