|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   menga nakon poroda...
2.9.2010 16:38:46   
jelena_vk
kako znat da si dobila nakon poroda a da to i dalje nije čišćenj?jer ja nakon poroda curim vec 2mj i neznam dal sam vise dobila svoju mengu...malo imam malo ne sto je to??user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: menga nakon poroda...
2.9.2010 16:58:15   
mišica 666
nebi smjela neprestano 2 mj. curit nakon poroda . otiđi doktoru da vidi jel sve ok. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu jelena_vk)
Neposredna veza do poruke: 2
2.9.2010 17:01:17   
cuba
Mislim da ti nije menga.. meni je čišćenje isto dugo trajalo, na dane skoro ništa nebi bilo a onda nešto sitno i tako stalno...kad je stigla prava baš je bila prava...
A jesi bila na redovnom pregledu 6 tjedana nakon poroda? Si pitala ginića?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 17:02:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 4
2.9.2010 17:49:57   
lidac0605
Evo ja rodila 17.6.,imala lohije 7 tjedana(STRAŠNO,koža mi se već upalila od one vrućine i silnih uložaka),a mengu sam dobila tek prošli tjedan,23.8.s tim da sam dojila samo tjedan dana.Bila prije 2 tj.na pregledu,sve ok,papa kontrola za 1 god.Tak da mogu lohije i duže potrajat,al mislim da ipak uslijedi neka stanka,duža ili kraća,između njih i menge.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
2.9.2010 21:10:28   
ikica84
ja jos nisam dobila a proslo je danas tocno 8 mj. od poroda user posted image user posted image
a ciscenje mi je trajajo 6tj,ali nije bilo obilno.

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

Neposredna veza do poruke: 6
2.9.2010 21:50:51   
jelena_vk
idem tek za tjedan dana na pregled nakon poroda sada ce mi proc tih 6 tjedana...sad mi ide samo nesto tamno nije crveno ko krv nego vise smeđe...a vidit cemo sta kaže doktoricauser posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 7
2.9.2010 21:58:14   
zara77
kod mene je trajalo punih 2 mjeseca...u dan točno user posted image ....na pregledu poslije sve bilo ok... Bitno da nemaš temperaturu, ako dobiješ i temp.obavezno se javi doktorici

Neposredna veza do poruke: 8
3.9.2010 9:43:13   
anonno17
ja sam imala čišćenje nakon poroda negdje mjesec dana a mengu još nemam jel dojim, ali ni to nema ponekad veze, znam žene koje doje i odmah su dobile mengu nakon dva mjeseca. Čuj najbolje ti odi doktoru da ne bi bilo ?

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu zara77)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!