|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   mrzim se...
1.7.2010 13:39:15   
tiny
sto sam vec vjerovatno svima na vrh glave sa svojom user posted image ,sto sam ljubomorna na sve trudnice i dođe mi tesko kad citam kako su sretne,kako su bile na pregledima,mrzim se sto toliko zelim bebu da ponekad pomislim da mi mia nije dovoljna,da ne volim nju dovoljno,a volim je najvise,sve bi dala za nju,sto mislim da je meni najgore,sto u jednom trenu mislim,ma dobro je,a vec u drugom sam toliko negativna,mrzim se toliko da nekad stvarno pozelim da me nema,place mi se,povraca mi se... eto jos jednom sam vam pokvarila dan,jednostavno se moram istresti,a ovo mi je jedina opcija,...sorry

mjenjam potpis....
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: mrzim se...
1.7.2010 13:46:13   
maja
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 2
1.7.2010 13:48:23   
lilia
Joj Tinyyyy, pa Bog ti je podario jedno dijete, imaš prekrasnu djevojčicu Miu, uživaj u svojoj obitelji, uživaj u tome da ste svi zdravi, da se volite, i radi na drugom djetetu, doći će kad tad, kao i svima. Ali nemoj padat u depresiju a još manje bit ljubomorna na druge trudnice, pa ti si bila trudnica i bit ćeš ponovo, pomoli se Bogu i radite svaki mjesec na tome.  user posted image
Svaki put kad ne uspije nemoj tonut, nego se diži. Sretno.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 3
1.7.2010 13:49:19   
ninolina
ja sam ti i jučer rekla...moraš se jednostavno opustiti.. zanm da je to teško...ali vidiš i sama da si radiš problem...izludit češp se...kako bolje da te nema...pa imaš djevojčicu kraj sebe koja te treba...šta da te nema..kud bi ona...nemoj misliti na gluposti...tu smo da nam se izjadaš...ali meni ko trudnici nije ni malo lako pročitati tvoj post ili ga ignorirati...jer se osječam ko da sam ja kriva...a htjela bi ti pomoći...Nije ugodno pročitati kako mrziš sebe...pa sebe prvu moraš voljeti....budi pozitivna i ljubi svoju MIu

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 4
1.7.2010 13:52:49   
ama
saljem ti veliki zagrljajuser posted image tu smo jedni za druge da si olaksamo,svakom se pobrkaju ponekad osjecaji,ljutnja,zelje pa krivimo sebe i dolazi nam svasta na pamet....ako ti je lakse isplaci se,ispricaj se ovdje...vec imas jedno zlato i budi zadovoljna,zelim da sto prije dodje i drugouser posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 5
1.7.2010 13:54:41   
tiny
znam,ali morala sam ovo negdi istresti,sa muzem ne mogu ovako razgovarati,on jednostavno ne zna kako me utjesiti u ovim trenucima,pa samo popizdi i nece da prica o tome.sretna sam ja jako sa svojom mijom,i zahvalna bogu na svemu,ali eto dođu ti teski trenuci,ali evo svecano obecavam da to vise necu spominjati,bar ne ovaj mjesec,a za drugi nista ne obecavamuser posted image .hvala vam cure moje,najdraze.kako bi volila da vas upoznam,da bar mozemo na kavu nekad...

mjenjam potpis....

