ktamara
|
za početak pozdrav svima. nova sam na ovome forumu, ali se nadam da ćemo se dugo družiti prije dvije i pol godine sam bila trudna, no na žalost, bila je to anembrionalna trudnoća. nakon svega proživljenoga tada ostao je mali strah od ponovne trudnoće. no, nakon puno razgovora, dragi i ja smo odlučili pokušati ponovno zadnju menstruaciju sam imala 28.06. i evo, zadnjih dana se osjećam totalno drugačije. imam stalno neki čudan osjećaj u trbuhu (ne znam ga baš opisati, ali nešto kao da mi unutra sve treperi), zapravo je i malo neugodan i lijep osjećaj, no katkada mi neda spavati po noći jer se ne mogu namjestiti katkada sam stalno gladna i po cijele dane nešto jedem, a katkada mi je pomalo loše i nebih ništa.. svako toliko mi nešto zasmrdi (i to samo meni), pomalo kao da imam vrtoglavicu, ali blagu, nije strašno. jedino nemam nikakve bolove u grudima. jako sam vam nestrpljiva i jutros sam napravila test iako bi sljedeću menstruaciju trebala dobiti idući tjedan. pokazao je da nema trudnoće. znam da je još rano, ali... cijelu noć nisam spavala, što od neizvjesnosti što će test ujutro pokazati, što od spomenutoga osjećaja u trbuhu. bilo bi mi jako drago ako mi možete dati koji savjet, podijeliti sa mnom vaša iskustva... znate li možda za neki dobar test na trudnoću (ja sam koristila onaj roza, plivin) koji može ranije prepoznati hormone, itd... svaka informacija je dobro došla i ja ću vam biti zahvalna
|