|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   maxi cosi mura 3
28.6.2010 10:14:34   
ninolina
user posted image
kupili bi sad za bebača ova kolica....s tim da bi uzela i jedna dupla ako idemo kud dalje sa svim klincima...htjela sam ona vlakić ali sam odustala od njih...e sad mene zanima ko ima muru...znam da ima njanja ....pa se nadam da čete reči nešto dobro o njima a ne samo da su teškauser posted image ...ja sam htjela druga ali moj muž zapeo baš za ova i to smeđa

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: maxi cosi mura 3
28.6.2010 10:15:58   
leilany
dzijzs cim sam procitala s desne strane naslov znala sam da si to ti luuuuda babo....user posted image user posted image user posted image user posted image pa sta ce ti tooolka kolica.....hahahaha....luda si....nemam rijeci....
user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2
28.6.2010 10:17:58   
ninolina
IZVORNA PORUKA: leilany

dzijzs cim sam procitala s desne strane naslov znala sam da si to ti luuuuda babo....user posted image user posted image user posted image user posted image pa sta ce ti tooolka kolica.....hahahaha....luda si....nemam rijeci....
user posted image user posted image

ja htjela ona za dvoje ali ovaj moj hoće samo s velikim kotačima...mislim meni su lijepa ali nakon quinni buzza nemam pojma...

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 3
28.6.2010 10:19:55   
leilany
pa imas vec jedna takva kolica...samo druga boja....
ma luda si....user posted image user posted image user posted image jos cu to 100puta ponovituser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
28.6.2010 10:20:31   
danery
ma koliko ti nina zapravo kolica sad imaš??
imaš ti garažu za taj vozni park user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
28.6.2010 10:23:04   
ninolina
ja se držim onoga da svako djete mora imati svoja...ma quinny nemam više njih sam riješila, Theova sam dala šogorici za malu, Tinova jednoj ciganki koja nije imala u čemu voziti dijete a u Ivinima se Iris vozi...jer njen quinny nije za neravan teren a znaš kako je kod nas...e sad ide sljedeća beba i nova kolica...odabir pao na muru ali 3 ne 4 baš zbog terena...iskustva,........NJANJAAAAAAAAAAAA ove me daveuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 6
28.6.2010 10:23:47   
leilany
luuudaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
28.6.2010 10:24:48   
ninolina
IZVORNA PORUKA: leilany

luuudaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a čuj čujem se s tobom tu i tamouser posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 8
28.6.2010 10:25:33   
danery
hahahhahahha,i to tu i tam je dosta,ha?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ček....user posted image user posted image a što se onda ja javljam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 28.6.2010 10:26:10 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 9
28.6.2010 10:26:11   
ninolina
IZVORNA PORUKA: danery

hahahhahahha,i to tu i tam je dosta,ha?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj i tebiuser posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 10
28.6.2010 10:26:54   
minnie
IZVORNA PORUKA: danery

ček....user posted image user posted image a što se onda ja javljam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   lude ste totalka, fučkaš kolica

< Poruku je uredio minnie -- 28.6.2010 10:27:41 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 11
28.6.2010 10:30:02   
njanja
kolica su savršena!!!!!komotna, mogu svuda...MM ih je gurao po snijegu na 2.500 m n/v dok sam ja skijala user posted image ne znam koliko su šumskih puteva izvozilegdje sma ja gurala, puno mojih frendica sa peg perego kolicima nisu mogla proći... svi koji su govorili da su velika (npr moja sestra), kasnije su priznali da su super  ja imam smao riječi hvale, lako se sklapaju... jedini MINUS im je što su teška pa ih ne možeš donjet npr na 5. kat u zgradi bez lifta, ali meni su ionako uvijek bila u autu.... Ali i u tom minusu ima plus, npr ja sam masu puta jana po stepenicama u šetnji, ako je bilo 5-6 stepki bi ga vozila doslovno po njima, amortizeri radili ko ludi user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 12
28.6.2010 10:30:59   
njanja
evo dobro da sma opet škicnula na raju pa da te spasim Ninočka.... GO 4 IT!!!! 