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 6
1.7.2010 13:57:52   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 7
1.7.2010 13:59:09   
njanja
ja ću ti reći nešto možda malo grubo, čega si i ti sama svjesna, ali istinito....to sam isto jučer rekla kolegi kojima nije uspijela MPO, ali imaju već 1 curicu.... KOLIKO IMA ŽENA I PAROVA KOJE ŽELE ISTO KAO I TI, A NEMAJU DOMA 1 ANĐELA????? Svaki put kada poželiš biti tužna i ljuta i razočarana i ljubomorna, sjeti se toga... Ja trenutno ne želim 2. dijete, ali sam čista sama sa sobom, da ako ga ikada budem željela, a ne budem mogla imati da će mi Jan zauvijek biti dovoljan jer količina ljubavi koju mi daje je nemjerljiva....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 8
1.7.2010 13:59:40   
Anoniman
Tiny!
Smjesta idi u apoteku i kupi si Aktivin H - to ti je biljno i ne izaziva navikavanje, trebaš jednu ili dvije da se skuliraš i još par dana da se ustabiliš... kad se TI smiriš, cijeli svijet će ti biti ljepši.
Ja znam da te sad pucaju hormoni jer curiš, al takva nemožeš koristiti ni sebi ni djetetu ni mužu ni nikome.
Znam koji je osjećaj kad želiš bebu a dođe ti menga, i mnoge cure ovdje znaju za taj osjećaj. Mi te možemo utješiti ali ti si ta koja živi svaki dan svoj život i puno ga je ljepše živjeti opušten nego u grču, ljutnji, jadu, plaču i mučnini. Žao mi je što ti je tako. Popij par dana ove biljne kapsule, one su na bazi gospine trave, meni su pomogle, bila sam u gadnoj depresiji, imala sam jake bolove u prsima i za dva dana sam bila ko nova od njih. To ti je odskočna daska da kasnije možeš bolje funkcionirati, jer sad su ni "naočale" crne a ja bi htjela da budu svjetle i vedre. I naravno, bebi će jednom kad dođe,biti ljepše u mami koja ima svijetle naočale i osjeća se dobro...
puno te volimo i želimo ti sve najbolje user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
1.7.2010 14:03:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ikica84)
  Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
1.7.2010 14:05:36   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 11
1.7.2010 14:06:07   
božica

saljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12
1.7.2010 14:07:06   
njanja
znam da se htjela izjadati, ali ovo je bio moj način utjehe..... 

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 13
1.7.2010 14:08:32   
tiny
sve utjehe prihvacene...user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 14
   [Obrisani korisnik]
1.7.2010 14:10:25   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 15
1.7.2010 14:26:02   
nemammaste
Sasvim je ljudski da nas ponekad preplave i ti negativni osjećaji,nisi ti jedina.Dok nisam mogla zanijeti ja sam znala reći ono "zašto baš ja, kako sve druge oko mene mogu, nije pravedno i sl..." Nisam gledala sve one koje su u istoj situaciji kao ja ili još goroj.Istovremeno sam mrzila samu sebe što osjećam zavist umjesto da uživam u svemu dobrome što imam,a imam puno.To je sve u ljudskoj prirodi i onaj koji kaže da se baš nikad nije tako osjećao,laže.Inače,mislim da zbog takve situacije moraš još više cijeniti i voljeti svoje dijete.Želim ti puno sreće,tebi i svima drugima koje se tako osjećaju

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 16
1.7.2010 14:39:31   
Zvonki
Tiny, sve one koje su bile u takvoj situaciji znaju kako ti je. Moramo si dopustiti i takve osjećaje. Dokle god to ne prelazi neke normalne granice, sve je u redu user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 17
1.7.2010 14:43:38   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 18
1.7.2010 15:15:15   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Tiny, sve one koje su bile u takvoj situaciji znaju kako ti je. Moramo si dopustiti i takve osjećaje.

slažem se
pisala ti već kako bilo meni i eto sada uspijela 3 put tako da to želim i tebiiii od user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 19
1.7.2010 15:19:20   
adryosijek
ma bit ce beba stignes nisi stara samo opusteno i doci ce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 20
1.7.2010 15:40:50   
tiny
joj,ako mi jos neko kaze da nisam stara vristat cu!znam da nisam stara,znam koliko mi je godina,i znam da se nikad necu opustiti,i da cu svaki mjesec iscekivati jesam li napokon uspjela,ali na kraju sve mi to radimo,ma koliko god se mi tjesile.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 21
1.7.2010 16:21:08   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: njanja
ako ga ikada budem željela, a ne budem mogla imati da će mi Jan zauvijek biti dovoljan jer količina ljubavi koju mi daje je nemjerljiva....

ako ga ikada budes zeljela a neces ga moci imati biti ces nesretna kao i tiny sad bez obzira sto sad govoris tako.....i ja sam tako pricala, ali kad ti Bog u srce metne zelju, nije sve samo sad cu tako napisati ovdje jer ja tako mislim i sigurno ce tako biti....nece kokica...
tiny, sasvim te razumijem i to sto sada osjecas, to naprosto tako mora biti jer je sasvim prirodno i nemoj se uopce toga sramiti, kao ni svoje zelje, kao ni toga da si predbacujes, jer je i to sasvim normalna faza u tom svijetu neispunjenih zelja

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 22
1.7.2010 16:23:44   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 23
1.7.2010 17:01:03   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 24
   [Obrisani korisnik]
1.7.2010 17:05:43   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!