ninolina
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: ninolina e da i kaj se kupi od dodatne opreme....vreće i kaj još ima...osim torbe...košaru ispod si dobila s njima ili posebno kupuješ kada ti je termin???meni košara nije trebala, iako smo ju kupili...ja bi ti svoju posudila, ali od mm-a brat čeka bebu pa smo njima obećali....jan je u toj košati bio doslovno 1 mjesec i onda sma ga prebacila u jaje jer je bilo ljeto i mi smo ionako bili ujutro vani 1 h i naveče, ostatak dana je bilo prevtućer pa bi tih 1 h bio u jajetu....Inače, ona sama baza sa slike se može u potpunosti spustiti u ležeći položaj pa možeš bebolinu u tome držati da ne kupuješ košaru.... od dodatnog sma kupila torbu, ali sma uzela quinny, koja je bila savršena, onako izgledala je kao za na trening ili slobodno vrijeme, nije bila ona klasična, i imala je jako puno pretinaca, dugo sam ju nosila, do 13 mj dok nisam išla raditi.... kupili smo i vreću koja je bila pun pogodak, jan je taman imao 6-7 mj dok je zima došla i onda bi ja njega spakirala u vreću, samo mu je glava virila vani, zvali smo ga hrenovka, i van na more po najvećoj zimi, stavila bi mu gore suncobran da mu ne puše i janko bio totalno zadovoljan, niti jednom bolestan, suprotno mišljenjima da malo dijete nema šta po buri raditi vani.....VREĆA je zakon... ostalo nisma kupovala....dobiješ uz njih i pumpu za napuhat gume, mi nikada koristili, evo sad ih koriosti moja sestra, znači pune 2 god su u upotrebi i nikad napuhali gume meni je termin u 1 mjesecu...imam još vremena ali ja volim kupiti prije pa sam mirna...tako da bi u šoping išla skoro...i ja sam imala od quinny torbu ruksak, crvenu...ma od njih sam kupila sve kaj se moglo kupiti...a sad nedam ponovo za košaru, sjedalicu ..... e i daj mi reci kaj se tiće onog produžetka za krov...tj onog kaj se izvuće van ko i na sjedalici-asu...kažu da to nemaju sva kolica...mislim da sad ovaj model 2010 nema.....gdi si ti kupila svoja, jesu 3 ili 4