|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   možda trudna?
20.7.2010 16:18:33   
ktamara
za početak pozdrav svima. nova sam na ovome forumu, ali se nadam da ćemo se dugo družiti  user posted image
prije dvije i pol godine sam bila trudna, no na žalost, bila je to anembrionalna trudnoća. nakon svega proživljenoga tada ostao je mali strah od ponovne trudnoće. no, nakon puno razgovora, dragi i ja smo odlučili pokušati ponovno  user posted image  zadnju menstruaciju sam imala 28.06. i evo, zadnjih dana se osjećam totalno drugačije. imam stalno neki čudan osjećaj u trbuhu (ne znam ga baš opisati, ali nešto kao da mi unutra sve treperi), zapravo je i malo neugodan i lijep osjećaj, no katkada mi neda spavati po noći jer se ne mogu namjestiti  user posted image  katkada sam stalno gladna i po cijele dane nešto jedem, a katkada mi je pomalo loše i nebih ništa.. svako toliko mi nešto zasmrdi (i to samo meni), pomalo kao da imam vrtoglavicu, ali blagu, nije strašno. jedino nemam nikakve bolove u grudima. jako sam vam nestrpljiva i jutros sam napravila test iako bi sljedeću menstruaciju trebala dobiti idući tjedan. pokazao je da nema trudnoće. znam da je još rano, ali... cijelu noć nisam spavala, što od neizvjesnosti što će test ujutro pokazati, što od spomenutoga osjećaja u trbuhu.
bilo bi mi jako drago ako mi možete dati koji savjet, podijeliti sa mnom vaša iskustva... znate li možda za neki dobar test na trudnoću (ja sam koristila onaj roza, plivin) koji može ranije prepoznati hormone, itd... svaka informacija je dobro došla i ja ću vam biti zahvalna  user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: možda trudna?
20.7.2010 16:21:08   
njanja
moj savijet ti je da se opustiš, ne brzaš i pričekaš još 10 tak dana..... a onda ti želim da nam se javiš sa vijesti da si vidjela  +  BTW, ja sam radila test sa Clear Blue (pala sam na reklamu user posted image )SRETNO

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ktamara)
Neposredna veza do poruke: 2
20.7.2010 16:23:32   
ktamara
i ja se nadam da će biti plusić user posted image  tako se čudno osjećam, valjda si ne umišljam već user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 3
20.7.2010 16:26:32   
nemammaste
Ponovi za par dana.Ne želim te bedirati ali ja sam radila test jako rano i odmah mi je pokazao trudnoću,ponovila s drugim i isto.Ne znam koji su testovi bili,ne sjećam se uopće.Prvi što su mi dali u ljekarni.Nadam se da je ipak +, držim fige!!!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 4
20.7.2010 16:26:54   
leilany
ja ti zelim dobrodoslicu....da dugo tipkas s nama....i zelim ti naravno da si user posted image
user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ktamara)
Neposredna veza do poruke: 5
20.7.2010 16:36:44   
nemammaste
Sad vidim da ti je zadnja m bila 28.06., onda je stvarno rano za test.Strpi se još malo pa nam javi dobre vijesti user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 6
20.7.2010 16:40:38   
ktamara
svakako :) pričekat ćemo par dana pa možda krajem tjedna ili za vikend ponovno provjerimo :)
hvala vam svima na dobrodošlici user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 7
20.7.2010 16:46:52   
cuba
ktamara dobro došlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Žao mi je zbog prvog neuspjelog pokušaja i iskreno se nadam da ćeš uskoro biti user posted image i isčekivati svoguser posted image ....
Ja sam isto kupila neki rozi test za trudnoću (ne sjećam se proizvođača) pisalo je na njemu Pregnancy test, nekoliko prijateljica mi ga je preporučilo kao dobroga, pa sad....
A što se tiče prvih simptoma trudnoće nisam ih uopće imala, tek su me sa mjesec dana prsa počela boliti, to isto zavisi kako kome..
Sačekaj još bar tjedan dana da ti prođe baš mjesec dana od zadnje menge pa ponovi testuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ktamara)
Neposredna veza do poruke: 8
20.7.2010 16:54:26   
ktamara
ah nema druge nego pričekati, stisnuti zube i strpiti se user posted image  za sada su simptomi ovi koje sam navela, kao dosta jaki pms, samo me grudi ne bole. evo jedna dogodovština: prije dva dana dragi si otvara pivo (vruće, nešto je radio vani, ide se osvježiti malo)- meni je tako zasmrdilo, mislila sam da je daprostite, ispustio vjetar user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 9
20.7.2010 17:12:53   
ikica84
dobrodosla!
ja sam radila test kad mi je kasnila user posted image 10dana,i odmah mi pokazalo da sam trudna. opusti se i cekaj jos 7dana min pa onda ponovo test user posted image user posted image ja nisam imala nikakvih simptoma nisam ocekivala da sam trudnauser posted image .al sam se potajno nadala user posted image
zelim ti da budes user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu ktamara)
Neposredna veza do poruke: 10
20.7.2010 17:17:00   
pincirotvajler
user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 11
20.7.2010 19:43:34   
lilia
Iskreno, ja mislim da je još prerano za simptome ali od srca ti želim da si trudna.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 12
20.7.2010 20:02:07   
bembo
Dobrodošla i od srca ti želim da si trudnauser posted image  Mislim da je za bilo koje simptome još rano i ako je u pitanju trudnoća. 

