Anoniman
|
Kod mene je akcija svaki dan! OVih dana, kad je krenulo toplije vrijeme, trebala sam ju spremati za spavanje. premotam ju... i nije mi dala da joj obučem hulahopkice i hlače, nego sam ju tak ostavila, da ju uspavam... međutim, nije htjela ni spavati, tukla me, čupala, štipala, e rekoh, idem ja staviti ručak kuhati pa ću ju onda uspavljivati. I dok sam ja gulila krumpir (3 minute!) ona si je stavila kapu na glavu i onak gola i bosa, samo u peleni i bodiću sišla dolje po stepenicama u dvorište, uzela loptu i popela se gore - ja kad sam ju vidla skoro me šlag strefil! 20 stepenica gore i dolje je prejahala, a ja mislila da se u sobi igra!!! To je bilo prvi put da se sama spustila i popela nazad! Jedno popodne muž i ja zaspali, ona pobegla iz kreveta i u kupaonu... stavila telefon u sapun, upalila oprani veš (šareni) na 95°C! Obula si Katine balerinke i otvara ulazna vrata, e čula sam ju u zadnji čas, prije neg je vušla van... Onda je dohvatila moj ruž i svega ga razmazala po tipkovnici, koja je drugi dan crkla, i razmazala si ostatak ruža po rukama, onak ko kremu, i kad sam ja to vidla, trk u kupaonu i išla si prati ruke u zahodu! Jedva sam joj to oribala s ruku i dezinficirala ih octeniseptom da još kaj iz wc-a ne pokupi! Onda, najnovija fora - prestala je cicati u veljači, ali kad ja nekaj radim, ona stoji ispred mene i drži mi ruku u cicnjaku! Ne znam više kaj bi izdvojla, svaki dan neka nova komedija s njom, a da ne pričam s ovima ostalima, s njima imam više verbalne komedije, kad kažu neku riječ na krivi način, umiremo od smijeha...
|