|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   moj mali je opasan....
15.3.2013 7:59:15   
andydea
kada krene po noći budit mamu user posted image
Od kad smo se preselili Di je povampirio....još uz ovu igru ne spavam svega ni 2h.user posted image
mislim da su zubići u pitanjuuser posted image
Kakav je vaš mali/mala po noći?
S tim da moram napomenuti da je do 6mj. bio anđeo i budio se samo jedanputuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: moj mali je opasan....
15.3.2013 7:59:41   
Renata RR
Zubići...

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2
15.3.2013 8:02:15   
mariola
Zubi sigurno. Tako je meni L. Dosta nemirno spavala par mjeseci. Između 9-12 mj. Ima 16 zuba, pa sad spava ko top. 12h u komadu. T oduvijek super spava.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 3
15.3.2013 8:02:56   
vandax
Ma zlatan je. Dobrica, tu i tamo zločest. Ima 16 mj i budi se eventualno jednom. A neki puta bi se čak i igrao pa smo budi nekih sat vremena, pa se vratimo u krevet.

Neposredna veza do poruke: 4
15.3.2013 8:03:50   
mama_25
moj je bio užas prva 3 mjeseca, grčevi, bljuckanje..nakon toga spava po cijelu noć i to 12h u komadu,star je 17 mjeseci user posted image
stvarno se ne mogu žaliti na njega, jedino me strah dok dođe druga bebica da ga ne budi po noći, a još je mali da spava sam u sobi, neće imati ni 2 god user posted image

Neposredna veza do poruke: 5
15.3.2013 8:07:05   
andydea
ma i mi smo prošli val sa 2mj.sa grčevima...ali sad ovo...user posted image
jadan jauče i nikako se smiriti...onda me toliko isisa da se puno popiša,pa još premataj u 4h ujutro...ajmeuser posted image
a da mu stavim čepić po noći ako ga to tako boli?
kaj ste vi davale?

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu mama_25)
Neposredna veza do poruke: 6
15.3.2013 8:22:12   
mama_25
ja sam mu mazala gel za desni, i sad po danu dok je nervozan stavim malo i smiri se, a bubice male nije im lahko user posted image
moj 3 dude u tjednu pregrize koliko ih trlja po zubićima user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 7
15.3.2013 8:49:18   
andydea
koji gel si kupila,jer ovaj moj gingigel ne pomaže bašuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu mama_25)
Neposredna veza do poruke: 8
15.3.2013 8:51:26   
Tanjica Tanja
Nama jedino Calgel malo pomaže

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 9
15.3.2013 8:55:25   
Ruža
Do treće se budio redovito, sad sanja, svađa se, udara, ne budi se, ali dođe na isto.user posted image
Kad me opali u bubreg? joj-jooooj-jooooooj

Samo luda mama...

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 10
15.3.2013 8:59:02   
mama_25

IZVORNA PORUKA: andydea

koji gel si kupila,jer ovaj moj gingigel ne pomaže bašuser posted image

calgel, teta u ljekarni preporučila, i već dva puta ga uzimamo

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 11
17.3.2013 8:42:20   
Sammy056
Moja je bila zamjenila dan za noc i dva mjeseca je trajalo da se to ispomera do neke normalne granice. sad zaspi oko 10 ili 10:30 ali spava do 8 ili 9 ujutro. Kasno zaspi jer se kupamo tek u 8 a ona se nacicava duze od sata. nekad me to stvarno ubije ali tesim se jer spava cijelu noc. Kad je napunila 2 mjeseca pocela sam ju spremati u krevetac nakon sto ju okupam i najede se. u pocetku sam isla i 30 puta u sobu, dodati dudu, upaliti igracku i sl. sad ju samo ostavim i zaspi. Nekad bleji u krevecu i zabavlja se sama a nekad odmah zaspi. rijetko place.

(Odgovor članu mama_25)
Neposredna veza do poruke: 12
17.3.2013 9:50:10   
CallamityJane
Za zubice sam svojoj davala Osanit kuglice, bas sam juce vidjela reklamu za iste pa sam se raznjezila...

(Odgovor članu Sammy056)
Neposredna veza do poruke: 13
17.3.2013 9:59:32   
kisica
Do nekih 2 godine, bio je sjajan. Onak, svi su se čudili kako je to tako dobro.
Dok je bio mala bebica budio se jednom, dva puta u noći papati...zatim je do nekih godinu i pol budio se jednom u noći samo tražio mlijeko, i pavao dalje...A pavao je redovno do nekih pol 11 ujutro samnom. Dok god ja nebi ustajala, on bi spavao. E sad od nekih 2 i pol godine, počeo je pakao...Redovno se probudi svakih sat i pol, nekad i sat, sjedne u snu, pa plače, i koliko god ja pokušavala primiti ga, dotaknuti, on se samo gura i mlati oko sebe..Tako da sada ustajem gora nego kad je bio bebica.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 14
21.3.2013 12:04:57   
andydea
i mi se i dalje budimo svaka 2h...ja sam toliko iscrpljena i umorna da se ujuto jedva dižem...a danas se osjećam koda ću se razboliti...user posted image ..a Di mi ujutro uputi najljepši osmjeh na svijetu i opet se sva rastopimuser posted image user posted image ...evo danas mu je 7mj...a tempo mu se totalno poremetio...sad ima i po 4x dnevna spavanja,a noći  tulum sa sisomuser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 15
21.3.2013 13:23:58   
anaxx
IZVORNA PORUKA: kisica