mama dječaka plavih očiju

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 13
20.7.2010 21:51:09   
ninolina
pa nebi rekla da je rano za simptome...ako žena pozna svoje tjelo , sluša ga...kao što neke znaju moju temu dali sam trudna ili ne.....kad sam tamo počela pisati simptome 30 a trebala dobiti 8....i na kraju ja trudna...a da nisam ni slušala svoje tjelo nebi mogla to reči....ti se lijepo opusti, još malo pričekaj i ponovi testić...ja ti od srca želim veliki +
i da, dobronam došla

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu bembo)
Neposredna veza do poruke: 14
20.7.2010 22:21:03   
anonno17
IZVORNA PORUKA: leilany

ja ti zelim dobrodoslicu....da dugo tipkas s nama....i zelim ti naravno da si user posted image
user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 15
20.7.2010 23:43:01   
E♥M♥
ja sam test radila na dan kad sam trebala dobiti stvari sa prvim jutarnjim urinom (sjećam se test se zvao viola) i bio je negativan.
vrag mi nije dao mira i drugi dan sam kupila clear blue i radila test popodne i bio je pozitivan user posted image
od srca ti želim sreću i da budeš user posted image  i da vas na proljeće bude troje

E♥ 14.04.2006.
M♥ 01.03.2010.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 16
21.7.2010 8:36:02   
uspavana
dobro nam došla!!
i držim fige da vidiš jedan veliki +!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu ktamara)
Neposredna veza do poruke: 17
21.7.2010 8:43:39   
ivana801
Dobro došla! I ja ti držim palčeve da uskoro ugledaš +

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 18
21.7.2010 8:45:59   
ktamara
joj hvala vam curke! javljat ću vam ako dođe do još kakvih promjena :) moramo se strpiti još malo, nema druge user posted image

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 19
21.7.2010 8:58:09   
Bablica
i ja znam jedan slučaj preponavanja tako ranih simptoma! Moja prijateljica je radila test jedno 7 dana prije nego su joj kasnile stvari i bila je u pravu. Nije očekivala da će biti trudna, ali jednostavno je znala da se nešto događa! I za 9 mj. rodila user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: ninolina

pa nebi rekla da je rano za simptome...ako žena pozna svoje tjelo , sluša ga...kao što neke znaju moju temu dali sam trudna ili ne.....kad sam tamo počela pisati simptome 30 a trebala dobiti 8....i na kraju ja trudna...a da nisam ni slušala svoje tjelo nebi mogla to reči....ti se lijepo opusti, još malo pričekaj i ponovi testić...ja ti od srca želim veliki +
i da, dobronam došla

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 20
21.7.2010 8:59:19   
Bablica
ja sam joj totalna kontra, sa 6 mj jedva da imam koji simptom trudnoće - osim onog najljepšeg, male žabice u trbuhu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 21
21.7.2010 9:36:14   
ktamara
IZVORNA PORUKA: Bablica

ja sam joj totalna kontra, sa 6 mj jedva da imam koji simptom trudnoće - osim onog najljepšeg, male žabice u trbuhu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha kako slatko user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image   za sve žabice u trbuščićima

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 22
21.7.2010 9:43:17   
Imra
opusti se i uzivaj...probaj previse ne misliti na to....od srca ti zelim da slijedeci test koji uradis bude pozitivan

(Odgovor članu ktamara)
Neposredna veza do poruke: 23
21.7.2010 12:13:44   
ktamara
IZVORNA PORUKA: Imra

opusti se i uzivaj...probaj previse ne misliti na to....od srca ti zelim da slijedeci test koji uradis bude pozitivan

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 24
21.7.2010 16:02:54   
niina
dobro došla i ja sam malo novijeg datuma.što se mog iskustva tiče sa drugom trudnoćom sam jako bila nestrpljiva.napravila sam dva testa koji mi nisu bili pozitivni pa sam otišla ginekologu gdje se na ultrazvuku nije još ništa vidjelo jel je bilo rano, a on me je poslao da izvadim krv pa po toj pretrazi se ustanovilo da je trudnoća.nisam imala nikakve simptome skoro pa ništa pogotovo na početku trudnoće.želim ti puno srećei i drži se!!!!!!!

(Odgovor članu ktamara)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!