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 13
28.6.2010 10:34:07   
ninolina
IZVORNA PORUKA: njanja

kolica su savršena!!!!!komotna, mogu svuda...MM ih je gurao po snijegu na 2.500 m n/v dok sam ja skijala user posted image ne znam koliko su šumskih puteva izvozilegdje sma ja gurala, puno mojih frendica sa peg perego kolicima nisu mogla proći... svi koji su govorili da su velika (npr moja sestra), kasnije su priznali da su super  ja imam smao riječi hvale, lako se sklapaju... jedini MINUS im je što su teška pa ih ne možeš donjet npr na 5. kat u zgradi bez lifta, ali meni su ionako uvijek bila u autu.... Ali i u tom minusu ima plus, npr ja sam masu puta jana po stepenicama u šetnji, ako je bilo 5-6 stepki bi ga vozila doslovno po njima, amortizeri radili ko ludi user posted image

ma kilaža mi nije upitna ne nosimo ih nikud...mene sad zanima može mbeba od rođenja u njih...jer sam imala quinny pa sve dodatke i sjedalicu i košaru...nebi sad tako...jel ide skroz ležeči položaj...a amortizeri su lufi...moj se tzaljubio u njih kad je ova kupovaouser posted image ali nije smio doći s njima doma...a  mi imamo šljunak od puta...kako živimo blizu šume...ma bolje reči u šumi znači treba mi za taj teren...e da i kaj se kupi od dodatne opreme....vreće i kaj još ima...osim torbe...košaru ispod si dobila s njima ili posebno kupuješ

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 14
28.6.2010 10:34:41   
ninolina

evo dobro da sma opet škicnula na raju pa da te spasim Ninočka.... GO 4 IT!!!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 15
28.6.2010 10:41:09   
njanja
IZVORNA PORUKA: ninolina

e da i kaj se kupi od dodatne opreme....vreće i kaj još ima...osim torbe...košaru ispod si dobila s njima ili posebno kupuješ

kada ti je termin???meni košara nije trebala, iako smo ju kupili...ja bi ti svoju posudila, ali od mm-a brat čeka bebu pa smo njima obećali....jan je u toj košati bio doslovno 1 mjesec i onda sma ga prebacila u jaje jer je bilo ljeto i mi smo ionako bili ujutro vani 1 h i naveče, ostatak dana je bilo prevtućer pa bi tih 1 h bio u jajetu....Inače, ona sama baza sa slike se može u potpunosti spustiti u ležeći položaj pa možeš bebolinu u tome držati da ne kupuješ košaru.... od dodatnog sma kupila torbu, ali sma uzela quinny, koja je bila savršena, onako izgledala je kao za na trening ili slobodno vrijeme, nije bila ona klasična, i imala je jako puno pretinaca, dugo sam ju nosila, do 13 mj dok nisam išla raditi.... kupili smo i vreću koja je bila pun pogodak, jan je taman imao 6-7 mj dok je zima došla i onda bi ja njega spakirala u vreću, samo mu je glava virila vani, zvali smo ga hrenovka, i van na more po najvećoj zimi, stavila bi mu gore suncobran da mu ne puše i janko bio totalno zadovoljan, niti jednom bolestan, suprotno mišljenjima da malo dijete nema šta po buri raditi vani.....VREĆA je zakon... ostalo nisma kupovala....dobiješ uz njih i pumpu za napuhat gume, mi nikada koristili, evo sad ih koriosti moja sestra, znači pune 2 god su u upotrebi i nikad napuhali gume

-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 16
28.6.2010 10:46:12   
ninolina

e da i kaj se kupi od dodatne opreme....vreće i kaj još ima...osim torbe...košaru ispod si dobila s njima ili posebno kupuješ