Do nekih 2 godine, bio je sjajan. Onak, svi su se čudili kako je to tako dobro.
Dok je bio mala bebica budio se jednom, dva puta u noći papati...zatim je do nekih godinu i pol budio se jednom u noći samo tražio mlijeko, i pavao dalje...A pavao je redovno do nekih pol 11 ujutro samnom. Dok god ja nebi ustajala, on bi spavao. E sad od nekih 2 i pol godine, počeo je pakao...Redovno se probudi svakih sat i pol, nekad i sat, sjedne u snu, pa plače, i koliko god ja pokušavala primiti ga, dotaknuti, on se samo gura i mlati oko sebe..Tako da sada ustajem gora nego kad je bio bebica.

i moj se zna probuditi u snu i plakati... čitala sam, to je zato što s 2 i pol-3 god počinju imati strahove, do tada dijete/beba baš i ne zna za strah, mislim na one unutarnje psihičke (od odvajanja od majke i sl.) strahove i počinje intenzivnije sanjati, pa tako i to buđenje noću je rezultat toga... netko to teže proživljava netko lakše... kažu da će proći... stariji mi od 3-3 i pol godine spava ko top cijelu noć i nikad s njim problema, pa se nadam da će i s manjim biti tako...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 16
21.3.2013 14:21:43   
mariola
calgel smo i mi kupovali, pomogao joj je. jednom sam joj samo dala lupocet čepić jer se često budila u plaču, negdje između 20-23h, onda čepić pa je tu noć mirno odspavala.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 17
25.3.2013 12:59:08   
andydea
našim zubićima ni traga...a Di se i dalje budi user posted image
Sinoć sam ga digla jel je jako plakao i samo se naslonio na mene i zaspao...kao da mi je rekao mama budi uz mene ,ne puštaj meuser posted image ...tako je spavao na meni puna 3h...i onda sam ga dojila i vratila u kibić...ma ne znam od umora sam strgana, a Di mi je žao pustiti da plače...uf a ja sam prva bila za to da se beba ne diže iz krevetića na maženjeuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 18
29.3.2013 22:15:51   
calpurnia
Tonči ima 6 mjeseci, i noći su koma....1x se budi za jest, pa još koji put jer mu je "dosadno" pa bi se on malo igrao (svake noći od 3 do 5 je faza igranja) i uz to ga muče zubi (za sada imamo već 3 zuba). Ja se nadam da ćemo uskoro početi spavati jer inače ću na infuziji završit user posted image

TONČI <3

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 19
30.3.2013 13:13:52   
sretnaz
Nikola ima skoro 7 mjeseci. Prvih 6 mjeseci savršena beba. Spava svugdje, puno i ništa mu ne smeta. Ne voli se ni nositi, draže mu je bilo spavati u krevetu da ga se ne dira. Po noći se budio cca 2 puta za jesti. Događalo se da ne jede i po 9 sati (dojim!).
I onda se počele dešavati promjene. Nema više spavanja za mene kao nekad. Svaka noć nešto novo. Probudi se i plače, plače i ne otvara oči. Ne pomaže nošenje, neće jesti! Ili se najede i opet plače. Po danu, ne može zaspati, nikako, vrti se okreće, diže na sve 4 i vrišti, grebe se po glavi i ušima do krvi.... I na kraju uzmem ga, nosam i uspava se!!!! user posted image I ponekad spava pola sata, 20 min, a uspije i 1 h. Nema pravila kad i koliko će spavati. I tako od jednog predvidljivog bebača došla sam do bebe koja me iznenađuje svojim ponašanjem iz dana u dan. Zubi i dalje nema.....

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu calpurnia)
Neposredna veza do poruke: 20
30.3.2013 14:12:58   
danery
meni na bejb puno utječu promjene vremena i pun mjesec,kad su te noći na programu,onda bude svega,od šetanja,plakanja,vriskanja,do hrkanja ko top....
u zadnje vrijeme se ustane oko 2-3 sata pa dođe k meni da bi spavala kod nas,pa ju nekako uspijem vratiti u krevet....sreća pa brzo zaspe,al ja poživčanim onak pospana jer joj nekad dođe da se razbudi pa filozofira i masira meeeee.... i još kad mm promumlja daj se stišaj,ne mogu spavati od tebe,maaaaa user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 21
10.4.2013 11:55:31   
andydea
i konačno imamo prospavanu noć user posted image user posted image user posted image ....od 00:00h do 7h user posted image user posted image user posted image
pa onda mala pauza pa do 9huser posted image user posted image user posted image
A ujutro sam ga našla na trbuhu da spava....to je sad po novomuser posted image ...nekako se bojim tog položaja,ali ako njemu tako paše cijelu noć...mislim si onda ok...i ja tako spavam najrađeuser posted image
Kako spavaju vaše bebe, u kojim položajima???
Di je do sada spavao na boku, nekad na leđima...a sad mu baš paše trbuhuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!