kada ti je termin???meni košara nije trebala, iako smo ju kupili...ja bi ti svoju posudila, ali od mm-a brat čeka bebu pa smo njima obećali....jan je u toj košati bio doslovno 1 mjesec i onda sma ga prebacila u jaje jer je bilo ljeto i mi smo ionako bili ujutro vani 1 h i naveče, ostatak dana je bilo prevtućer pa bi tih 1 h bio u jajetu....Inače, ona sama baza sa slike se može u potpunosti spustiti u ležeći položaj pa možeš bebolinu u tome držati da ne kupuješ košaru.... od dodatnog sma kupila torbu, ali sma uzela quinny, koja je bila savršena, onako izgledala je kao za na trening ili slobodno vrijeme, nije bila ona klasična, i imala je jako puno pretinaca, dugo sam ju nosila, do 13 mj dok nisam išla raditi.... kupili smo i vreću koja je bila pun pogodak, jan je taman imao 6-7 mj dok je zima došla i onda bi ja njega spakirala u vreću, samo mu je glava virila vani, zvali smo ga hrenovka, i van na more po najvećoj zimi, stavila bi mu gore suncobran da mu ne puše i janko bio totalno zadovoljan, niti jednom bolestan, suprotno mišljenjima da malo dijete nema šta po buri raditi vani.....VREĆA je zakon... ostalo nisma kupovala....dobiješ uz njih i pumpu za napuhat gume, mi nikada koristili, evo sad ih koriosti moja sestra, znači pune 2 god su u upotrebi i nikad napuhali gume

meni je termin u 1 mjesecu...imam još vremena ali ja volim kupiti prije pa sam mirna...tako da bi u šoping išla skoro...i ja sam imala od quinny torbu ruksak, crvenu...ma od njih sam kupila sve kaj se moglo kupiti...a sad nedam ponovo za košaru, sjedalicu .....

e i daj mi reci kaj se tiće onog produžetka za krov...tj onog kaj se izvuće van ko i na sjedalici-asu...kažu da to nemaju sva kolica...mislim da sad ovaj model 2010 nema.....gdi si ti kupila svoja, jesu 3 ili 4

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 17
28.6.2010 10:56:35   
njanja
ne znam na šta misliš za produžetak.... suncobran misliš ovaj na slici gore??? ja sma ga dobila u paketu s bazom.... kupili smo ih u Ri u Beba centru....  

-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 18
28.6.2010 11:03:58   
ninolina
na krovu ima jedan dodatak kaj se izvuče van ...ko kako je na as od maxi cosi...
http://www.youtube.com/watch?v=5pZtaYY76jk&feature=related
ovdje se vidi taj produženi krović

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 19
28.6.2010 11:07:33   
njanja
a ovo što se izvlači nije dodatak, to je da si podesiš kako ti je najlaškše za gurati, npr mm ima 2 metra pa si je on to uvijek izvlačio van da mu je lakše za gurati, a ja bi vraćala natrag...

-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 20
28.6.2010 11:13:03   
ninolina

a ovo što se izvlači nije dodatak, to je da si podesiš kako ti je najlaškše za gurati, npr mm ima 2 metra pa si je on to uvijek izvlačio van da mu je lakše za gurati, a ja bi vraćala natrag...

ma ne ne nismo se skužile...ne ručka već krović, zaštita za sunce ...ovo već postojeće....iza je jedno platno kaj se izvuče van da je krović duži...ovo crno kaj vidiš kad se filnić pokrene...

http://www.youtube.com/watch?v=baE-9E5VVCk&feature=channel

evo ovaj filmić sad se točno vidi na 3 min i 34 sek ti je kad izvlači krović taj van

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 21
28.6.2010 11:18:27   
njanja
da, to je dio suncobrana, samo ga izvučeš...to se dobiva uz bazu, mi makar jesmo 2008

-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 22
28.6.2010 11:19:12   
ninolina

da, to je dio suncobrana, samo ga izvučeš...to se dobiva uz bazu, mi makar jesmo 2008

e da to me zanima...navodno novi modeli nemaju to....a znači moram tražiti stari

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 23
28.6.2010 11:24:23   
Marta j
O vidim ima jos neka luda koja bi za svako djete nova kolica kao i ja.user posted image user posted image

Ja se samo moram rjesiti ovih pierre cardini kolica dok dode novi bebac jer mm mi jos nije oprostio pola nepotrebnih stvari za matuuser posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 24
28.6.2010 11:27:17   
njanja

e da to me zanima...navodno novi modeli nemaju to....a znači moram tražiti stari

si sigurna da nemaju??? daj to provijeri malo u dućanu...

-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!